Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

In-Ear-lur med HiFi-ljud och Skype-funktion!

beyerdynamic MMX 101 iE

  Art.nr: 178595
  • What HiFi? - Betyg: 5/5
  • Metallhölje
  • Kraftfullt ljud!
  • 10 - 23,000 Hz
  • Inbyggd mikrofon

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Beyerdynamic MMX 101 iE

En kombination av skönhet och en slående ljudkvalité, MMX 101 iE är det idealiska headsetet som passar de flesta mobiltelefoner på marknaden. 

Kraftfullt ljud
Tack vare akustiska neodymium-membran ger MMX 101 iE en slagkraftig ljudprestanda, mycket kraftfullare ljud än vad som kan förväntas av hörlurar i denna storlek. Dessutom får du en utmärkt omgivande bullerdämpning och kan istället njuta av en spektakulär ljudupplevelse!

Mikrofon med Skype/VoIP
Hörlurarna är utrustade med en mikrofon av hög kvalité. Med en knapptryckning besvarar du och avslutar inkommande samtal. I paketet medföljer bärväska och en Skype/VoIP-adapter för anslutning till bärbara datorer. 
beyerdynamic beyerdynamic MMX 101 iE 714070 Beyerdynamic MMX 101 iEEn kombination av skönhet och en slående ljudkvalité, MMX 101 iE är det idealiska headsetet som passar de flesta mobiltelefoner på marknaden. Kraftfullt ljudTack vare akustiska neodymium-membran ger MMX 101 iE en slagkraftig ljudprestanda, mycket kraftfullare ljud än vad som kan förväntas av hörlurar i denna storlek. Dessutom får du en utmärkt omgivande bullerdämpning och kan istället njuta av en spektakulär ljudupplevelse!Mikrofon med Skype/VoIPHörlurarna är utrustade med en mikrofon av hög kvalité. Med en knapptryckning besvarar du och avslutar inkommande samtal. I paketet medföljer bärväska och en Skype/VoIP-adapter för anslutning till bärbara datorer.  In-ear 4,2 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear