Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Färgglad, barnanpassad hörlur med god komfort

Andersson KSH 2.0 - Blue   Art.nr: 190996

 • Anpassad för barn
 • Bekväm huvudbygel
 • Perfekt på resan
 • Volymkontroll
 • Maxvolym 85dB

Recensioner

Snittbetyg
(7 st)

 • Dundee 2014-12-13

  Bra

  Bra lur sett till priset! Sitter bekvämt runt huvudet klämmer lagom hårt!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • niry 2014-11-04

  Klen kabel

  3 månader dröjde det, sedan var kabeln av...
  De här lurarna lämpar sig INTE för barn även om de marknadsförs som barnanpassade, kabeln är något av det klenaste jag sett. Jag förväntade mig mer, med tanke på prislappen.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (1/5)
 • Smul 2014-07-15

  Klen kabel

  Denna produkt skall vara riktad mot barn men kabeln är klen så det är bara en tids fråga när barnen har lyckats dra av den och så klaga dom på att lurarna klämmer för löst på öronen. Så skulle jag köpa igen så blir det inte dessa.

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (2/5)
 • Likadale 2014-07-11

  Stora i "storleken"...

  Köpte ett par till min 3-åriga dotter att ha i bilen till filmtittande på surfplattan. Hann komma ut till bilen och packa upp och prova de och insåg direkt att de var alldeles för stora. På minsta inställningen passar de mitt huvud nästan bra och varken jag eller dottern har mindre huvud än normalt. Man tycker ju att de, iaf på minsta inställningen, bör passa en 3-åring om de är barnanpassade. Blev ett annat par av annat fabrikat på NoN istället.

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (4/5)
 • HardstyleAlex 2014-03-17

  Bra hörlur för barn

  +Mjuka kåpor
  +Helt okej ljud för priset!.
  +Bra massform

  - skulle kunna ha varit 1. Löstagbar anslutningskabel istället för 2st fasta.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.

Frågor & svar

 • Jag vill ha hjälp med att hitta rätt product. Önskar köpa ett par hörlurar till en Iphone 4 som ska vara till min 7-årige son. Det ska vara hörlurar med s k kåpor..lite större alltså?

  andi6 2014-03-20

  Svar

  • Hej! Vilka hörlurar man skall ha är väldigt personligt. Den finns många olika modeller men skall jag rekommendera någon så är den här modell bra. // Samuel

   Samuelh 2014-05-07

Produktbeskrivning

Färgglad, barnanpassad hörlur med hög komfort!

Ett par riktigt färgglada hörlurar som är speciellt utvecklad för barn. Designen är skräddarsydd för att passa perfekt på huvudet och med den bekväma huvudbygeln kan man lyssna i timmar utan att det klämmer eller känns obehagligt.

Hörluren är utrustad med en volymkontroll som har en volymbegränsning på 85dB. Detta innebär att barnet själv kan justera ljudvolymen men aldrig få högre ljudnivå än 85dB.  Allt för att skydda unga öron.

Perfekt på flygplanet, bussen eller bilresan när man behöver koppla av. Hörluren stänger ute ljud så att ingen i omgivningen störs av musiken eller filmen.

Sladdlängd: 1,2 meter