Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

DJ-hörlurar av Tiësto med legendariskt ljud!

AKG by Harman K 167 Tiësto

  Art.nr: 177669
  • Design av Tiësto!
  • Vik- och roterbara kåpor
  • 40 mm membran
  • 10 - 27,000 Hz
  • Anpassad för DJ:s

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AKG K 167 Tiësto

Holländaren Tijs Verwest, mer känd som DJ Tiësto, har tillsammans med AKG tagit fram hörlurar speciellt anpassade för studioarbete och DJ-användning! K167 Tiësto är nästa steg i "AKG by Tiësto"-serien. Den har samma tilltalande produktdesign och håller lika hög prestanda som K67 men erbjuder ett bättre frekvensomfång.


Kraftfullt ljud med maximal ljudisolering

När du spelar live inför publik är det viktigt med bra ljudisolering så att du kan fokusera på dina övergångar mellan låtarna. K167 har en sluten over-ear-design som ger dig precis det du önskar hos ett par DJ-lurar. Du får maximal ljudisolering och tillsammans med de kraftfulla 40 mm membranen får du ett bra ljud vid höga ljudtrycksnivåer så att du kan vara säker på att du inte missar några viktiga detaljer.

Stadigt byggd och smart design

Hörlurarna är uppbyggda av glasfiberförstärkt polymer för maximal hållbarhet och håller en låg vikt så att du kan använda dem i flera timmar utan att känna obehag. Kåporna har utrustats med en professionell vikmekanism i 3D-vinkel som tillåter dig att vrida kåporna, du kan lyssna på ena örat för att synka dina mixar perfekt. Vikmekanismen låter dig dessutom fälla ihop hörlurarna så att du enkelt kan bära med dig dom överallt!

En komplett upplevelse

Hörlurarna är kopplade till en spiralkabel som i utsträckt läge blir hela 5,5 meter. Det betyder att du kan röra dig nästan helt fritt runtom ditt mixerbord utan att begränsas av för kort sladd. Kabeln har en guldpläterad 3,5mm-kontakt, och en adapter till 6,3mm medföljer så att dina lurar passar i stort sett överallt.

Tips!
Vill du ha ut ännu bättre ljud kan du koppla hörlurarna via en förstärkare.

Se vårt utbud av hörlursförstärkare.

 

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

529:-

AKG by Harman AKG by Harman K 167 Tiësto K167 Tiësto AKG K 167 Tiësto Holländaren Tijs Verwest, mer känd som DJ Tiësto, har tillsammans med AKG tagit fram hörlurar speciellt anpassade för studioarbete och DJ-användning! K167 Tiësto är nästa steg i "AKG by Tiësto"-serien. Den har samma tilltalande produktdesign och håller lika hög prestanda som K67 men erbjuder ett bättre frekvensomfång. Kraftfullt ljud med maximal ljudisolering När du spelar live inför publik är det viktigt med bra ljudisolering så att du kan fokusera på dina övergångar mellan låtarna. K167 har en sluten over-ear-design som ger dig precis det du önskar hos ett par DJ-lurar. Du får maximal ljudisolering och tillsammans med de kraftfulla 40 mm membranen får du ett bra ljud vid höga ljudtrycksnivåer så att du kan vara säker på att du inte missar några viktiga detaljer. Stadigt byggd och smart design Hörlurarna är uppbyggda av glasfiberförstärkt polymer för maximal hållbarhet och håller en låg vikt så att du kan använda dem i flera timmar utan att känna obehag. Kåporna har utrustats med en professionell vikmekanism i 3D-vinkel som tillåter dig att vrida kåporna, du kan lyssna på ena örat för att synka dina mixar perfekt. Vikmekanismen låter dig dessutom fälla ihop hörlurarna så att du enkelt kan bära med dig dom överallt! En komplett upplevelse Hörlurarna är kopplade till en spiralkabel som i utsträckt läge blir hela 5,5 meter. Det betyder att du kan röra dig nästan helt fritt runtom ditt mixerbord utan att begränsas av för kort sladd. Kabeln har en guldpläterad 3,5mm-kontakt, och en adapter till 6,3mm medföljer så att dina lurar passar i stort sett överallt. Tips! Vill du ha ut ännu bättre ljud kan du koppla hörlurarna via en förstärkare. Se vårt utbud av hörlursförstärkare.   Okategoriserade produkter 3,5 4 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter