Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

In-ear-hörlurar med klart, naturtroget ljud

Philips TX1BK/00

  Art.nr: 201765
  • Förstklassiga högtalarelement
  • Trasselfri kabel
  • Ergonomisk design
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll för samtal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Klart, naturtroget ljud

Med Philips TX1 får du tydligt, naturligt ljud med utökad bas tack vare de förstklassiga
högtalarelementen och ovala ljudrören. De bekväma öronsnäckorna har en anpassad passform som ger en uppslukande upplevelse.

Glöm allt vad trassel heter

Den platta sladden gör så att sladden alltid är jämn och trasselfri. Du slipper att bli irriterad när du tar upp hörlurarna från fickan eller väskan. Sladdreglaget är snyggt och praktiskt när du är på språng.

För att hörlurarna ska hålla längre skyddas anslutningen mellan kabel och öronsnäckor med ett mjukt hölje av gummi som förhindrar skada på grund av upprepade böjningar.

Ergonomiska ljudrör

Ljudrörets ovala form bygger på omfattande forsking om människans öra. Den ergonomiska formen passar bekvämt i alla öron och garanterar optimal passform och komfort för en musikalisk helhetsupplevelse.

Du får också med tre olika storlekar på öronpropparna så att passform är precis perfekt för just dig.

Inbyggd mikrofon

Den inbyggda mikrofonen gör så att du lätt kan byta från att lyssna på musik till att ta emot telefonsamtal. Du är alltså alltid uppkopplad till det som är viktigast för just dig.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(15 st)
  • Kraftfullt ljud
  • Ljudisolerande
  • Mikrofon och fjärrkontroll

129:-

Philips Philips TX1BK/00 TX1BK/00 Klart, naturtroget ljud Med Philips TX1 får du tydligt, naturligt ljud med utökad bas tack vare de förstklassiga högtalarelementen och ovala ljudrören. De bekväma öronsnäckorna har en anpassad passform som ger en uppslukande upplevelse. Glöm allt vad trassel heter Den platta sladden gör så att sladden alltid är jämn och trasselfri. Du slipper att bli irriterad när du tar upp hörlurarna från fickan eller väskan. Sladdreglaget är snyggt och praktiskt när du är på språng. För att hörlurarna ska hålla längre skyddas anslutningen mellan kabel och öronsnäckor med ett mjukt hölje av gummi som förhindrar skada på grund av upprepade böjningar. Ergonomiska ljudrör Ljudrörets ovala form bygger på omfattande forsking om människans öra. Den ergonomiska formen passar bekvämt i alla öron och garanterar optimal passform och komfort för en musikalisk helhetsupplevelse. Du får också med tre olika storlekar på öronpropparna så att passform är precis perfekt för just dig. Inbyggd mikrofon Den inbyggda mikrofonen gör så att du lätt kan byta från att lyssna på musik till att ta emot telefonsamtal. Du är alltså alltid uppkopplad till det som är viktigast för just dig. In-ear 4,1 12 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear