Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bekväm, trådlös hörlur med uppladdningsbara batterier

Philips SHC5100

  Art.nr: 143190
  • Självjusterande huvudband
  • 20-20 000 Hz
  • Batteritid: ca 10 timmar
  • Uppladdningsbara batterier ingår!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SHC5100

Ett par välljudande, trådlösa hörlurar med en kvalitativ ljudöverföring. Hörlurarna har utrustats med PLL-teknik för en störningsfri överföring, och kan skicka ljudsignaler upp till 100 meter. Inget mer trassel med sladdar, du kan känna dig helt fri när du rör dig hemma och njuter av musiken.

Kraftfullt ljud och skön passform

Utrustad med membran på 32 mm som återskapar ett kraftfullt ljud utan störningar. Självjusterande huvudband ser till att hörlurarna alltid sitter bekvämt och det högkvalitativa lättviktsmaterialet ser till att ge användaren en så bekväm upplevelse som möjligt, även under längre perioder.

Uppladdningsbara med trådlös FM-överföring

Den trådlösa överföringen av FM på högfrekvens kan gå genom väggar så att du kan lyssna på musik även om du är i ett annat rum. Anslut hörlurarna till laddstationen med medföljande kabel för att ladda batterierna. Batterierna som ingår är uppladdningsbara så att du slipper tänka på att köpa nya.

Mottagningsfrekvens:

Kanal 1:  863,5 MHz 
Kanal 2:  864,5 MHz
 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(10 st)
  • Upp till 20 timmars batteritid
  • Volymreglage
  • Detaljerad ljudåtergivning

849:-

Philips Philips SHC5100 SHC5100/10 Philips SHC5100 Ett par välljudande, trådlösa hörlurar med en kvalitativ ljudöverföring. Hörlurarna har utrustats med PLL-teknik för en störningsfri överföring, och kan skicka ljudsignaler upp till 100 meter. Inget mer trassel med sladdar, du kan känna dig helt fri när du rör dig hemma och njuter av musiken. Kraftfullt ljud och skön passform Utrustad med membran på 32 mm som återskapar ett kraftfullt ljud utan störningar. Självjusterande huvudband ser till att hörlurarna alltid sitter bekvämt och det högkvalitativa lättviktsmaterialet ser till att ge användaren en så bekväm upplevelse som möjligt, även under längre perioder. Uppladdningsbara med trådlös FM-överföring Den trådlösa överföringen av FM på högfrekvens kan gå genom väggar så att du kan lyssna på musik även om du är i ett annat rum. Anslut hörlurarna till laddstationen med medföljande kabel för att ladda batterierna. Batterierna som ingår är uppladdningsbara så att du slipper tänka på att köpa nya. Mottagningsfrekvens: Kanal 1:  863,5 MHz  Kanal 2:  864,5 MHz   Okategoriserade produkter 3,8 19 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter