Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Exklusiv, välljudande Bluetooth-hörlur från Philips!

Philips Fidelio M1 BT - Dark Blue

  Art.nr: 193865
  • Bluetooth 4.0 APT-X
  • Aluminium
  • Bekväma öronkuddar
  • Inbyggd mikrofon
  • Frekvensomgång: 15 - 24 000 Hz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hög komfort och ljudprestanda

Materialet som används för tillverkningen av Fidelio M1 har blivit noggrant utvalt för att säkerställa hög komfort så att du kan använda hörlurarna under längre perioder utan att det ska bli obehagligt. Noggrant utvalda komponenter ser också till att hörlurarna håller en otroligt vass ljudprestanda.

Hörlurskuddarna använder sig av "memory foam" material som andas och håller rätt temperatur. Detta är en viktigt funktion om du har som vana att använda dina hörlurar under en längre period, till exempel på jobbet eller när du pendlar.

Växla enkelt mellan musik och samtal

På öronsnäckan har man placerat knapparna för att enkelt växla mellan musik och samtal. Med dessa knappar kan du också byta spår, höja eller sänka volymen, pausa eller spela upp musik. 

Knapparna är smart placerade för att du utan bekymmer ska kunna ha full kontroll över musik och samtal. Om man pendlar mycket är det otroligt bekvämt att slippa ta av och på sig sina hörlurar så fort man får ett samtal eller behöver pausa musiken av annan anledning.

Naturlig och balanserad ljudbild

Varje högtalare i Fidelio M1BT är testade och noga utvärderade för att säkerställa ett naturligt och balanserat ljud. Dem kraftfulla elementen på 40mm leverar verkligen ljud utöver det vanliga.

Ljudbilden har ett brett dynamiskt omfång, ljudåtergivningen tar med de allra minsta detaljerna och basen har ett perfekt djup. 
 

Mer aluminium, mindre vibrationer

Med öronsnäckor av aluminum minskar störande vibrationer och oönskad resonans. En dubbel-skiktad konstruktion ser till att hörlurarna är kompakta och starka även när dom sitter på huvudet. Det dämpar vibrationerna och hjälper till att återskapa en mer exakt ljudbild. Aluminium förlänger också livslängden på dina hörlurar, dom tål att tappas och tar inte skada av att ligga längst ner i väskan.

Hörlurarna har en speciell arkitektur som eliminerar alla onödiga ljudläckage och ser till att musik bara hörs för dig. Perfekt när du sitter i kontorslandskap eller i skolan.

Bluetooth - smidigt och bekvämt

Fidelio M1BT använder sig av Bluetooth anslutning så att du kan enkelt kan parkoppla hörlurarna med din telefon eller surfplatta. Om det uppladdningsbara batteriet skulle ta slut när du lyssnar kan du använda den medföljande sladden istället. Fidelio M1BT använder sig av avancerad Bluetooth teknologi som är kompatibel med AAC, APT-X och SBC vilket lämpar sig perfekt för högklassig ljudåtergivning.

193865 Philips Philips Fidelio M1 BT - Dark Blue M1BTBL/00 Hög komfort och ljudprestanda Materialet som används för tillverkningen av Fidelio M1 har blivit noggrant utvalt för att säkerställa hög komfort så att du kan använda hörlurarna under längre perioder utan att det ska bli obehagligt. Noggrant utvalda komponenter ser också till att hörlurarna håller en otroligt vass ljudprestanda. Hörlurskuddarna använder sig av "memory foam" material som andas och håller rätt temperatur. Detta är en viktigt funktion om du har som vana att använda dina hörlurar under en längre period, till exempel på jobbet eller när du pendlar. Växla enkelt mellan musik och samtal På öronsnäckan har man placerat knapparna för att enkelt växla mellan musik och samtal. Med dessa knappar kan du också byta spår, höja eller sänka volymen, pausa eller spela upp musik.  Knapparna är smart placerade för att du utan bekymmer ska kunna ha full kontroll över musik och samtal. Om man pendlar mycket är det otroligt bekvämt att slippa ta av och på sig sina hörlurar så fort man får ett samtal eller behöver pausa musiken av annan anledning. Naturlig och balanserad ljudbild Varje högtalare i Fidelio M1BT är testade och noga utvärderade för att säkerställa ett naturligt och balanserat ljud. Dem kraftfulla elementen på 40mm leverar verkligen ljud utöver det vanliga. Ljudbilden har ett brett dynamiskt omfång, ljudåtergivningen tar med de allra minsta detaljerna och basen har ett perfekt djup.    Mer aluminium, mindre vibrationer Med öronsnäckor av aluminum minskar störande vibrationer och oönskad resonans. En dubbel-skiktad konstruktion ser till att hörlurarna är kompakta och starka även när dom sitter på huvudet. Det dämpar vibrationerna och hjälper till att återskapa en mer exakt ljudbild. Aluminium förlänger också livslängden på dina hörlurar, dom tål att tappas och tar inte skada av att ligga längst ner i väskan. Hörlurarna har en speciell arkitektur som eliminerar alla onödiga ljudläckage och ser till att musik bara hörs för dig. Perfekt när du sitter i kontorslandskap eller i skolan. Bluetooth - smidigt och bekvämt Fidelio M1BT använder sig av Bluetooth anslutning så att du kan enkelt kan parkoppla hörlurarna med din telefon eller surfplatta. Om det uppladdningsbara batteriet skulle ta slut när du lyssnar kan du använda den medföljande sladden istället. Fidelio M1BT använder sig av avancerad Bluetooth teknologi som är kompatibel med AAC, APT-X och SBC vilket lämpar sig perfekt för högklassig ljudåtergivning. Okategoriserade produkter 4,2 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter