Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Innovativ soundbar med Bluetooth och trådlös subwoofer

Andersson SRS 2.0

  Art.nr: 191410
 • Anpassningsbar längd
 • 200 Watt total uteffekt
 • Bluetooth & USB
 • Aluminiumdetaljer
 • 2/1 HDMI-in/ut

Recensioner

Snittbetyg
(19 st)

 • Fretta 2015-09-13

  Mycket bra för det priset

  Över förväntan, bra ljud och skön bas! Skulle absolut rekommendera denna.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • 2015-05-20

  Över förväntan

  Mycket bra ljud (inkl. bas). Installation superenkel.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Mutter12 2015-05-16

  Fullpris för använd produkt

  Förväntar mig en ny ouppackad produkt då det är ett fullpris, basenheten full av repor på ovansidan, oseriöst!!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Avbryt
 • lwing 2015-04-02

  Meh

  Klent burkigt ljud. "receivern" hade väldigt svårt att hantera enheter med cec - den bytte automatiskt mellan dem utan anledning. Bytte ut denna mot Yamaha yas-93, som fungerar oväntat mycket bättre.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • Snoevit 2015-03-31

  Över förväntan!

  Har använt detta system i snart ett år, och är riktigt nöjd med det. Bra ljud för dess storlek, godkänt tryck i subben. Det enda jag har att anmärka på är det "pruttande" ljudet från subben. Detta framkommer när man klipper ljudet, t ex pausar en film eller trycker på mute. Jag tror det har med Bluetooth anslutningen att göra. Inget man direkt stör sig på om man inte pausar var 30:nde sekund för att analysera filmen :P den har automatisk avstängning på 15 min (tror jag, kan vara 20) som jag tycker är suveränt! Medan damen i huset avskyr det. Den automatiska avstängningen börjar räkna från det att du klipper ljudet. Så om du stänger av digitalboxen som ett exempel, så kommer detta system även att slås av efter en stund.
  Finns inte mycket inställningar, den har en EQ, och man kan ändra bass/treble. Lätt att byta källa. Lättöverskådlig fjärrkontroll. Någon skrev att deras system alltid startade på volym 30, jag beklagar verkligen att du har fått en defekt receiver. För min startar med senast använda volym.
  Subben kopplas via Bluetooth vilket gör att man kan ställa den lite var som helst. Den har bra räckvidd då jag testade att ställa min ca 6 meter från receivern, bakom soffan!
  Skulle personligen vilja ha en extra hdmi input på den, men jag klarar mig :)

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Hej, Går det att justera styrkan för subwoofern?

  Tobbe1680 2015-11-03
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det finns ingen separat ljudkontroll för subwoofern. //Henrik

   HenrikJ 2015-11-13
 • vapid 2015-05-16
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det ska gå bra att koppla produkten med optiska utgången till Xbox One. //Henrik

   HenrikJ 2015-05-20
  • ja det går bra.

   Omarkhaki 2015-06-09

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 200 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 100 Watt
Trådlös subwoofer Ja
Ljudförbättring -
Uppspelning
Optisk enhet Nej
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Videofiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bildfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dolby-avkodare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Funktioner
Multiroomstöd Nej
Stöd för 3D Nej
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Sociala medier Nej
Anslutningar
HDMI-anslutning Ja
HDMI-utgångar 1st
HDMI-ingångar 2st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Nej
Digital ljudingång (Optisk) 1st
Digital ljudingång (Koaxial) 2st
3,5 mm ljudingång Nej
Hörlursutgång 0 st
USB-portar 1st
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 2.1
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Övriga anslutningar Analog ljudingång (2xRCA)
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Dimensioner
Bredd 1000,0 mm
Höjd 62,0 mm
Djup 50,0 mm
Vikt 1,1 kg
Bredd subwoofer 280mm
Höjd subwoofer 280mm
Djup subwoofer 340mm
Vikt subwoofer 6,5kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, 3 meter högtalarkabel, längdanpassning för soundbar, manual
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Innovativ soundbar med trådlös, kraftfull subwoofer och Bluetooth!

Andersson SRS 2.0 är en slimmad, väggmonterbar soundbar med aluminiumdetaljer i kombination med en stilren trådlös subwoofer. Hemmabiosystemet har utrustats med Bluetooth för möjlighet till kompromisslös ljuduppspelning från bärbara enheter med Bluetooth.

Med en mängd olika anslutningsmöjligheter, tack vare den smarta boxen, kan du få kraftfullt, levande ljud till alla dina enheter. Använda den digitala optiska ljudingången för bästa möjliga ljud, koppla in alla dina enheter med 2 st HDMI-in samt 1 HMDI-ut med ARC (Audio Return Channel) för anslutng till en Blu-ray spelare, DVD eller spelkonsol.

Anpassa SRS 2.0 efter storleken på din TV

SRS 2.0 är också anpassningbar, den passar alla TV-apparater från 32-tum till 55-tum. Du väljer enkelt mellan tre olika längder för att skräddarsy soundbaren till just din TV. 

Trådlös subwoofer

Med en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med SRS 2.0 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystem

Njut av musik trådlöst

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SRS 2.0 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.

USB-ingång för film och musik

För flexibel uppspelning av media är SRS 2.0 utrustad med USB-ingång. Här kan man enkelt ansluta ett USB-minnen (Max kapacitet 32GB). och spela upp musik och filmer på enklast möjliga sätt.

Enkel att ansluta med HDMI

Med två stycken HDMI-ingångar kan Andersson SRS 2.0 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. SRS 2.0 har även 1 HDMI-utgång med stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.
 

Titta även på

Samsung HW-J460/XE
(0 st)
 • 300 Watt uteffekt
 • Enkel anslutning med HDMI
 • Strömma musik med Bluetooth

2 990:-

Andersson Andersson SRS 2.0 Innovativ soundbar med trådlös, kraftfull subwoofer och Bluetooth!Andersson SRS 2.0 är en slimmad, väggmonterbar soundbar med aluminiumdetaljer i kombination med en stilren trådlös subwoofer. Hemmabiosystemet har utrustats med Bluetooth för möjlighet till kompromisslös ljuduppspelning från bärbara enheter med Bluetooth.Med en mängd olika anslutningsmöjligheter, tack vare den smarta boxen, kan du få kraftfullt, levande ljud till alla dina enheter. Använda den digitala optiska ljudingången för bästa möjliga ljud, koppla in alla dina enheter med 2 st HDMI-in samt 1 HMDI-ut med ARC (Audio Return Channel) för anslutng till en Blu-ray spelare, DVD eller spelkonsol.Anpassa SRS 2.0 efter storleken på din TVSRS 2.0 är också anpassningbar, den passar alla TV-apparater från 32-tum till 55-tum. Du väljer enkelt mellan tre olika längder för att skräddarsy soundbaren till just din TV. Trådlös subwooferMed en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med SRS 2.0 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystemNjut av musik trådlöstFilmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SRS 2.0 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.USB-ingång för film och musikFör flexibel uppspelning av media är SRS 2.0 utrustad med USB-ingång. Här kan man enkelt ansluta ett USB-minnen (Max kapacitet 32GB). och spela upp musik och filmer på enklast möjliga sätt.Enkel att ansluta med HDMIMed två stycken HDMI-ingångar kan Andersson SRS 2.0 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. SRS 2.0 har även 1 HDMI-utgång med stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.  Soundbar & Soundplate 3,8 19 1790,0000 new InStock