Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

5.1 hemmabioreceiver med högtalarpaket

Yamaha HTR-3067 + NS-50F + NS-P50

  Art.nr: 205808
  • Receiver med 4/1 HDMI-in/ut
  • Redo för 4K Ultra HD
  • USB-anslutning
  • Kraftfulla fronthögtalare
  • Surround och centerhögtalare med akustisk fjädring

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fullmatad 5.1 hemmabioreceiver med smarta funktioner

HTR-3067 är utrustad med en mängd olika funktioner som underlättar både uppspelning, anslutning och installation. Du får verklighetstroget surroundljud, bästa möjliga bild med 4K Ultra HD, rikigt bra tryck i subwoofern med hjälpa av Extra Bass-teknik och naturligt ljud i både höga och låga volymer.

Med HTR-3067 kan du avnjuta de allra senaste ljudformaten på marknaden. Förutom Dolby TrueHD klarar också Yamaha HTR-3067 avkodning av DTS-HD Master Audio. Nu kan du njuta av äkta okomprimerat, högupplöst ljud från Blu-ray-skivor. Luta dig tillbaks och njut av en helt ny nivå av ljudupplevelse.

Du har en en USB-port på fronten ger en bekväm anslutning av en iPod, iPhone eller iPad, som också laddar batteriet när den är ansluten. Eftersom den digitala signalen från din iPryl överförs direkt till receiver, minimeras risken för signalförlust eller störning, så att du njuta av den bästa möjliga ljudkvalitet. Dessutom kan du använda receiverns fjärrkontroll för att styra den anslutna enheten och dess funktioner för musikuppspelning.

Dubbla baskoner och högkvalitativ tweeter

Baskonerna som använts i dom äldre modellerna har förfinats för ännu högre prestranda så att verkligen kan njuta av film och musik med bra ljud. Den mjuka kupoltweetern har en stark ram för stabil prestanda och kan reproducera sång och dialog med högre tonomfång med minimal distorsion.

Med en impedans på 6 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 35 - 35 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker hela registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och en kraftfull subwoofer och upplev ett ljud som låter dig njuta av musik och film.

Surround och centerhögtalare perfekta för film och musik

NS-P60 innehåller ett par NS-E55, 2-vägs surroundhögtalare med akustisk fjädring och en NS-C55, center högtalare med akustisk fjädring. Med dessa högtalare behöver du bara ett par fronthögtalare och en subwoofer för att njuta av ett riktigt bra ljud både till musik och film.

Båda högtalarna har en impedans på 6 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker större delen av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud.

Placera högtalarna där du vill ha dem

Tack vare magnetisk avskärmning kan du utan problem placera högtalarna nära en TV. Magnetisk avskärmning innebär att det inte blir någon förvrängning eller några störningar när högtalaren placeras nära en TV eller annan monitor.

NS-50F: 233 x 880 x 271 mm (BxHxD)
NS-C55: 465 x 135 x 173,5 mm (BxHxD)
NS-E55: 150 x 265 x 156.3 mm (BxHxD)

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Yamaha Yamaha HTR-3067 + NS-50F + NS-P50 Fullmatad 5.1 hemmabioreceiver med smarta funktioner HTR-3067 är utrustad med en mängd olika funktioner som underlättar både uppspelning, anslutning och installation. Du får verklighetstroget surroundljud, bästa möjliga bild med 4K Ultra HD, rikigt bra tryck i subwoofern med hjälpa av Extra Bass-teknik och naturligt ljud i både höga och låga volymer. Med HTR-3067 kan du avnjuta de allra senaste ljudformaten på marknaden. Förutom Dolby TrueHD klarar också Yamaha HTR-3067 avkodning av DTS-HD Master Audio. Nu kan du njuta av äkta okomprimerat, högupplöst ljud från Blu-ray-skivor. Luta dig tillbaks och njut av en helt ny nivå av ljudupplevelse. Du har en en USB-port på fronten ger en bekväm anslutning av en iPod, iPhone eller iPad, som också laddar batteriet när den är ansluten. Eftersom den digitala signalen från din iPryl överförs direkt till receiver, minimeras risken för signalförlust eller störning, så att du njuta av den bästa möjliga ljudkvalitet. Dessutom kan du använda receiverns fjärrkontroll för att styra den anslutna enheten och dess funktioner för musikuppspelning. Dubbla baskoner och högkvalitativ tweeter Baskonerna som använts i dom äldre modellerna har förfinats för ännu högre prestranda så att verkligen kan njuta av film och musik med bra ljud. Den mjuka kupoltweetern har en stark ram för stabil prestanda och kan reproducera sång och dialog med högre tonomfång med minimal distorsion. Med en impedans på 6 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 35 - 35 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker hela registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Kombinera högtalarna med en värdig receiver och en kraftfull subwoofer och upplev ett ljud som låter dig njuta av musik och film. Surround och centerhögtalare perfekta för film och musik NS-P60 innehåller ett par NS-E55, 2-vägs surroundhögtalare med akustisk fjädring och en NS-C55, center högtalare med akustisk fjädring. Med dessa högtalare behöver du bara ett par fronthögtalare och en subwoofer för att njuta av ett riktigt bra ljud både till musik och film. Båda högtalarna har en impedans på 6 Ohm är dessa högtalare kompatibla med de flesta förstärkare på marknaden idag, samt att med ett frekvensomfång på 45 - 18 000 Hz får man en ljudåtergivning som täcker större delen av registret och ger ett verklighetstroget och imponerande ljud. Placera högtalarna där du vill ha dem Tack vare magnetisk avskärmning kan du utan problem placera högtalarna nära en TV. Magnetisk avskärmning innebär att det inte blir någon förvrängning eller några störningar när högtalaren placeras nära en TV eller annan monitor. NS-50F: 233 x 880 x 271 mm (BxHxD) NS-C55: 465 x 135 x 173,5 mm (BxHxD) NS-E55: 150 x 265 x 156.3 mm (BxHxD) Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter