Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skullcandy Lowrider 2.0 med mikrofon!

Skullcandy Lowrider 2.0 Mic - Black

  Art.nr: 178251
 • Ny design, bättre prestanda!
 • Ihopfällbar
 • Vridbara kåpor
 • Detaljerat ljud
 • Mikrofon och kontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skullcandy Lowrider 2.0

Starta dagen med skullcandys överlägsna design. Lowrider har öronkåpor som kan vinklas och fällas ihop, du får en perfekt passform för både stora och små musikälskare.
 
40 mm membran som levererar en stabil bas i samband med naturlig sång och diskant. Kåporna är dessutom försedda med mjukt läder och skumkuddar som formar sig efter användarens öron. 
 

Mikrofon och kontroll

Lowrider kommer med en kontroll som har inbyggd mikrofon. Du kan besvara inkommande samtal och kontrollera din musik utan att behöva gräva efter telefonen i din ficka. Kompatibel med de flesta smartphones och iPhone!

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Design med maximal finish

499:-

Skullcandy Skullcandy Lowrider 2.0 Mic - Black S5LWFY-223 Skullcandy Lowrider 2.0 Starta dagen med skullcandys överlägsna design. Lowrider har öronkåpor som kan vinklas och fällas ihop, du får en perfekt passform för både stora och små musikälskare.   40 mm membran som levererar en stabil bas i samband med naturlig sång och diskant. Kåporna är dessutom försedda med mjukt läder och skumkuddar som formar sig efter användarens öron.    Mikrofon och kontroll Lowrider kommer med en kontroll som har inbyggd mikrofon. Du kan besvara inkommande samtal och kontrollera din musik utan att behöva gräva efter telefonen i din ficka. Kompatibel med de flesta smartphones och iPhone! On-ear 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör & Förbrukning
 2. Ljud & Bild
 3. Hörlurar & Headset
 4. On-ear