Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flexibla, snygga hörlurar med mäktig bas

Pioneer SE-MJ532-K

  Art.nr: 199547
  • Kraftfullt ljud och mäktig bas
  • 10-30 000Hz
  • 40mm högtalarelement
  • Ihopvikbara
  • Vridbara kåpor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Perfekt för dig som älskar musik

Dessa slutna dynamiska hörlurar har mjuka täckande öronkuddar med lyxig läderkänsla och borstad metall i gudlfärg på utsidan av kåporna som ger SE-MJ532-K ett distinkt utseende som sticker ut i mängden. De 40 mm stora högtalarelementen på 1000mW har ett brett frekvensomfång på hela 10- ,000 Hz vilket ger dig ett kraftfullt ljud och mäktig bas i äkta gatustil.

Flexibla, snygga och välljudande

SE-MJ532-K är flexibla med vridbara kåpor som gör att du kan använda dem som DJ-hörlurar eller fortsätta lyssna på musiken medan du pratar med dina vänner. Hörlurarna är vikbara så att de blir kompakta och enkla att ha med sig. Sladden är 1,2 meter lång av avslutas med en L-formad 3,5mm-kontakt med guldplätering.

Pioneer Pioneer SE-MJ532-K 1021985 Perfekt för dig som älskar musik Dessa slutna dynamiska hörlurar har mjuka täckande öronkuddar med lyxig läderkänsla och borstad metall i gudlfärg på utsidan av kåporna som ger SE-MJ532-K ett distinkt utseende som sticker ut i mängden. De 40 mm stora högtalarelementen på 1000mW har ett brett frekvensomfång på hela 10- ,000 Hz vilket ger dig ett kraftfullt ljud och mäktig bas i äkta gatustil. Flexibla, snygga och välljudande SE-MJ532-K är flexibla med vridbara kåpor som gör att du kan använda dem som DJ-hörlurar eller fortsätta lyssna på musiken medan du pratar med dina vänner. Hörlurarna är vikbara så att de blir kompakta och enkla att ha med sig. Sladden är 1,2 meter lång av avslutas med en L-formad 3,5mm-kontakt med guldplätering. Okategoriserade produkter 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter