Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Soundbar och trådlös subwoofer med virtuell surround

Philips HTL5140B

  Art.nr: 203030
 • Trådlös subwoofer
 • Strömma enkelt musik med Bluetooth
 • Optisk ljudingång
 • HDMI 1.4

Recensioner

Snittbetyg
(12 st)

 • Sissela 2015-03-23

  Bra köp!

  Lätt att koppla in och ger ett utmärkt ljud. Snygg design!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • stormicke 2015-03-14

  Bra köp!

  Enda va att jag blev tvungen köpa en optisk kabel för att få något ljud..trodde det skulle gå med HDMI kabel ..men icke!
  Kanske det ska vara så. :)

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Nicksson 2015-02-04

  Ok för film, dålig för musik

  Ville ha ett bra men billigt ljudsystem för att lyssna på musik och få bättre ljud vid film. För film lät det helt OK, bra med baseffekt och inget man störde sig på i övrigt. Men för musik lät det riktigt tunt. Instrument återgavs inget vidare. Basen brölade på men gjorde inte musiken bättre. Mina datorhögtalare som inte är något märkvärdigt lät betydligt bättre. Då jag mestadels skulle använda den för att lyssna på musik fick det bli retur på denna.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Avbryt
 • Bj0rnisBoras 2015-01-20

  Bra tryck och dynamiskt ljud.

  Jag har ägt detta system i snart 3 veckor och det används flitigt vid filmer. Självklart fungerar det till musik men briljerar vid film pga. det dynamiska ljudet.

  Systemet är kopplat via HDMI ARC till tvn vilket gör att det går att ändra volym via tvn, jag upplever även att ljudet blir bäst via denna kabel. Utöver detta fungerar ljudet ypperligt när jag via HDMI kopplar min PC till tvn. Inga som helst problem där.

  Positivt:
  - Bra ljud och bra bas
  - Lätt att koppla in och lätt att få igång
  - Stilrent och tar ytterst lite plats
  - Smidigt paketerat (baren kom i tre delar)
  - Trådlösa baslådan, fungerar klockrent.

  Negativt:
  - Har märkt av ljudsläpningar vid vanligt tv-tittande (kabel-tv). Detta löses relativt snabbt med fjärrkontrollens sync-knappar.
  - Trög på att starta (misstänker att det beror på att den ska synca med basen)

  Slutsats:
  Ger bättre ljud än vad man betalar för men går absolut inte att jämföra med riktiga hemmabiosystem. Vill du ha något smidigt och inte är väldigt brydd om ljudet ska du absolut köpa detta system.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Tbond 2014-12-26

  Låter som en tv

  För att spara kartong volym måste man skruva ihop högtalaren och passformen var lite sådär. Sen visar det sig det här var en stor besvikelse. Man vet inte om ljudet kommer från tv:n eller soundbaren, basen hörs inte heller. Ett riktigt dåligt köp den lämnade jag tillbaka direkt.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Har en tv med två hdmiingångar, en arc, och en hdi eller nåt sånt. Även optisk utgång finns. På denna soundbar finns endast en hdmi ingång om jag förstått det rätt. Hur ska jag kunna koppla in soundbaren, en tvbox, en blurayspelare och även ha en lös hdmikabel till att ibland koppla in ipaden? JAg såg att Sony HTCT370 hade 3 hdmi-ingångar, medan denna har bara 1? Innebär det att man kan koppla ljudbaren till tv. och digitalbox, blurayspelare och ipad till ljudbaren på sony, men inte på denna philips? måste jag byta emellan då varje gång jag byter device att kolla från?

  Gota 2014-12-25
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Med denna soundbar från Philips behöver du ansluta alla dina externa enheter till din teve, och därefter sänder teven ljudet från dessa källor till soundbaren. Med andra soundbars kan de agera som HDMI-switchar. Alltså att alla enheter ansluts till soundbaren, och soundbaren sänder sedan vidare bilden till teven och ljudet spelas från själva soundbaren.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11
  • Du kan koppla allt till tv:n och från optisk utgången till soundbaren.

   Omarkhaki 2015-06-09
 • beag 2014-06-27
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Den skall helst placeras i öronhöjd. //Robin

   RobinJ 2014-09-10
  • under eller ovan funkar båda men det ser väl lite konstigt ut ovanför.

   Hyland 2014-10-07

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 320 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 100 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) 220 Watt
Trådlös subwoofer Ja
Ljudförbättring Dolby Digital, DTS, Virtual Surround
Uppspelning
Optisk enhet -
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Nej
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital
Funktioner
Multiroomstöd Nej
Stöd för 3D Ja
4K-stöd Nej
4K-uppskalning Nej
DVD-uppskalning Nej
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
HDMI-anslutning Ja
HDMI-utgångar 0st
HDMI-ingångar 1st
HDMI-ARC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 1st
Digital ljudingång (Koaxial) 0st
Kompositvideoingång 0st
3,5 mm ljudingång Ja
Hörlursutgång 0 st
USB-portar 0st
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga anslutningar ARC (Audio Return Channel), EasyLink (HDMI-CEC)
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
Dimensioner
Bredd 1045,0 mm
Höjd 49,0 mm
Djup 67,0 mm
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bredd subwoofer 195mm
Höjd subwoofer 304mm
Djup subwoofer 400mm
Vikt subwoofer Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, batteri till fjärrkontroll, nätkabel, snabbstartguide
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) 0,5 Watt

Produktbeskrivning

Prisvärd soundbar med Bluetooth och extern trådlös subwoofer

Philips HTL5140B är en slimmad soundbar med en extern trådlös subwoofer. Soundbaren har utrustats med digitala ljudingångar för anslutning till TV:n, HDMI-ingång för anslutning och uppspelning från olika bärbara ljudenheter. Även 3,5mm-anslutning finns, vilket möjliggör uppspelning från MP3-spelare och mobiler, samt Bluetooth för trådlös ljuduppspelning från mobiler och andra enheter utrustade med Bluetooth. Soundbaren kan väggmonteras om så önskas. 

Njut av trådlös frihet

Para enkelt ihop dina Bluetooth-enheter med den smidiga NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik).
Allt du behöver göra är att trycka på den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan i NFC-området för en högtalare, starta sen Bluetooth på din valda enhet och börja strömma musik. 

Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

Philips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

Tillsammans med Dolby Digital, som är världens populäraste standard för digitalt flerkanaligt ljud, utnyttjas människoörats naturliga sätt att bearbeta ljud, så att du upplever surroundljudet med överlägsen kvalitet och verklighetstrogna ledljud.

Bekvämt med EasyLink

Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder sig av en standard HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelnin

Ljudingång för uppspelning av musik

Med ljudingången kan du enkelt spela upp musik direkt från din iPod/iPhone/iPad, MP3-spelare eller bärbara dator via en enkel anslutning till din hemmabio. Anslut bara ljudenheten till ljudingången och njut av din musik med den enastående ljudkvalitet som du får med hemmabiosystem från Philips.

Titta även på

Samsung HW-J460/XE
(0 st)
 • 300 Watt uteffekt
 • Enkel anslutning med HDMI
 • Strömma musik med Bluetooth

2 990:-

Philips Philips HTL5140B Prisvärd soundbar med Bluetooth och extern trådlös subwooferPhilips HTL5140B är en slimmad soundbar med en extern trådlös subwoofer. Soundbaren har utrustats med digitala ljudingångar för anslutning till TV:n, HDMI-ingång för anslutning och uppspelning från olika bärbara ljudenheter. Även 3,5mm-anslutning finns, vilket möjliggör uppspelning från MP3-spelare och mobiler, samt Bluetooth för trådlös ljuduppspelning från mobiler och andra enheter utrustade med Bluetooth. Soundbaren kan väggmonteras om så önskas. Njut av trådlös frihetPara enkelt ihop dina Bluetooth-enheter med den smidiga NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik).Allt du behöver göra är att trycka på den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan i NFC-området för en högtalare, starta sen Bluetooth på din valda enhet och börja strömma musik. Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelsePhilips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.Tillsammans med Dolby Digital, som är världens populäraste standard för digitalt flerkanaligt ljud, utnyttjas människoörats naturliga sätt att bearbeta ljud, så att du upplever surroundljudet med överlägsen kvalitet och verklighetstrogna ledljud.Bekvämt med EasyLinkTack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder sig av en standard HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelninLjudingång för uppspelning av musikMed ljudingången kan du enkelt spela upp musik direkt från din iPod/iPhone/iPad, MP3-spelare eller bärbara dator via en enkel anslutning till din hemmabio. Anslut bara ljudenheten till ljudingången och njut av din musik med den enastående ljudkvalitet som du får med hemmabiosystem från Philips. Soundbar & Soundplate 3,5 12 2190,0000 new InStock