Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Brusreducerande in-ear-hörlur med lång batteritid!

Pioneer SE-NC31C - Black

  Art.nr: 185312
 • Små, praktiska, tar liten plats
 • Lång batteritid, upp till 120 timmar
 • Flygplansadapter och bärväska medföljer
 • 3 storlekar på öronproppar
 • Smart Monitor-läge

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Pioneer SE-NC31C - Black

Vill du ha små praktiska in-ear-hörlurar men ändå slippa omgivningens störande oljud så är SE-NC31C från Pioneer lurarna för dig. Dessa hörlurar har aktiv brusreducering som gör att du kan njuta av din musik även på högljudda platser som till exempel flygplan, tåg, spårvagnar och bussar. Det medföljer även en adapter för flygplan vilket gör NC31C till en lämplig resehörlur.

Utformning och design

Hörlurarna har öronproppar av bullet-typ som ytterligare stänger ute oljud från miljön runt omkring dig. Det medföljer tre olika storlekar på proppar (S/M/L) så du kan välja den storlek som passar dig och dina öron bäst. För att hörlurarna ska sitta säkert på plats har de en vinklad design som är anpassad efter örats form. Kabeln är 140 centimeter lång av rund typ som förhindrar skrapljud från till exempel kläderna. Kontakten är en vinklad guldpläterad 3,5 mm som passar i nästan alla mobiltelefoner och musikspelare.

Aktiv brusreducering

SE-NC31C har försetts med aktiv brusreducering för att du ska kunna njuta av din musik var du än är utan att behöva höja volymen. Hörlurarna har en mikrofon som fångar upp brus från omgivningen och reducerar det med upp till 90%. På kabeln finns en dosa som rymmer ett AAA-batteri, och en knapp för av/på för brusreduceringen. Ett batteri räcker för upp till 120 timmars brusfri lyssning. 

Om du tillfälligt behöver höra din omgivning så kan du hålla inne Monitor-knappen i önskad tid. Skulle batteriet ta slut eller du inte vill använda brusreduceringen kan du stänga av funktionen helt med en av/på-knapp och använda NC31C som helt vanliga hörlurar.

Medföljande tillbehör

 • 1 st AAA-batteri
 • Förvaringspåse
 • Flygplansadapter
 • Öronproppar S/M/L
 • Sladdjustering

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Design med maximal finish

499:-

Pioneer Pioneer SE-NC31C - Black 1019669 Pioneer SE-NC31C - Black Vill du ha små praktiska in-ear-hörlurar men ändå slippa omgivningens störande oljud så är SE-NC31C från Pioneer lurarna för dig. Dessa hörlurar har aktiv brusreducering som gör att du kan njuta av din musik även på högljudda platser som till exempel flygplan, tåg, spårvagnar och bussar. Det medföljer även en adapter för flygplan vilket gör NC31C till en lämplig resehörlur. Utformning och design Hörlurarna har öronproppar av bullet-typ som ytterligare stänger ute oljud från miljön runt omkring dig. Det medföljer tre olika storlekar på proppar (S/M/L) så du kan välja den storlek som passar dig och dina öron bäst. För att hörlurarna ska sitta säkert på plats har de en vinklad design som är anpassad efter örats form. Kabeln är 140 centimeter lång av rund typ som förhindrar skrapljud från till exempel kläderna. Kontakten är en vinklad guldpläterad 3,5 mm som passar i nästan alla mobiltelefoner och musikspelare. Aktiv brusreducering SE-NC31C har försetts med aktiv brusreducering för att du ska kunna njuta av din musik var du än är utan att behöva höja volymen. Hörlurarna har en mikrofon som fångar upp brus från omgivningen och reducerar det med upp till 90%. På kabeln finns en dosa som rymmer ett AAA-batteri, och en knapp för av/på för brusreduceringen. Ett batteri räcker för upp till 120 timmars brusfri lyssning.  Om du tillfälligt behöver höra din omgivning så kan du hålla inne Monitor-knappen i önskad tid. Skulle batteriet ta slut eller du inte vill använda brusreduceringen kan du stänga av funktionen helt med en av/på-knapp och använda NC31C som helt vanliga hörlurar. Medföljande tillbehör 1 st AAA-batteri Förvaringspåse Flygplansadapter Öronproppar S/M/L Sladdjustering In-ear 3,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar
 3. In-ear