Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

The Momentum on-ear - modernt ljud möter lyxig, fräsch design!

Sennheiser Momentum On-Ear - Black

  Art.nr: 193920
  • Högpresterande neodymmagneter
  • Minimalistisk men lyxig design
  • Löstagbar kabel
  • Mikrofon och fjärrkontroll för iPhone/iPod/iPad
  • 16-22 000 Hz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sennheiser Momentum - Black

Om du inte brukar kompromissa med andra saker i livet, varför göra det med ljudet? Momentum från Sennheiser är en hörlur som inte tummar på varken kvalitet eller design, och är det perfekta tillbehöret för de moderna och modemedvetna. De är en fulländad kombination av utomordentligt hantverk, de finaste materialen samt Sennheisers berömda ljudkvalitet.

Momentum On-ear

Nya Momentum on-ear är en lite mindre variant av sin Momentum over-ear. Öronkuddarna på denna modell sitter på örat istället för runt om som hos sin storebror. I övrigt är det en lika välljudande och högkvalitativ hörlur som föregångaren.

Less is more

Momentum har en vacker stilren utformning som gör dem eleganta och lyxiga. Öronkåporna har mjuka följsamma kuddar som gör dem bekväma att bära. Bågens rostfria ståldelar med reglage för öronkåporna ger inte bara maximal hållbarhet och passform, utan understryker även den moderna och minimalistiska designen. Till huvudbandet har Sennheiser valt tåligt läder som andas och står emot fukt såsom regn och svett, och med det praktiska tvådelade utförandet bli hörluren både vacker och stabil. 

Ljud

Sennheiser har utvecklat Momentum med 65 års erfarenhet av ljud, så det är ingen slump att de har utrustats med den senaste tekniken för ett äkta och kompromisslöst ljud. Momentum gör varje ton oförglömlig oavsett om du är hemma, på stan eller på bussen på väg till jobbet. Trots sin slutna konstruktion har de en öppenheten i ljudet som man annars bara får i öppna eller halvöppna hörlurar, utan att för den delen mista sin djupa bas.

 

Fjärrkontroll och mikrofon

Kablen på Momentum-hörlurarna är löstagbar och med i paketet finns två olika sladdar. Den ena kabeln har en integrerad mikrofon och smart fjärrkontroll med volymreglage för att kunna styra musiken samt ta emot telefonsamtal, utan att du behöver ta av dig hörlurarna! 3,5 mm-kontakten är dessutom vinklingsbar! Den andra sladden är en vanlig audiokabel med 3,5 mm ministereoplugg.

OBS! För att ta emot samtal, styra musik och använda vissa funktioner måste du använda dig av en iPhone/iPad/iPod.

Medföljande tillbehör

- Bärväska
- Kabel med mikrofon och fjärrkontroll
- Standard audiokabel
- Manual

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

499:-

Sennheiser Sennheiser Momentum On-Ear - Black 505795 Sennheiser Momentum - Black Om du inte brukar kompromissa med andra saker i livet, varför göra det med ljudet? Momentum från Sennheiser är en hörlur som inte tummar på varken kvalitet eller design, och är det perfekta tillbehöret för de moderna och modemedvetna. De är en fulländad kombination av utomordentligt hantverk, de finaste materialen samt Sennheisers berömda ljudkvalitet. Momentum On-ear Nya Momentum on-ear är en lite mindre variant av sin Momentum over-ear. Öronkuddarna på denna modell sitter på örat istället för runt om som hos sin storebror. I övrigt är det en lika välljudande och högkvalitativ hörlur som föregångaren. Less is more Momentum har en vacker stilren utformning som gör dem eleganta och lyxiga. Öronkåporna har mjuka följsamma kuddar som gör dem bekväma att bära. Bågens rostfria ståldelar med reglage för öronkåporna ger inte bara maximal hållbarhet och passform, utan understryker även den moderna och minimalistiska designen. Till huvudbandet har Sennheiser valt tåligt läder som andas och står emot fukt såsom regn och svett, och med det praktiska tvådelade utförandet bli hörluren både vacker och stabil.  Ljud Sennheiser har utvecklat Momentum med 65 års erfarenhet av ljud, så det är ingen slump att de har utrustats med den senaste tekniken för ett äkta och kompromisslöst ljud. Momentum gör varje ton oförglömlig oavsett om du är hemma, på stan eller på bussen på väg till jobbet. Trots sin slutna konstruktion har de en öppenheten i ljudet som man annars bara får i öppna eller halvöppna hörlurar, utan att för den delen mista sin djupa bas.   Fjärrkontroll och mikrofon Kablen på Momentum-hörlurarna är löstagbar och med i paketet finns två olika sladdar. Den ena kabeln har en integrerad mikrofon och smart fjärrkontroll med volymreglage för att kunna styra musiken samt ta emot telefonsamtal, utan att du behöver ta av dig hörlurarna! 3,5 mm-kontakten är dessutom vinklingsbar! Den andra sladden är en vanlig audiokabel med 3,5 mm ministereoplugg. OBS! För att ta emot samtal, styra musik och använda vissa funktioner måste du använda dig av en iPhone/iPad/iPod. Medföljande tillbehör - Bärväska - Kabel med mikrofon och fjärrkontroll - Standard audiokabel - Manual Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter