Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högkvalitativa, trådlösa Hifi hörlurar från Sennheiser!

Sennheiser RS220

  Art.nr: 188337
  • Kvalitativa trådlösa Hifi hörlurar
  • Smart laddning
  • Mycket hög ljudkvalitet
  • Samma ljudkvalitet som hos trådade hörlurar
  • Upp till 100 meters räckvidd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sennheiser RS220

Efter en lång och hektisk dag på jobbet så är det skönt att få sjunka ner i sin favoritfåtölj och slappna av. Kanske lyssna på lite musik, eller kika på favoritprogrammet som precis börjar...? Sennheiser RS220 är ett par öppna, dynamiska hörlurar med trådlös ljudöverföring som gör att du slipper blir störd av att till exempel barnen eller husdjuren fastnar eller drar med sig sladden mellan dig och TV'n.

Med upp till 100 meters räckvidd (vid fri sikt) kan du spela upp musik och röra dig fritt i hemmet utan problem. Dessa hörlurar passar lika bra för musiklyssning som i soffan framför film och TV.

Ljudkvalitet

RS220 har utformats för att ge dig ett lika bra ljud som hos trådade hörlurar och resultatet är en utmärkt ljudkvalitet som låter dig lyssna på trådlöst ljud i CD-kvalitet i hela hemmet tack vare den långa räckvidden på upp till 100 meter. Hörlurarna ger ett otroligt detaljerat ljud med en kraftfull basåtergivning för den bästa balansen.

Den öppna designen på hörlurarna gör att ljudet uppfattas mer som ett par högtalare som finns i rummet och inte som vanliga slutna hörlurar med ljud som ofta kan kännas lite instängt eller burkigt. Tillsammans med den sköna komforten är det här är par lurar du kan sitta och lyssna med i flera timmar...

Kombinerad laddare och basstation

Sennheiser RS220 har en oerhört smidig lösning med en smart basstation som fungerar både som stativ, laddare och sändare samtidigt. Sändaren är utrustad med en Easy Recharge-funktion som gör det enkelt att ladda luren. Du hänger bara luren på sändaren så börjar batterierna att laddas direkt.

Digitala ljudingångar

Dagens TV-apparater, TV-boxar, Blu-ray-spelare, cd-spelare och liknande produkter använder ofta digital ljudanslutning för att ge bästa möjliga ljudkvalitet. Därför är basstationen till RS220 utrustad med både koaxial och optisk digital ljudingång så att du kan få CD-kvalitet som kommer att höja din ljudupplevelse.
Det finns även en analog ljudingång (2xRCA) om du hellre vill använda detta.

Komfort

Sennheiser RS220 har en mycket bekväm passform samt en låg vikt vilket gör det bekvämt att lyssna även under längre tid. Öronkåporna har mjuka kuddar i velour som andas bättre än många andra hörlurar med kuddar i läder. Det gör att du kan sitta med hörlurarna och lyssna på musik eller titta på TV länge, utan att känna dig svettig eller obekväm runt öronen.

Förpackningen innehåller

 - 1 HDR 220 - hörlur
- 1 TR 220 - sändare
- 2 uppladdningsbara batterier (NiMh AAA)
- Strömförsörjning med 4 adaptrar (UK, US AUS & EU)
- Audio kabel - analog (RCA), digital koaxial

Komplettera ditt köp

(27 st)
  • För t.ex TV, monitorer, laptops, mobiltelefoner mm
  • Rengöringsspray 200 ml
  • Mikrofiberduk och anti-statisk borste

49:-

Sennheiser Sennheiser RS220 502029 Sennheiser RS220 Efter en lång och hektisk dag på jobbet så är det skönt att få sjunka ner i sin favoritfåtölj och slappna av. Kanske lyssna på lite musik, eller kika på favoritprogrammet som precis börjar...? Sennheiser RS220 är ett par öppna, dynamiska hörlurar med trådlös ljudöverföring som gör att du slipper blir störd av att till exempel barnen eller husdjuren fastnar eller drar med sig sladden mellan dig och TV'n. Med upp till 100 meters räckvidd (vid fri sikt) kan du spela upp musik och röra dig fritt i hemmet utan problem. Dessa hörlurar passar lika bra för musiklyssning som i soffan framför film och TV. Ljudkvalitet RS220 har utformats för att ge dig ett lika bra ljud som hos trådade hörlurar och resultatet är en utmärkt ljudkvalitet som låter dig lyssna på trådlöst ljud i CD-kvalitet i hela hemmet tack vare den långa räckvidden på upp till 100 meter. Hörlurarna ger ett otroligt detaljerat ljud med en kraftfull basåtergivning för den bästa balansen. Den öppna designen på hörlurarna gör att ljudet uppfattas mer som ett par högtalare som finns i rummet och inte som vanliga slutna hörlurar med ljud som ofta kan kännas lite instängt eller burkigt. Tillsammans med den sköna komforten är det här är par lurar du kan sitta och lyssna med i flera timmar... Kombinerad laddare och basstation Sennheiser RS220 har en oerhört smidig lösning med en smart basstation som fungerar både som stativ, laddare och sändare samtidigt. Sändaren är utrustad med en Easy Recharge-funktion som gör det enkelt att ladda luren. Du hänger bara luren på sändaren så börjar batterierna att laddas direkt. Digitala ljudingångar Dagens TV-apparater, TV-boxar, Blu-ray-spelare, cd-spelare och liknande produkter använder ofta digital ljudanslutning för att ge bästa möjliga ljudkvalitet. Därför är basstationen till RS220 utrustad med både koaxial och optisk digital ljudingång så att du kan få CD-kvalitet som kommer att höja din ljudupplevelse. Det finns även en analog ljudingång (2xRCA) om du hellre vill använda detta. Komfort Sennheiser RS220 har en mycket bekväm passform samt en låg vikt vilket gör det bekvämt att lyssna även under längre tid. Öronkåporna har mjuka kuddar i velour som andas bättre än många andra hörlurar med kuddar i läder. Det gör att du kan sitta med hörlurarna och lyssna på musik eller titta på TV länge, utan att känna dig svettig eller obekväm runt öronen. Förpackningen innehåller  - 1 HDR 220 - hörlur - 1 TR 220 - sändare - 2 uppladdningsbara batterier (NiMh AAA) - Strömförsörjning med 4 adaptrar (UK, US AUS & EU) - Audio kabel - analog (RCA), digital koaxial Okategoriserade produkter 5 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter