Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sluten hörlurar med verklighetstrogen ljudprestanda

Creative Aurvana Live! 2 - Black

  Art.nr: 195644
  • Sluten hörlur
  • Verklighetstroget ljud
  • Vadderade kåpor för optimal komfort
  • Mikrofon och fjärrkontroll
  • 1,2-meters kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Verklighetstrogen ljudprestanda

Creative Aurvana Live!2 är utformad efter sin prisbelönta föregångare och levererar verklighetstrogen akustisk prestanda med stramare bas. Hörlurarna drivs av 40 mm drivenheter med membran av biocellulosa som ger ett oklanderligt ljud. Öronkåporna har memory-foam och skönt konstläder som ger utmärkt tätning mot externt buller. De är otroligt bekväma även under långa sessioner.

Träffsäker ljudprestandaTräffsäker ljudprestanda

Aurvana Live!2 har utformats med träffsäkra 40 mm neodymiumdrivenheter med membran av biocellulosa och är mycket noggrant finjusterad för att leverera ett superautentiskt ljud − precis som om du vore på en live-konsert.

Snabba och praktiska uppspelningar och samtal

Headsetet har en högkvalitativ, trasselfri, platt ljudkabel med en inbyggd mikrofon och enknapps-fjärrkontroll med volymjustering för användning med en smartphone. Kabeln kan tas av för förvaring eller för att bytas ut med en annan kabel som du väljer själv.

Fjärrkontroll

Sofistikerad design

Aurvana Live!2 är estetisk och lättviktig och är förstärkt med en huvudband med metallegering som gör det extra hållbart.

Resklar

Öronkåporna kan vikas platta för ljudövervakning och praktisk förvaring. Ett resefodral i mjuk mikrofiber ingår också för bärbar bekvämlighet.

Oslagbar komfortOslagbar komfort

Kåporna har memory-foam och är vadderade med högkvalitativt konstläder som ger dig oöverträffad komfort även under långa perioder av användning.

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

499:-

Creative Creative Aurvana Live! 2 - Black 51EF0660AA001 Verklighetstrogen ljudprestanda Creative Aurvana Live!2 är utformad efter sin prisbelönta föregångare och levererar verklighetstrogen akustisk prestanda med stramare bas. Hörlurarna drivs av 40 mm drivenheter med membran av biocellulosa som ger ett oklanderligt ljud. Öronkåporna har memory-foam och skönt konstläder som ger utmärkt tätning mot externt buller. De är otroligt bekväma även under långa sessioner. Träffsäker ljudprestanda Aurvana Live!2 har utformats med träffsäkra 40 mm neodymiumdrivenheter med membran av biocellulosa och är mycket noggrant finjusterad för att leverera ett superautentiskt ljud − precis som om du vore på en live-konsert. Snabba och praktiska uppspelningar och samtal Headsetet har en högkvalitativ, trasselfri, platt ljudkabel med en inbyggd mikrofon och enknapps-fjärrkontroll med volymjustering för användning med en smartphone. Kabeln kan tas av för förvaring eller för att bytas ut med en annan kabel som du väljer själv. Sofistikerad design Aurvana Live!2 är estetisk och lättviktig och är förstärkt med en huvudband med metallegering som gör det extra hållbart. Resklar Öronkåporna kan vikas platta för ljudövervakning och praktisk förvaring. Ett resefodral i mjuk mikrofiber ingår också för bärbar bekvämlighet. Oslagbar komfort Kåporna har memory-foam och är vadderade med högkvalitativt konstläder som ger dig oöverträffad komfort även under långa perioder av användning. Okategoriserade produkter 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter