Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tuff hörlur med ikonisk Marshall-design

Marshall Major - Black   Art.nr: 163213

 • Tålig spiralkabel
 • Ihopvikbara
 • Mikrofon för Android och iOS
 • Bekväm passform
 • Ikonisk Marshall-design

Recensioner

Snittbetyg
(9 st)

 • Petri 2015-08-13

  Känns dyrare än vad dom är

  Skitbra lurar för 400 spänn. Snygga och känns dyrare och så låter dom bra med.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • gammelmor 2015-05-11

  Bra lurar

  Utmärkt ljud. Bekväma att använda. Snygga och coola. Klassiska o tidlösa.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
 • SWEPeter 2015-05-01

  Klart och skarpt ljud.

  Bra hörlurar för priset, kabeln är förstärkt och väldigt robust. Högtalarna levererar ett klart ljud med en bas som är skarp men ändå djup. Dessa hörlurar görs sig bäst med musik med mycket vokal i sig, självklart duger de även till musik med mycket bas i. Än så länge har jag inte hört något missljud med dessa. Lättdrivna men starka. Kanske de bästa hörlurarna i sin prisklass?

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Arramis 2015-03-13

  Bra lurar till ett bra pris.

  Lurarna sitter skönt på huvudet.
  Skönt bra ljud.
  Jag rekommenderar dessa lurar.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • celespanem 2014-09-20

  En av de bästa hörlurarna i sin prisklass.

  Som rubriken lyder så är major hörlurarna en av de bästa i sin prisklass, jag har själv använt många hörlurar i den här prisklassen såsom urbanears plattan, koss portapro osv och jag skulle säga att dessa är en av bästa för att dem håller, särskilt att det inte har blivit något glapp i sladden. en till sak som är bra med sladden är den virade delen, den har jag inte haft på någon annan hörlur och jag måste säga att jag har haft mycket användning av det. Ett minus är att man bara kan pausa på sladden vilket i sig är ett stort plus, micken är bra men hög och sänk knapp saknar jag något otroligt.
  Ljudet är fint och klart, lyssnar mycket på allt möjligt och även podcasts och måste nog säga att ljudet är väl godkänt, jag sitter mycket på bussar och i sådana lägen när man egentligen bra vill ha ljud. alltså inte den tyngsta basen men funkar utmärkt att lyssna på housemusik med.
  Jag blev glatt överraskad av hur sköna dem var särskilt kuddarna men dem blir som alla andra hörlurar osköna efter några timmar. I dem lägena brukar det hjälpa att ta 5 minuters vila sedan är det bara att köra igen!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.

Frågor & svar

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 121 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör 6,3 mm adapter
Färg Svart

Produktbeskrivning

Major Pitch Black är en solid hörlur med stor uthållighet, utformade så att man ska kunna lyssna på musik hela dagen. Utrustad med supermjuka kuddar som vilar lätt på öronen och ett vadderat huvudband gör dessa hörlurar otroligt bekväma att använda, även under en längre tid. Kabeln är av god kvalité, vilket är viktigt för ett bra ljud, och på den finns både mikrofon och fjärrkontroll för enkel hantering av mobilsamtal. 

Tuff hörlur med ikonisk Marshall-design

Marshall har sedan länge varit kända inom musikbranschen, bland annat för deras gitarrförstärkare, och nu kan man även tillhandahålla hörlurar från detta välkända märke. Njut av ett tungt ljud med vassa detaljer. Hörlurarnas utsida är tillverkade av samma vinyl som används i Marshalls förstärkare med Marshalls märke vilket ger de ett snyggt, stilrent utseende.

Passar Alla

Om du skulle vilja ta av dig hörlurarna kan du glädjas åt att de är vikbara för enkel förvaring och transport. Med 3,5 mm kontakt samt 6,3 mm adaptern kan du känna dig trygg i att de passar de flesta musikspelare eller mixerbord.

Kontroll och mikrofon

Inbyggd mikrofon samt en svara / avsluta kontroll-knapp som låter dig besvara inkommande samtal på de flesta telefoner med ett 3,5 mm hörlursuttag. Vid musikuppspelning kan du använda kontrollen för att spela upp, pausa och hoppa till nästa eller föregående låt (gäller inte alla modeller).