Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tuff hörlur med ikonisk Marshall-design

Marshall Major - Black

  Art.nr: 163213
 • Tålig spiralkabel
 • Ihopvikbara
 • Mikrofon för Android och iOS
 • Bekväm passform
 • Ikonisk Marshall-design

Recensioner

Snittbetyg
(11 st)

 • GF59 2015-09-21

  Bekväm telefonlur med riktigt bra ljud

  Mycket bekväm att bära, riktigt bra ljud både i lurar och mic, suveränt med spiralsladden. Saknar volymkontroll men det går att leva med. Rekommenderas!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Amy73 2015-09-12

  Jätte nöjd

  De är så bekväma och jag är super nöjd med dem. Lätt att använda och ljudet är fantastiskt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Petri 2015-08-13

  Känns dyrare än vad dom är

  Skitbra lurar för 400 spänn. Snygga och känns dyrare och så låter dom bra med.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • gammelmor 2015-05-11

  Bra lurar

  Utmärkt ljud. Bekväma att använda. Snygga och coola. Klassiska o tidlösa.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Avbryt
 • SWEPeter 2015-05-01

  Klart och skarpt ljud.

  Bra hörlurar för priset, kabeln är förstärkt och väldigt robust. Högtalarna levererar ett klart ljud med en bas som är skarp men ändå djup. Dessa hörlurar görs sig bäst med musik med mycket vokal i sig, självklart duger de även till musik med mycket bas i. Än så länge har jag inte hört något missljud med dessa. Lättdrivna men starka. Kanske de bästa hörlurarna i sin prisklass?

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 121 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör 6,3 mm adapter
Färg Svart

Produktbeskrivning

Major Pitch Black är en solid hörlur med stor uthållighet, utformade så att man ska kunna lyssna på musik hela dagen. Utrustad med supermjuka kuddar som vilar lätt på öronen och ett vadderat huvudband gör dessa hörlurar otroligt bekväma att använda, även under en längre tid. Kabeln är av god kvalité, vilket är viktigt för ett bra ljud, och på den finns både mikrofon och fjärrkontroll för enkel hantering av mobilsamtal. 

Tuff hörlur med ikonisk Marshall-design

Marshall har sedan länge varit kända inom musikbranschen, bland annat för deras gitarrförstärkare, och nu kan man även tillhandahålla hörlurar från detta välkända märke. Njut av ett tungt ljud med vassa detaljer. Hörlurarnas utsida är tillverkade av samma vinyl som används i Marshalls förstärkare med Marshalls märke vilket ger de ett snyggt, stilrent utseende.

Passar Alla

Om du skulle vilja ta av dig hörlurarna kan du glädjas åt att de är vikbara för enkel förvaring och transport. Med 3,5 mm kontakt samt 6,3 mm adaptern kan du känna dig trygg i att de passar de flesta musikspelare eller mixerbord.

Kontroll och mikrofon

Inbyggd mikrofon samt en svara / avsluta kontroll-knapp som låter dig besvara inkommande samtal på de flesta telefoner med ett 3,5 mm hörlursuttag. Vid musikuppspelning kan du använda kontrollen för att spela upp, pausa och hoppa till nästa eller föregående låt (gäller inte alla modeller).

Titta även på

Marshall Major II - Black
(0 st)
 • Förbättrat ljud
 • 3,5 mm-uttag på båda hörlurskåporna
 • Mikrofon för mobilsamtal

679:-

Marshall Marshall Major - Black Major Pitch Black är en solid hörlur med stor uthållighet, utformade så att man ska kunna lyssna på musik hela dagen. Utrustad med supermjuka kuddar som vilar lätt på öronen och ett vadderat huvudband gör dessa hörlurar otroligt bekväma att använda, även under en längre tid. Kabeln är av god kvalité, vilket är viktigt för ett bra ljud, och på den finns både mikrofon och fjärrkontroll för enkel hantering av mobilsamtal. Tuff hörlur med ikonisk Marshall-designMarshall har sedan länge varit kända inom musikbranschen, bland annat för deras gitarrförstärkare, och nu kan man även tillhandahålla hörlurar från detta välkända märke. Njut av ett tungt ljud med vassa detaljer. Hörlurarnas utsida är tillverkade av samma vinyl som används i Marshalls förstärkare med Marshalls märke vilket ger de ett snyggt, stilrent utseende.Passar AllaOm du skulle vilja ta av dig hörlurarna kan du glädjas åt att de är vikbara för enkel förvaring och transport. Med 3,5 mm kontakt samt 6,3 mm adaptern kan du känna dig trygg i att de passar de flesta musikspelare eller mixerbord. Kontroll och mikrofon Inbyggd mikrofon samt en svara / avsluta kontroll-knapp som låter dig besvara inkommande samtal på de flesta telefoner med ett 3,5 mm hörlursuttag. Vid musikuppspelning kan du använda kontrollen för att spela upp, pausa och hoppa till nästa eller föregående låt (gäller inte alla modeller). On-ear 4,4 11 399,0000 new True