Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvärda, bekväma in-ear hörlurar med platt kabel

JAYS a-Jays Four Black iOS

  Art.nr: 147974
 • Hög ljudprestanda
 • Volym- och musikkontroll direkt på sladden
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Trasselfri, platt sladd
 • Vinklad kontakt tar mindre plats i fickan

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JAYS är en prisad hörlurstillverkare som levererar en mycket hög prestanda för pengarna. Hörlurarna är väl genomtänka och håller en hög klass. a-JAYS Four är speciellt skapade för iPhone, iPod och iPad och har utrustats med en platt kabel istället för en vanlig, rund sladd, samt en kontroll på kabeln. kabeln är platt för att undvika kabeltrassel, öka ljudkvalitén och förlänga livslängden på produkten. Kontrollen ger dig möjlighet att navigera bland musik, styra volymen, hantera samtal och mycket mer.

Kontrollen har utrustats med det senaste inom mikrofonteknik, vilket är en digital, aktiv MEMS silikon-mikrofon som tar bort GSM- och TDMA-brus och ger en bred-bandad RF brusreducering. Detta innebär att man får en otroligt bra ljudkvalitet med minimalt brus. Mikrofonen verkar i 360 grader, vilket betyder att den upptar din röst, oavsett position

Med hörluren får man hela fem olika silikonhöljen för att man ska kunna hitta ett par som passar just sitt öra och kunna njuta av bästa möjliga ljud. Silikonhöljena är helt tvättbara för din egen bekvämlighet. Hörlurarna har utrustats med en 8,6 mm dynamisk högtalare och har ett frekvensomfång på 20 Hz - 21 000 Hz, vilket ger ett otroligt ljud för en så liten hörlur.

Kompatibilitet:

Mikrofon och kontroll
iPod nano (4:e generationen och framåt)
iPod Classic (120 GB, 160 GB)
iPod Touch (2:a generationen och framåt)
iPhone (3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S)
iPad

Endast kontroll
iPod Shuffle (3:e generationen och framåt)

Ljudet stöds av alla iPod-modeller.

Medföljande tillbehör är:
1.Siliconproppar - XXS, XS, S, M, L

Titta även på

(6 st)
 • Grym ljudbild
 • Perfekt passform
 • 4 olika storlekar av öronproppar

349:-

Titta även på

(6 st)
 • Grym ljudbild
 • Perfekt passform
 • 4 olika storlekar av öronproppar

349:-

JAYS JAYS a-Jays Four Black iOS T00075 JAYS är en prisad hörlurstillverkare som levererar en mycket hög prestanda för pengarna. Hörlurarna är väl genomtänka och håller en hög klass. a-JAYS Four är speciellt skapade för iPhone, iPod och iPad och har utrustats med en platt kabel istället för en vanlig, rund sladd, samt en kontroll på kabeln. kabeln är platt för att undvika kabeltrassel, öka ljudkvalitén och förlänga livslängden på produkten. Kontrollen ger dig möjlighet att navigera bland musik, styra volymen, hantera samtal och mycket mer.Kontrollen har utrustats med det senaste inom mikrofonteknik, vilket är en digital, aktiv MEMS silikon-mikrofon som tar bort GSM- och TDMA-brus och ger en bred-bandad RF brusreducering. Detta innebär att man får en otroligt bra ljudkvalitet med minimalt brus. Mikrofonen verkar i 360 grader, vilket betyder att den upptar din röst, oavsett positionMed hörluren får man hela fem olika silikonhöljen för att man ska kunna hitta ett par som passar just sitt öra och kunna njuta av bästa möjliga ljud. Silikonhöljena är helt tvättbara för din egen bekvämlighet. Hörlurarna har utrustats med en 8,6 mm dynamisk högtalare och har ett frekvensomfång på 20 Hz - 21 000 Hz, vilket ger ett otroligt ljud för en så liten hörlur.Kompatibilitet:Mikrofon och kontrolliPod nano (4:e generationen och framåt)iPod Classic (120 GB, 160 GB)iPod Touch (2:a generationen och framåt)iPhone (3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S)iPadEndast kontrolliPod Shuffle (3:e generationen och framåt)Ljudet stöds av alla iPod-modeller.Medföljande tillbehör är:1.Siliconproppar - XXS, XS, S, M, L In-ear 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Hörlurar & Headset
 4. In-ear