Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Klassisk in-ear-hörlur med hög komfort!

Koss THE PLUG

  Art.nr: 058325
  • Formar sig efter ditt öra
  • Från välkända Koss
  • Kuddar av specialmaterial som utvidgar sig i öronkanalen
  • Neutralt ljud med en maffig bas

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hörlurar med kraftig bas och ett rent neutralt ljud. The Plug är en hörlur i form av en öronplugg med mycket god basåtergivning.

Tack vare sin unika konstruktion med kuddar av ett specialmaterial, utvidgar den sig i öronkanalen där den sluter tätt och sitter bekvämt och ger ett enastående bra ljud som aldrig tidigare funnits bland öronsnäckor.

Sedan 1958 har det omisskänneliga Koss-soundet levererat en stor njutning till musikälskare över hela världen. Även den minsta modellen från Koss ger ett klart neutralt ljud med en maffig bas.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(19 st)
  • Kraftfullt ljud
  • Ljudisolerande
  • Mikrofon och fjärrkontroll

179:-

Koss Koss THE PLUG 186818 Hörlurar med kraftig bas och ett rent neutralt ljud. The Plug är en hörlur i form av en öronplugg med mycket god basåtergivning.Tack vare sin unika konstruktion med kuddar av ett specialmaterial, utvidgar den sig i öronkanalen där den sluter tätt och sitter bekvämt och ger ett enastående bra ljud som aldrig tidigare funnits bland öronsnäckor.Sedan 1958 har det omisskänneliga Koss-soundet levererat en stor njutning till musikälskare över hela världen. Även den minsta modellen från Koss ger ett klart neutralt ljud med en maffig bas. In-ear 4 29 139 SEK 139 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear