Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bästa möjliga ljud med Xonar Essence One!

ASUS XONAR Essense One

  Art.nr: 181621
  • USB-DAC med hörlursförstärkare
  • 120dB SNR
  • 8x symmetrisk uppsampling
  • Klarar hörlurar upp till 600 Ohms impedans
  • Särskild intern strömförsörjning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Asus Xonar Essence One

Digitala musikfiler är viktiga för musikern, men ljudet riskerar att försämras i kvalitét när det digitaliseras. För att tillgodose behoven av bästa möjliga ljudkvalitet har Asus tagit fram sin första Hi-Fi USB-DAC (Digital-to-Analog Converter) med 8x symmetrisk uppsampling, nämligen Xonar Essence One. Det är en branschledande, high-end omvandlare med hörlursförstärkare med extremt hög SNR (signal-to-noise ratio) på 120dB.

Hi-Fi-ljud med världens första 8x symmetrisk uppsampling

Essence One bevarar detaljrik information i din musik med 8x symmetrisk uppsampling. Medan vanliga USB-omvandlare bara överför ljudet oavsett ljudkälla till 192 kHz utan åtskillnad, kan Essence One uppsampla 44.1/88.2 / 176.4kHz input till 352.8kHz och 48/96/192kHz input till 384kHz på ett symmetriskt sätt. Essence One stöder också ökad datamängd genom att uppsampla bithastigheten till 32bit motsvarande det ursprungliga innehållet. (Obs! 44,1 * 8 = 352.8kHz, 48 * 8 = 384kHz).

Extremt klart ljud med 120dB SNR

Genomsnitts-SNR (Signal-to-noice ratio) hos andra USB-DAC'ar är ca 110dB. Med den extremt höga SNR på 120 dB ger Xonar Essence One audiofiler tydligare ljud med fler detaljer samtidigt som bullernivån minskar avsevärt.

Kraftig hörlursförstärkare

Essence One har en inbyggd hörlursförstärkare som hanterar hörlurar med impedans upp till 600 ohm. Förstärkaren klarar av att driva även de mest krävande Hi-Fi-hörlurar och ger 100% prestanda, även med impedans upp till 600ohms. Det erbjuder extra dynamik, ljuddetaljer och låg distorsion.

Renare ljud

Den interna strömförsörjningen stöder alla internationella spänningar och har generösa marginaler för över och under spänningsförhållanden. Det ger den bästa effekten för det renaste ljudet med utmärkt skydd mot brus från vägguttaget.

Separata volymkontroller

ASUS Xonar Essence One är utrustad med två dedikerade volymkontroller: en för hörlurar och en för högtalare. Till skillnad från de flesta USB-DAC som endast använder en volymkontroll för utgångsnivån för både hörlurar och högtalare (eller ingen volymkontroll alls), tillåter Xonar Essence One användaren att ställa in volymen för hörlurar och högtalare separat.

ASUS ASUS XONAR Essense One XONAR Essense ONE/B/A Asus Xonar Essence One Digitala musikfiler är viktiga för musikern, men ljudet riskerar att försämras i kvalitét när det digitaliseras. För att tillgodose behoven av bästa möjliga ljudkvalitet har Asus tagit fram sin första Hi-Fi USB-DAC (Digital-to-Analog Converter) med 8x symmetrisk uppsampling, nämligen Xonar Essence One. Det är en branschledande, high-end omvandlare med hörlursförstärkare med extremt hög SNR (signal-to-noise ratio) på 120dB. Hi-Fi-ljud med världens första 8x symmetrisk uppsampling Essence One bevarar detaljrik information i din musik med 8x symmetrisk uppsampling. Medan vanliga USB-omvandlare bara överför ljudet oavsett ljudkälla till 192 kHz utan åtskillnad, kan Essence One uppsampla 44.1/88.2 / 176.4kHz input till 352.8kHz och 48/96/192kHz input till 384kHz på ett symmetriskt sätt. Essence One stöder också ökad datamängd genom att uppsampla bithastigheten till 32bit motsvarande det ursprungliga innehållet. (Obs! 44,1 * 8 = 352.8kHz, 48 * 8 = 384kHz). Extremt klart ljud med 120dB SNR Genomsnitts-SNR (Signal-to-noice ratio) hos andra USB-DAC'ar är ca 110dB. Med den extremt höga SNR på 120 dB ger Xonar Essence One audiofiler tydligare ljud med fler detaljer samtidigt som bullernivån minskar avsevärt. Kraftig hörlursförstärkare Essence One har en inbyggd hörlursförstärkare som hanterar hörlurar med impedans upp till 600 ohm. Förstärkaren klarar av att driva även de mest krävande Hi-Fi-hörlurar och ger 100% prestanda, även med impedans upp till 600ohms. Det erbjuder extra dynamik, ljuddetaljer och låg distorsion. Renare ljud Den interna strömförsörjningen stöder alla internationella spänningar och har generösa marginaler för över och under spänningsförhållanden. Det ger den bästa effekten för det renaste ljudet med utmärkt skydd mot brus från vägguttaget. Separata volymkontroller ASUS Xonar Essence One är utrustad med två dedikerade volymkontroller: en för hörlurar och en för högtalare. Till skillnad från de flesta USB-DAC som endast använder en volymkontroll för utgångsnivån för både hörlurar och högtalare (eller ingen volymkontroll alls), tillåter Xonar Essence One användaren att ställa in volymen för hörlurar och högtalare separat. Internt ljudkort 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Ljudkort
  3. Internt ljudkort