Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högkvalitativ in-ear-hörlur med avancerad brusreducering

Bose QuietComfort 20

  Art.nr: 197567
  • Imponerande ljudprestanda
  • Avancerad brusreducering
  • Aware-läge
  • Perfekt passform
  • StayHear®+ öronsnäckor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Dröm dig bort i musiken.

Med QC®20 hörlurarna kan du uppleva musiken på språng som aldrig förr. Du kommer att njuta av verklighetstrogen, digital ljudkvalitet som sticker ut från ljudet från omgivningen – plus friheten med in-ear hörlurar. StayHear®+ snäckor stänger fysiskt ute vissa ljud samtidigt som Acoustic Noise Cancelling®-teknologin elektroniskt reducerar det mesta av det återstående ljudet. Det är bara du och musiken, till och med i bullriga miljöer.

Ta in omgivningen

Men det finns tillfällen då du kanske inte vill vara så isolerad från omgivningen. När du går över en gata i stan. När du väntar på utrop om avgångsgate. Det är då AWARE- läget är bra. Istället för att ta av dig hörlurarna kan du bara trycka på en knapp så får du kontakt med ljuden omkring dig – samtidigt som musiken fortsätter och du fortfarande upplever viss brusreducering.

Fängslande ljud

Allt detta plus verklighetstroget ljud från Bose®. Ljud du inte trodde var möjligt från in-ear hörlurar. TriPort®- teknologi och aktiva utjämnare samarbetar för att ge musiken du lyssnar på varje dag ett djup och en balans som gör att den förblir fräsch och levande. Och de små detaljerna lyser igenom. Så oavsett var du är står musiken i centrum.

Avancerad snäck- teknologi

Och det är ännu lättare att njuta av musiken när du inte krånglar med hörlurarna. Patenterade StayHear®+ snäckor ger en mjuk, säker passform utan att du behöver tvinga in dem i öronen. De är svampformade, vilket fördelar beröringen jämnt i örat för maximal bekvämlighet och utgör en mjuk försegling som bidrar till hörlurarnas brusreducering inom hela ljudspektrumet.

Uppladdningsbart batteri

Det miljövänliga, inbyggda litiumjonbatteriet (som sitter inuti modulen) kan laddas på bara två timmar med den medföljande USB-kabeln och ger upp till 16 timmar speltid per laddning. En batteriindikatorlampa visar laddningsstatus. Och även om batteriet dör kan du fortfarande lyssna på musik med en prestanda som kan jämföras med våra vanliga in-ear hörlurar.

När du inte använder dem kan du förvara hörlurarna och kablarna i det medföljande förvaringsetuiet.

Du har kontrollen

Alla knapparna är lättillgängliga. Använd glidkontakten på kontrollmodulen för att sätta på och stänga av brusreduceringen. På fjärrkontrollen/mikrofonen finns knappar för AWARE- läget och för att ta emot/avsluta samtal. Fjärrkontrollen med två knappar (QC®20-modellen) är utformad för din Android-, BlackBerry- eller Windows-telefon.

 

OBS! Denna modell passar endast Andriod-, BlackBerry- och Windows-telefoner! Bose Quiet Comfort 20i passar iPhone och iPod.

Bose Bose QuietComfort 20 60828 Dröm dig bort i musiken. Med QC®20 hörlurarna kan du uppleva musiken på språng som aldrig förr. Du kommer att njuta av verklighetstrogen, digital ljudkvalitet som sticker ut från ljudet från omgivningen – plus friheten med in-ear hörlurar. StayHear®+ snäckor stänger fysiskt ute vissa ljud samtidigt som Acoustic Noise Cancelling®-teknologin elektroniskt reducerar det mesta av det återstående ljudet. Det är bara du och musiken, till och med i bullriga miljöer. Ta in omgivningen Men det finns tillfällen då du kanske inte vill vara så isolerad från omgivningen. När du går över en gata i stan. När du väntar på utrop om avgångsgate. Det är då AWARE- läget är bra. Istället för att ta av dig hörlurarna kan du bara trycka på en knapp så får du kontakt med ljuden omkring dig – samtidigt som musiken fortsätter och du fortfarande upplever viss brusreducering. Fängslande ljud Allt detta plus verklighetstroget ljud från Bose®. Ljud du inte trodde var möjligt från in-ear hörlurar. TriPort®- teknologi och aktiva utjämnare samarbetar för att ge musiken du lyssnar på varje dag ett djup och en balans som gör att den förblir fräsch och levande. Och de små detaljerna lyser igenom. Så oavsett var du är står musiken i centrum. Avancerad snäck- teknologi Och det är ännu lättare att njuta av musiken när du inte krånglar med hörlurarna. Patenterade StayHear®+ snäckor ger en mjuk, säker passform utan att du behöver tvinga in dem i öronen. De är svampformade, vilket fördelar beröringen jämnt i örat för maximal bekvämlighet och utgör en mjuk försegling som bidrar till hörlurarnas brusreducering inom hela ljudspektrumet. Uppladdningsbart batteri Det miljövänliga, inbyggda litiumjonbatteriet (som sitter inuti modulen) kan laddas på bara två timmar med den medföljande USB-kabeln och ger upp till 16 timmar speltid per laddning. En batteriindikatorlampa visar laddningsstatus. Och även om batteriet dör kan du fortfarande lyssna på musik med en prestanda som kan jämföras med våra vanliga in-ear hörlurar. När du inte använder dem kan du förvara hörlurarna och kablarna i det medföljande förvaringsetuiet. Du har kontrollen Alla knapparna är lättillgängliga. Använd glidkontakten på kontrollmodulen för att sätta på och stänga av brusreduceringen. På fjärrkontrollen/mikrofonen finns knappar för AWARE- läget och för att ta emot/avsluta samtal. Fjärrkontrollen med två knappar (QC®20-modellen) är utformad för din Android-, BlackBerry- eller Windows-telefon.   OBS! Denna modell passar endast Andriod-, BlackBerry- och Windows-telefoner! Bose Quiet Comfort 20i passar iPhone och iPod. Trådlösa hörlurar 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. Trådlösa hörlurar