Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sportiga, välljudande hörlurar från Audio-Technica!

Audio Technica ATH-CKP500BK

  Art.nr: 193375
 • Testvinnare!
 • Anpassade för sport & träning
 • Flera olika storlekar medföljer
 • Regn och svettsäkra
 • Fantastiskt ljud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sportiga, välljudande hörlurar från välkända Audio-Technica!

Hörlurar med specialformade vingar är ett måste när man ska ut och springa. Passformen och komforten är alltid på topp, till och med om du blir svettig under träningspasset. Sladden är i perfekt längd om du använder dig av en mobilväska som du fäster på överarmen, om du inte använder dig av mobilväska följer det med en smart förlängningskabel så att du enkelt kan förlänga längden på sladde n. Hörluren är tålig och slitstark men fortfarande en lättviktare. Den har en perfekt, ergonomisk passform som sitter på plats hela träningspasset.

Hörluen är labbtestad och IPX5 certifierad. Det innebär att du aldrig behöver oroa dig över att hörluen skall bli dålig av regn och vatten, perfekt om du använder hörluren ute.

Det medföljer fyra olika öronsnäckor och vingar, XS/S/M/L, så att du kan anpassa hörlurarna efter dina egna öron.

Specialdesignade vingar, för perfekt komfort

ATH-CKP500BK använder sig av specialdesignad vingar som naturligt formar sig efter dina öron och håller hörluren säkert på plats under hela träningspasset. Öronsnäckorna har också en perfekt vinkel som ser till att hörlurarna inte sitter eller känns obehagliga när du ute och springer eller cyklar.

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Design med maximal finish

529:-

Audio Technica Audio Technica ATH-CKP500BK 610079 Sportiga, välljudande hörlurar från välkända Audio-Technica! Hörlurar med specialformade vingar är ett måste när man ska ut och springa. Passformen och komforten är alltid på topp, till och med om du blir svettig under träningspasset. Sladden är i perfekt längd om du använder dig av en mobilväska som du fäster på överarmen, om du inte använder dig av mobilväska följer det med en smart förlängningskabel så att du enkelt kan förlänga längden på sladde n. Hörluren är tålig och slitstark men fortfarande en lättviktare. Den har en perfekt, ergonomisk passform som sitter på plats hela träningspasset. Hörluen är labbtestad och IPX5 certifierad. Det innebär att du aldrig behöver oroa dig över att hörluen skall bli dålig av regn och vatten, perfekt om du använder hörluren ute. Det medföljer fyra olika öronsnäckor och vingar, XS/S/M/L, så att du kan anpassa hörlurarna efter dina egna öron. Specialdesignade vingar, för perfekt komfort ATH-CKP500BK använder sig av specialdesignad vingar som naturligt formar sig efter dina öron och håller hörluren säkert på plats under hela träningspasset. Öronsnäckorna har också en perfekt vinkel som ser till att hörlurarna inte sitter eller känns obehagliga när du ute och springer eller cyklar. Sporthörlurar 4,2 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. Sporthörlurar