Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

High Definition-sound med utbytbart huvudband

Monster Inspiration - Black

  Art.nr: 180674
 • Utbytbara huvudband
 • Fantastisk ljudkvalitet
 • Bra ljuddämpning
 • Ihopvikbara
 • ControlTalk-sladd för telefonsamtal

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Monster Inspiration

Låt oss presentera hörluren som passar just din stil! Med Inspiration levererar Monster nästa generations ljudupplevelse. Här har de skapat en hörlur för dig som vill kombinera ett oslagbart ljud med snygg och läcker design. 

Låter lika bra som de ser ut

Inspiration levererar ljud som det är tänkt - kraftfull och tydlig. Ljudet i hörlurarna har kristallklar diskant, djup bas och ett otroligt detaljrikt mellanregister som återskapar din musik så som du skulle uppleva den live!

Uttryck din egen stil

Diskret, färgglad, retro, elegant eller bling-bling - oavsett vilken som är din stil passar de här lurarna eftersom de är anpassningsbara med utbytbart huvudband. Den växande kollektionen av huvudband innehåller massor av färger och stilar - det är bara att hitta sin egen favorit. Huvudbygeln är bred och fullt justerbar och öronkåporna har mjukt läder för perfekt tätning som gör lurarna bekväma, även vid längre användning.

ControlTalk

Inspiration är mer än en vanlig hörlur, byt ut ljudsladden mot den medföljande ControlTalk-sladden så kan du kontrollera din musik och inkommande samtal utan att ha mobilen i handen. Spela upp, pausa, byt låt eller ta telefonsamtal med ControlTalk fjärrkontroll och mikrofon. Du kan vara säker på att den passar alla din enheter, då hela tre kablar ingår.

Medföljande tillbehör:

 • Ett extra huvudband att byta med
 • Resefodral
 • ControlTalk för Apple-produkter. Play/paus-funktion, höj/sänk volymen samt byt spår (1,3m)
 • ControlTalk Universal för Android med play/pause-funktion (1,4m)
 • Vanlig ljudkabel (1,3m)

Observera - denna modell har inte aktiv brusreducering som de övriga Inspiration har.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Monster Monster Inspiration - Black 128917 Monster Inspiration Låt oss presentera hörluren som passar just din stil! Med Inspiration levererar Monster nästa generations ljudupplevelse. Här har de skapat en hörlur för dig som vill kombinera ett oslagbart ljud med snygg och läcker design.  Låter lika bra som de ser ut Inspiration levererar ljud som det är tänkt - kraftfull och tydlig. Ljudet i hörlurarna har kristallklar diskant, djup bas och ett otroligt detaljrikt mellanregister som återskapar din musik så som du skulle uppleva den live! Uttryck din egen stil Diskret, färgglad, retro, elegant eller bling-bling - oavsett vilken som är din stil passar de här lurarna eftersom de är anpassningsbara med utbytbart huvudband. Den växande kollektionen av huvudband innehåller massor av färger och stilar - det är bara att hitta sin egen favorit. Huvudbygeln är bred och fullt justerbar och öronkåporna har mjukt läder för perfekt tätning som gör lurarna bekväma, även vid längre användning. ControlTalk Inspiration är mer än en vanlig hörlur, byt ut ljudsladden mot den medföljande ControlTalk-sladden så kan du kontrollera din musik och inkommande samtal utan att ha mobilen i handen. Spela upp, pausa, byt låt eller ta telefonsamtal med ControlTalk fjärrkontroll och mikrofon. Du kan vara säker på att den passar alla din enheter, då hela tre kablar ingår. Medföljande tillbehör: Ett extra huvudband att byta med Resefodral ControlTalk för Apple-produkter. Play/paus-funktion, höj/sänk volymen samt byt spår (1,3m) ControlTalk Universal för Android med play/pause-funktion (1,4m) Vanlig ljudkabel (1,3m) Observera - denna modell har inte aktiv brusreducering som de övriga Inspiration har. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter