Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

In-earhörlurar med effektiv bullereliminering

Creative HS-730i

  Art.nr: 161253
  • Frekvensomfång: 6-23000 Hz
  • 3,5 mm ljudkontakt
  • Effektiv bullereliminering
  • Bästa passning för dina öron
  • Spela musik* och ring/svara med ett klick

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Musikupplevelse på högsta nivå - med bärbar dator, iPhone, iPad och mer Du har säkert med dig din mobiltelefon och en bärbar dator när du ska någonstans. Skulle det inte vara suveränt om du hade ett headset som fungerar med alla olika enheter? Creative HS-730i in-ear-headset är precis vad du letar efter. Nokia 3,5mm- och 2,5mm-adaptrar samt en PC-adapter medföljer headsetet - perfekt när du vill lyssna på musik och ringa Internet-samtal med mobiltelefonen. Det är även kompatibelt med iPhone, iPad och MacBook. HS-730i kommer även med mjuka silikonöronproppar som eliminerar buller och levererar kristallklar musik.

Effektiv bullereliminering
Headsetets in-ear-design håller ute bakgrundsbuller för att ge en klar och högkvalitativ uppspelning med effektfull bas från iPhone, iPad och Nokia-musiktelefoner.

Bästa passning för dina öron
Använd de öronproppar som passar bäst för dina öron. Mjuka silikonöronproppar i tre olika storlekar medföljer HS-730i.

Spela musik* och ring/svara med ett klick
Headsetet har en intelligent multifunktionell mikrofon och du kan pausa, fortsätta uppspelning eller hoppa till nästa låt på din iPhone med ett enda klick.

Nokia 3,5mm- och 2,5mm-adaptrar
Inga problem om du har hela din musiksamling på en Nokia-telefon. HS-730i levereras med 3,5mm- och 2,5mm-adaptrar som är kompatibla med flera olika Nokia-musiktelefoner. Det finns en fullständig telefonlista på creative.com/mobile.

* Mikrofonens musikuppspelningskontroll har endast testats för Apple iPhone®-enheter och kanske inte fungerar på alla mobiltelefoner, bärbara datorer, netbooks eller Macbooks.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Creative Creative HS-730i Musikupplevelse på högsta nivå - med bärbar dator, iPhone, iPad och mer Du har säkert med dig din mobiltelefon och en bärbar dator när du ska någonstans. Skulle det inte vara suveränt om du hade ett headset som fungerar med alla olika enheter? Creative HS-730i in-ear-headset är precis vad du letar efter. Nokia 3,5mm- och 2,5mm-adaptrar samt en PC-adapter medföljer headsetet - perfekt när du vill lyssna på musik och ringa Internet-samtal med mobiltelefonen. Det är även kompatibelt med iPhone, iPad och MacBook. HS-730i kommer även med mjuka silikonöronproppar som eliminerar buller och levererar kristallklar musik.Effektiv bullerelimineringHeadsetets in-ear-design håller ute bakgrundsbuller för att ge en klar och högkvalitativ uppspelning med effektfull bas från iPhone, iPad och Nokia-musiktelefoner.Bästa passning för dina öron Använd de öronproppar som passar bäst för dina öron. Mjuka silikonöronproppar i tre olika storlekar medföljer HS-730i.Spela musik* och ring/svara med ett klick Headsetet har en intelligent multifunktionell mikrofon och du kan pausa, fortsätta uppspelning eller hoppa till nästa låt på din iPhone med ett enda klick.Nokia 3,5mm- och 2,5mm-adaptrarInga problem om du har hela din musiksamling på en Nokia-telefon. HS-730i levereras med 3,5mm- och 2,5mm-adaptrar som är kompatibla med flera olika Nokia-musiktelefoner. Det finns en fullständig telefonlista på creative.com/mobile.* Mikrofonens musikuppspelningskontroll har endast testats för Apple iPhone®-enheter och kanske inte fungerar på alla mobiltelefoner, bärbara datorer, netbooks eller Macbooks. In-ear 4,7 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear