Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välkänt Koss-ljud med mikrofon för mobilsamtal!

Koss iPorta Pro 2.0 WH/Strawberry

  Art.nr: 185409
  • Med mikrofon för telefonsamtal
  • Justerbart tryck mot öronen
  • Koss prisade ljudkvalitet
  • Vikbara
  • Livstidsgaranti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Koss iPorta Pro 2.0

Koss Corporation grundades redan 1953 och deras första hörlur lanserades fem år senare. 1984 kom Koss Porta Pro som kom att bli en otroligt uppskattad och populär hörlur. Den är så omtyckt att den finns kvar än idag och som återfinns i toppskiktet i tester år efter år. Nu kommer iPorta Pro 2.0 med inbyggd mikrofon i helt nya fräscha färger! Självklart finns Koss fantastiska ljudkvalitet kvar även i den nya iPorta Pro'n.

Comfort Zone

Precis som tidigare versioner av iPorta Pro har även 2.0 utrustats med Comfort Zone, som är ett enkelt sätt att justera trycket mot öronen. På så sätt får du ett par riktigt sköna hörlurar som sitter som du vill ha dem. Ovanför öronen finns en stödkudde som ökar komforten ytterligare, samt att du kan ha dessa hörlurar även om du bär glasögon.

Inbyggd mikrofon

iPorta Pro 2.0 är inte bara ett par bekväma hörlurar, utan tack vare den inbyggda mikrofonen är de även ett behändigt headset som gör att du kan ta emot telefonsamtal utan att behöva ta av dig hörlurarna. Sladden har även en enknappsfjärrkontroll som du kan växla spår samt besvara och avsluta telefonsamtal med.

Ihopvikbara

När du inte använder lurarna kan du vika in högtalarelementen, rulla ihop dem och fästa dem i en cirkel med en liten krok. Sedan förvarar och transporterar du dem i en förvaringspåse som följer med i förpackningen. 

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Koss Koss iPorta Pro 2.0 WH/Strawberry 280143 Koss iPorta Pro 2.0 Koss Corporation grundades redan 1953 och deras första hörlur lanserades fem år senare. 1984 kom Koss Porta Pro som kom att bli en otroligt uppskattad och populär hörlur. Den är så omtyckt att den finns kvar än idag och som återfinns i toppskiktet i tester år efter år. Nu kommer iPorta Pro 2.0 med inbyggd mikrofon i helt nya fräscha färger! Självklart finns Koss fantastiska ljudkvalitet kvar även i den nya iPorta Pro'n. Comfort Zone Precis som tidigare versioner av iPorta Pro har även 2.0 utrustats med Comfort Zone, som är ett enkelt sätt att justera trycket mot öronen. På så sätt får du ett par riktigt sköna hörlurar som sitter som du vill ha dem. Ovanför öronen finns en stödkudde som ökar komforten ytterligare, samt att du kan ha dessa hörlurar även om du bär glasögon. Inbyggd mikrofon iPorta Pro 2.0 är inte bara ett par bekväma hörlurar, utan tack vare den inbyggda mikrofonen är de även ett behändigt headset som gör att du kan ta emot telefonsamtal utan att behöva ta av dig hörlurarna. Sladden har även en enknappsfjärrkontroll som du kan växla spår samt besvara och avsluta telefonsamtal med. Ihopvikbara När du inte använder lurarna kan du vika in högtalarelementen, rulla ihop dem och fästa dem i en cirkel med en liten krok. Sedan förvarar och transporterar du dem i en förvaringspåse som följer med i förpackningen.    Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter