Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Slimmad högtalare för bättre ljudupplevelse

Bose Solo

  Art.nr: 197635
  • 7 cm tunn
  • Diskret design
  • Enkel anslutning
  • Passar TV-apparater från 32 till 42 tum

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En högtalare. En anslutning.

Bose Solo kan enkelt placeras under de flesta TV-apparater från 32 tum (81 cm) upp till 42 tum (106 cm). Det är det perfekta valet för till exempel din TV i sovrummet. Koppla högtalaren till TV:n med en enda anslutning, koppla in den i vägguttaget och njut av en helt ny upplevelse på bara några minuter. Du kommer snabbt att inse att dina favoritprogram innehåller mer ljud än du någonsin hade kunnat ana.

Hög prestanda

Allt ljud du hör är resultatet av Bose avancerade högtalarteknologi. Tack vare teknologin kan denna kompakta enhet återge ett brett ljudomfång jämnt i hela rummet. Och tack vare den unika digitala signalbehandlingen justeras och optimeras ljudet på alla volymnivåer. Så när du tittar på ditt favoritprogram behöver du inte justera volymen om ett tyst ögonblick plötsligt övergår i en explosion av ljud.

Hör det du tidigare har missat

Det är dina favoritprogram: dramaserier, komediserier och dokusåpor. Och vart och ett av dessa program rymmer massor av ljud. Så ta de bästa TV-programmen till en ny nivå med Bose® Solo och njut av knivskarpa, tydliga dialoger och subtila ljudeffekter som du antagligen aldrig har lagt märke till tidigare. Det kommer att förändra TV-upplevelsen.

Bose® Solo levereras med den kabel du behöver för att ansluta systemet till TV:n och en enkel fjärrkontroll med fyra knappar för volym, mute och på/av.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Bose Bose Solo 49631 En högtalare. En anslutning. Bose Solo kan enkelt placeras under de flesta TV-apparater från 32 tum (81 cm) upp till 42 tum (106 cm). Det är det perfekta valet för till exempel din TV i sovrummet. Koppla högtalaren till TV:n med en enda anslutning, koppla in den i vägguttaget och njut av en helt ny upplevelse på bara några minuter. Du kommer snabbt att inse att dina favoritprogram innehåller mer ljud än du någonsin hade kunnat ana. Hög prestanda Allt ljud du hör är resultatet av Bose avancerade högtalarteknologi. Tack vare teknologin kan denna kompakta enhet återge ett brett ljudomfång jämnt i hela rummet. Och tack vare den unika digitala signalbehandlingen justeras och optimeras ljudet på alla volymnivåer. Så när du tittar på ditt favoritprogram behöver du inte justera volymen om ett tyst ögonblick plötsligt övergår i en explosion av ljud. Hör det du tidigare har missat Det är dina favoritprogram: dramaserier, komediserier och dokusåpor. Och vart och ett av dessa program rymmer massor av ljud. Så ta de bästa TV-programmen till en ny nivå med Bose® Solo och njut av knivskarpa, tydliga dialoger och subtila ljudeffekter som du antagligen aldrig har lagt märke till tidigare. Det kommer att förändra TV-upplevelsen. Bose® Solo levereras med den kabel du behöver för att ansluta systemet till TV:n och en enkel fjärrkontroll med fyra knappar för volym, mute och på/av. Okategoriserade produkter 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter