Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Klassisk in-earhörlur i flera färger

Pioneer SE-CL501 - Green

  Art.nr: 185314
  • Slutna dynamiska in-earlurar
  • 20-20 000 Hz
  • Guldpläterad rak minikontakt
  • Olika storlekar på öronproppar medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pioneer SE-CL501

Prisvärd och klassisk in-earhörlur med sluten design som säkerställer en utmärkt ljudisolering och bra basåtergivning. Tre olika öronproppar medföljer som gör att hörlurarna sitter säkert och bekvämt.

Kabeln är 120 centimeter lång och avslutas med en 3,5 mm rak guldpläterad minikontakt som passar nästan alla mobiltelefoner, musikspelare och bärbara spelkonsoler.

Pioneer Pioneer SE-CL501 - Green 1021705 Pioneer SE-CL501 Prisvärd och klassisk in-earhörlur med sluten design som säkerställer en utmärkt ljudisolering och bra basåtergivning. Tre olika öronproppar medföljer som gör att hörlurarna sitter säkert och bekvämt. Kabeln är 120 centimeter lång och avslutas med en 3,5 mm rak guldpläterad minikontakt som passar nästan alla mobiltelefoner, musikspelare och bärbara spelkonsoler. In-ear 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Hörlurar & Headset
  4. In-ear