Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilsäker over-ear hörlur med aktiv brusreducering

Monster Inspiration incl 3 headbands

  Art.nr: 202435
  • Upp till 40 timmars batteritid (2 x AAA)
  • Imponerande ljudkvalitet
  • Aktiv brusreducering
  • Tre löstagbara ljudkablar medföljer
  • Bärväska medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Oslagbart ljud möter modern design och smarta funktioner

Låt oss presentera hörluren som passar just din stil! Med Inspiration levererar Monster nästa generations ljudupplevelse. Här har de skapat en hörlur för dig som vill kombinera ett oslagbart ljud med snygg och läcker design. Med aktiv brusreducering slipper du oljud från omgivningen, du får klart ljud utan att bli störd.

Du får med tre olika huvudband så att du kan matcha hörluren engligt din personliga stil. 

Låter lika bra som de ser ut

Inspiration levererar ljud som det är tänkt - kraftfull och tydlig. Ljudet i hörlurarna har kristallklar diskant, djup bas och ett otroligt detaljrikt mellanregister som återskapar din musik så som du skulle uppleva den live!

Mindre brus, mer musik

Med Monster Inspiration kan du vara kreativ utan störningar, för med aktiv brusreducering tillsammans med mycket komfortabla, ljudisolerande over-earlurar slipper du brus och buller från omgivningen. Du behöver aldrig känna dig strandsatt om batterierna i luren tar slut  - musiken fortsätter spela med passiv brusreducering, perfekt för till exempel de långa flygresorna.

ControlTalk

Inspiration är mer än en vanlig hörlur, byt ut ljudsladden mot den medföljande ControlTalk-sladden så kan du kontrollera din musik och inkommande samtal utan att ha mobilen i handen. Spela upp, pausa, byt låt eller ta telefonsamtal med ControlTalk fjärrkontroll och mikrofon. Du kan vara säker på att den passar alla din enheter, då hela tre kablar ingår. Det medföljer två stycken ControlTalk-kablar så att du kan använda dina hörlurar både tillsammans med iOS-prylar och Android-prylar. Vill du inte använda dig av fjärrkontrollen medföljer en standardkabel för enabrt ljudöverföring.

Uttryck din egen stil

Diskret, färgglad, retro, elegant eller bling-bling - oavsett vilken som är din stil passar de här lurarna eftersom de är anpassningsbara med utbytbart huvudband. Du får med tre olika huvudband du kan byta med för att enkelt och snyggt matcha just din stil.

Den växande kollektionen av huvudband innehåller massor av färger och stilar - det är bara att hitta sin egen favorit. Huvudbygeln är bred och fullt justerbar och öronkåporna har mjukt läder för perfekt tätning som gör lurarna bekväma, även vid längre användning.

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

499:-

Monster Monster Inspiration incl 3 headbands Oslagbart ljud möter modern design och smarta funktioner Låt oss presentera hörluren som passar just din stil! Med Inspiration levererar Monster nästa generations ljudupplevelse. Här har de skapat en hörlur för dig som vill kombinera ett oslagbart ljud med snygg och läcker design. Med aktiv brusreducering slipper du oljud från omgivningen, du får klart ljud utan att bli störd. Du får med tre olika huvudband så att du kan matcha hörluren engligt din personliga stil.  Låter lika bra som de ser ut Inspiration levererar ljud som det är tänkt - kraftfull och tydlig. Ljudet i hörlurarna har kristallklar diskant, djup bas och ett otroligt detaljrikt mellanregister som återskapar din musik så som du skulle uppleva den live! Mindre brus, mer musik Med Monster Inspiration kan du vara kreativ utan störningar, för med aktiv brusreducering tillsammans med mycket komfortabla, ljudisolerande over-earlurar slipper du brus och buller från omgivningen. Du behöver aldrig känna dig strandsatt om batterierna i luren tar slut  - musiken fortsätter spela med passiv brusreducering, perfekt för till exempel de långa flygresorna. ControlTalk Inspiration är mer än en vanlig hörlur, byt ut ljudsladden mot den medföljande ControlTalk-sladden så kan du kontrollera din musik och inkommande samtal utan att ha mobilen i handen. Spela upp, pausa, byt låt eller ta telefonsamtal med ControlTalk fjärrkontroll och mikrofon. Du kan vara säker på att den passar alla din enheter, då hela tre kablar ingår. Det medföljer två stycken ControlTalk-kablar så att du kan använda dina hörlurar både tillsammans med iOS-prylar och Android-prylar. Vill du inte använda dig av fjärrkontrollen medföljer en standardkabel för enabrt ljudöverföring. Uttryck din egen stil Diskret, färgglad, retro, elegant eller bling-bling - oavsett vilken som är din stil passar de här lurarna eftersom de är anpassningsbara med utbytbart huvudband. Du får med tre olika huvudband du kan byta med för att enkelt och snyggt matcha just din stil. Den växande kollektionen av huvudband innehåller massor av färger och stilar - det är bara att hitta sin egen favorit. Huvudbygeln är bred och fullt justerbar och öronkåporna har mjukt läder för perfekt tätning som gör lurarna bekväma, även vid längre användning. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter