Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörluren från världens främsta DJ - Tiësto!

AKG by Harman K 67 Tiësto

  Art.nr: 177667
  • Design av Tiësto!
  • Maximal ljudisolering
  • 40 mm membran
  • 18 - 22,000 Hz
  • Anpassad för DJ:s

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AKG K 67 Tiësto

Holländaren Tijs Verwest, mer känd som DJ Tiësto, har tillsammans med AKG tagit fram hörlurar speciellt anpassade för studioarbete och DJ-användning!

K67 Tiësto är den första i "AKG by Tiësto"-serien. Den har ett bra frekvensomfång och erbjuder ett klart ljud tillsammans med en tilltalande produktdesign!


 

Kraftfullt ljud med maximal ljudisolering

När du spelar live inför publik är det viktigt med bra ljudisolering så att du kan fokusera på dina övergångar mellan låtarna. K67 har en utanpåliggande, sluten design som ger dig precis det du önskar hos ett par DJ-lurar. Du får maximal ljudisolering och tillsammans med de kraftfulla 40 mm membranen får du ett bra ljud vid höga ljudtrycksnivåer så att du kan vara säker på att du inte missar några viktiga detaljer.
 

Stadigt byggd och smart design

Hörlurarna är uppbyggda av glasfiberförstärkt polymer för maximal hållbarhet och håller en låg vikt så att du kan använda dom i flera timmar utan att känna obehag. Kåporna har utrustats med en professionell vikmekanism i 3D-vinkel som tillåter dig att vrida kåporna, du kan lyssna på ena örat för att synka dina mixar perfekt. Vikmekanismen låter dig dessutom fälla ihop hörlurarna så att du enkelt kan bära med dig dom överallt!
 

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

499:-

AKG by Harman AKG by Harman K 67 Tiësto K67 Tiësto AKG K 67 Tiësto Holländaren Tijs Verwest, mer känd som DJ Tiësto, har tillsammans med AKG tagit fram hörlurar speciellt anpassade för studioarbete och DJ-användning! K67 Tiësto är den första i "AKG by Tiësto"-serien. Den har ett bra frekvensomfång och erbjuder ett klart ljud tillsammans med en tilltalande produktdesign!   Kraftfullt ljud med maximal ljudisolering När du spelar live inför publik är det viktigt med bra ljudisolering så att du kan fokusera på dina övergångar mellan låtarna. K67 har en utanpåliggande, sluten design som ger dig precis det du önskar hos ett par DJ-lurar. Du får maximal ljudisolering och tillsammans med de kraftfulla 40 mm membranen får du ett bra ljud vid höga ljudtrycksnivåer så att du kan vara säker på att du inte missar några viktiga detaljer.   Stadigt byggd och smart design Hörlurarna är uppbyggda av glasfiberförstärkt polymer för maximal hållbarhet och håller en låg vikt så att du kan använda dom i flera timmar utan att känna obehag. Kåporna har utrustats med en professionell vikmekanism i 3D-vinkel som tillåter dig att vrida kåporna, du kan lyssna på ena örat för att synka dina mixar perfekt. Vikmekanismen låter dig dessutom fälla ihop hörlurarna så att du enkelt kan bära med dig dom överallt!   Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter