Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högkvalitativa hörlurar med fantastiskt ljud och mikrofon!

JAYS t-Jays Four

  Art.nr: 165232
  • Kevlar-förstärkta kablar!
  • 15 - 25 000 Hz
  • Fullt kompatibel med iPhone, iPad och iPod
  • Röststyrning
  • Reducerar yttre ljud med 40 dB

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

t-Jays Four iPhone

JAYS är en prisad hörlurstillverkare som levererar mycket hög prestanda för pengarna. Hörlurarna är väl genomtänka och håller en hög klass. Jays t-Jays Four kommer med en högkvalitativ mikrofon och fjärrkontroll med tre knappar vilken är fullt kompatibel med iPhone, iPad och iPod. Till skillnad från många andra mikrofonlösningar på marknaden så kan du med t-JAYS Four även styra uppspelning av musik och video, inspelning av röstmemos, volymjustering, svars- och adressbokshantering via röststyrning samt många andra funktioner.

Två sätt att bära dem

t-Jays Four har en vinklad ljudport och platt hörlursform som ger perfekt passform var du än befinner dig och vad du än gör. Det finns dessutom två sätt att bära dem på, antingen med sladden rakt ner eller runt bakom örat. Med Jays Curves (se nedan) kan du enkelt byta höger och vänster ljudkanal så du får ljudet som du vill ha det.
Med en praktisk förlängningskabel kan du variera kabellängden från 60 till 130 cm efter användningsbehov.

Komfortabla

Tillsammans med t-Jays Four följer det med hela fem olika storlekar på silikonproppar, så att de ska passa alla. Silikonhöljena ser till att blockera ut ljud från omgivningen med upp till 40 dB för en renare musikupplevelse. Hörlurarna har utrustats med en 10 mm dynamisk högtalare och har ett frekvensomfång på 15 Hz - 25 000 Hz, vilket ger ett otroligt ljud för en så liten hörlur. Med den ergonomiska designen gör det inget ifall man använder hörlurarna länge eller skulle råka somna med hörlurarna kvar i öronen.

Jays Professional

t-JAYS Four ingår i serien Professional hos Jays, och erbjuder användaren en ergonomisk och musikalisk upplevelse, komplett med t-JAYS 10mm TCD neodymium-högtalare som levererar bästa möjliga ljud. Mikrofonen har dessutom 360 grader ljudupptagning med brusreducering. Den runda kablen förhindrar störande skrapljud som kan uppstå när sladden hänger mot kläderna.

Jays Curves

Curves är en app från Jays till iPhone. Det är en musikspelare som är speciellt anpassad för t-Jays Four iPhone, men det är mycket mer än så. Curves ger också optimerad ljudkvalitet tack vare den patenterade Dirac HD Sound®-tekniken. Teknologin är baserad på många års spetsforskning från det svenska ljudforskningföretaget Dirac Research, och används i bland annat biografer, musikstudios och bland biltillverkare såsom BMW, Bentley och Rolls Royce. Denna app gör din iPhone och t-JAYS Four perfekt kalibrerade för den renaste möjliga ljudåtergivningen.

Några av funktionerna i Curves

Medföljande tillbehör

1. Förlängningskabel 70 cm med sladdklämma
2. Siliconproppar - XXS, XS, S, M, L
3. Bärväska i hållbar hårdplast

 

JAYS JAYS t-Jays Four T00079 t-Jays Four iPhone JAYS är en prisad hörlurstillverkare som levererar mycket hög prestanda för pengarna. Hörlurarna är väl genomtänka och håller en hög klass. Jays t-Jays Four kommer med en högkvalitativ mikrofon och fjärrkontroll med tre knappar vilken är fullt kompatibel med iPhone, iPad och iPod. Till skillnad från många andra mikrofonlösningar på marknaden så kan du med t-JAYS Four även styra uppspelning av musik och video, inspelning av röstmemos, volymjustering, svars- och adressbokshantering via röststyrning samt många andra funktioner. Två sätt att bära dem t-Jays Four har en vinklad ljudport och platt hörlursform som ger perfekt passform var du än befinner dig och vad du än gör. Det finns dessutom två sätt att bära dem på, antingen med sladden rakt ner eller runt bakom örat. Med Jays Curves (se nedan) kan du enkelt byta höger och vänster ljudkanal så du får ljudet som du vill ha det. Med en praktisk förlängningskabel kan du variera kabellängden från 60 till 130 cm efter användningsbehov. Komfortabla Tillsammans med t-Jays Four följer det med hela fem olika storlekar på silikonproppar, så att de ska passa alla. Silikonhöljena ser till att blockera ut ljud från omgivningen med upp till 40 dB för en renare musikupplevelse. Hörlurarna har utrustats med en 10 mm dynamisk högtalare och har ett frekvensomfång på 15 Hz - 25 000 Hz, vilket ger ett otroligt ljud för en så liten hörlur. Med den ergonomiska designen gör det inget ifall man använder hörlurarna länge eller skulle råka somna med hörlurarna kvar i öronen. Jays Professional t-JAYS Four ingår i serien Professional hos Jays, och erbjuder användaren en ergonomisk och musikalisk upplevelse, komplett med t-JAYS 10mm TCD neodymium-högtalare som levererar bästa möjliga ljud. Mikrofonen har dessutom 360 grader ljudupptagning med brusreducering. Den runda kablen förhindrar störande skrapljud som kan uppstå när sladden hänger mot kläderna. Jays Curves Curves är en app från Jays till iPhone. Det är en musikspelare som är speciellt anpassad för t-Jays Four iPhone, men det är mycket mer än så. Curves ger också optimerad ljudkvalitet tack vare den patenterade Dirac HD Sound®-tekniken. Teknologin är baserad på många års spetsforskning från det svenska ljudforskningföretaget Dirac Research, och används i bland annat biografer, musikstudios och bland biltillverkare såsom BMW, Bentley och Rolls Royce. Denna app gör din iPhone och t-JAYS Four perfekt kalibrerade för den renaste möjliga ljudåtergivningen. Några av funktionerna i Curves Medföljande tillbehör 1. Förlängningskabel 70 cm med sladdklämma 2. Siliconproppar - XXS, XS, S, M, L 3. Bärväska i hållbar hårdplast   In-ear 3 7 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear