Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Liten, smidig hörlursförstärkare från NuForce

NuForce Mobile Music Pump - Black

  Art.nr: 193846
  • 8 timmar batteritid
  • Dela din musik (två hörlursuttag)
  • Endast 22 gram
  • Perfekt till din smartphone eller surfplatta
  • Justerbar förstärkning, 3X eller 5X

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Liten, smidig hörlursförstärkare från NuForce!

NuForce Mobile Music Pump, MMP, är en portabel hörlursförstärkare framtagen för att du ska kunna uppleva musiken precis så dom den ska upplevas, vart du än är.

Majoriteten av handhållna musikuppspelare, till exempel smartphones och surfplattor, är inte kraftiga nog för att driva många av dagens högkvalitativa hörlurar. Därför behöver en hörlursförstärkare agera som en hjälpande mellanhand. Men dom flesta förstärkare är otympliga och jobbiga ta med sig och vissa behöver ström från en extern källa för att fungera.

Förstärkaren har en batteritid på 8 timmar och laddas smidigt med hjälp av en micro USB-kabel. Det tar cirka 70 minuter att ladda din MMP förstärkare fullt.

Enkel att använda

NuForce Mobile Music Pump gör sig bäst tillsammans med ett par kraftiga over-ear hörlurar. Musiken blir otroligt mycket mer levande med hjälp av MMP och den är riktigt enkel att använda. Anslut bara din Mobile Music Pump i ditt hörlursuttag på din MP3-spelare, smartphone eller surfplatta och koppla sedan in dina hörlurar i den smidiga hörlursförstärkaren och upplev ett rikt, kristallklart och kraftigt ljud.

Tack vare att MMP har två hörlursingångar kan du lätt dela din favoritmusik tillsammans med en vän.

NuForce NuForce Mobile Music Pump - Black NF-MMP-BLACK Liten, smidig hörlursförstärkare från NuForce! NuForce Mobile Music Pump, MMP, är en portabel hörlursförstärkare framtagen för att du ska kunna uppleva musiken precis så dom den ska upplevas, vart du än är. Majoriteten av handhållna musikuppspelare, till exempel smartphones och surfplattor, är inte kraftiga nog för att driva många av dagens högkvalitativa hörlurar. Därför behöver en hörlursförstärkare agera som en hjälpande mellanhand. Men dom flesta förstärkare är otympliga och jobbiga ta med sig och vissa behöver ström från en extern källa för att fungera. Förstärkaren har en batteritid på 8 timmar och laddas smidigt med hjälp av en micro USB-kabel. Det tar cirka 70 minuter att ladda din MMP förstärkare fullt. Enkel att använda NuForce Mobile Music Pump gör sig bäst tillsammans med ett par kraftiga over-ear hörlurar. Musiken blir otroligt mycket mer levande med hjälp av MMP och den är riktigt enkel att använda. Anslut bara din Mobile Music Pump i ditt hörlursuttag på din MP3-spelare, smartphone eller surfplatta och koppla sedan in dina hörlurar i den smidiga hörlursförstärkaren och upplev ett rikt, kristallklart och kraftigt ljud. Tack vare att MMP har två hörlursingångar kan du lätt dela din favoritmusik tillsammans med en vän. Okategoriserade produkter 3,5 2 490 SEK 490 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter