Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högkvalitativa och bekväma hörlurar med hifi-ljud!

Sennheiser HD 598

  Art.nr: 153270
 • Äkta hifi-ljud med neutral klang
 • Exklusiv och lyxig design
 • Omslutande hörlurar med sköna öronkuddar
 • 12-38 500 Hz
 • Både 3,5mm och 6,3mm-kontakt

Recensioner

Snittbetyg
(13 st)

 • Zalle 2014-01-21

  Bra hörlurar

  Använder dessa när jag lyssnar musik, tittar på film och spelar. Sjukt bra ljud, det blir ännu bättre med ett externt ljudkort. Hörlurarna är snygga och sitter bra på huvudet, jag kan spela väldigt länge utan att öronen blir ömma. Det enda negativa är att basen är lite klen, men det spelar inte så stor roll.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Guran60 2014-01-13

  Utmärkta Hi-Fi hörlurar med egen design.

  Har nu använt dessa hörlurar i ett år och är helnöjd med dom. Ljudet är bra , både diskant,mellanregister och bas. Inte överdriven bas utan väl harmonierande med övriga register. Utseendet, det vill säga färgen på luren kan man ha olika åsikter om men jag gillar det. Oerhört sköna att ha på sig, man sitter i timtal utan att bli för varm eller för hårt tryck runt öronen. Ingenting att ha på sig på joggingrundan således, men för finlyssning hemma i fåtöljen är de utmärkta. Köp gärna till sennheisers hörlursupphängning för att hålla dina lurar fräscha och fina.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Funkyman 2013-07-18

  Ett fynd

  Ville ha bra lurar till hyfsat pris och HD 598
  motsvarade mina önskemål. Mycket bra ljud kvalite som alltid med Sennheiser. Sitter bra och är behagliga att lyssna med en längre tid. Såg lite lyxig ut med den färgen när det inte var svart. Känns ändå lite plastig. Men jag är klart mycket nöjd med köpet. Hade Sennheiser HD 570 som skulle ersättas med ny hörlur och HD 598 klarade uppgiften med bravur och visade sig vara snäppet bättre än den äldre luren.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Sigge 2013-04-26

  Bra lur

  Ljudet är bra och lurarna är sköna att bära. Kanske lite "plastig" finish men är ändå totalt sett nöjd.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • nyller 2013-03-28

  Kanon lurar!

  Tillsammans med mitt Asus ljudkort så spelar dom här lurarna riktigt bra! För att få ut max så är ett bra ljudkort ett måste! Lurarna är väldigt bekväm, har inga problem att ha på dom några timmar!

  Ljud: 9/10

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Öppna
Hörlursdesign Over-the-ear
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 3,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 12 Hz
Frekvensomfång till 38500 Hz
Känslighet 112 dB
Impedans 50 Ohm
Maximal ineffekt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt 294 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Adapter från 6,3 mm till 3,5mm
Färg Beige/Brun

Produktbeskrivning

Sennheiser HD598

De här hörlurarna är inte bara estetiskt tilltalande för ögonen utan kombinerar stil med ljudkvalitet på högsta nivå. Med beiga gräddfärgade ytor och glansiga detaljer i metall och mörkt trä med matchande öronkuddar förenas lyx och elegans i en exklusiv look. Sladden är hela tre meter lång och avslutas med en 6,3mm-kontakt som passar i bland annat stereos och mixerbord. HD598 levereras tillsammans med en adapter till 3,5mm så du även kan använda lurarna till portabla musikspelare och telefoner.

Ljud

HD598 är en omslutande hörlur i öppen konstruktion som tillåter att viss del av ljudet släpps igenom för att skapa en klarare ljudbild. Hörlurarna är utrustade med Sennheisers innovativa teknik "Eargonomic Acoustic Refinement” (E.A.R) som innebär att högtalarmembranen är riktade på ett sätt som gör att ljudet skickas det mest naturliga hållet för bästa möjliga ljudupplevelse. Hörlurarna har ett imponerande frekvensomfång på hela 12-38 500Hz och levererar äkta HiFi-ljud med neutral och luftig klang. 

Titta även på

beyerdynamic DT 990 250 ohm
(0 st)
 • Bred frekvens 5-35 000 Hz för djup bas och klar diskant
 • Impedans på 250 Ohm för bra ljudkontroll
 • Over-ear-design med mjukt huvudband och öronkuddar

1 990:-

Sennheiser Sennheiser HD 598 Sennheiser HD598 De här hörlurarna är inte bara estetiskt tilltalande för ögonen utan kombinerar stil med ljudkvalitet på högsta nivå. Med beiga gräddfärgade ytor och glansiga detaljer i metall och mörkt trä med matchande öronkuddar förenas lyx och elegans i en exklusiv look. Sladden är hela tre meter lång och avslutas med en 6,3mm-kontakt som passar i bland annat stereos och mixerbord. HD598 levereras tillsammans med en adapter till 3,5mm så du även kan använda lurarna till portabla musikspelare och telefoner. Ljud HD598 är en omslutande hörlur i öppen konstruktion som tillåter att viss del av ljudet släpps igenom för att skapa en klarare ljudbild. Hörlurarna är utrustade med Sennheisers innovativa teknik "Eargonomic Acoustic Refinement” (E.A.R) som innebär att högtalarmembranen är riktade på ett sätt som gör att ljudet skickas det mest naturliga hållet för bästa möjliga ljudupplevelse. Hörlurarna har ett imponerande frekvensomfång på hela 12-38 500Hz och levererar äkta HiFi-ljud med neutral och luftig klang.  On-ear 4,8 13 1690,0000 new InStock