Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bekväma inear-lurar med ljud av hög kvalitet!

SOL REPUBLIC Amps - Black

  Art.nr: 189975
  • StayFit™ för säker passform
  • Mikrofon och fjärrkontroll
  • i4-högtalarelement
  • Nya öronproppar om du tappar bort dem
  • 4 storlekar på öronproppar ingår

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SOL REPUBLIC

SOL Republic är ett globalt hemelektronikföretag inriktat på att förbättra människors liv genom bättre hörlurar. Grundat av hemelektronikveteranerna Kevin Lee, Scott Hix och Seth Combs som delar en vision om att befria världen från ihåligt ljudande hörlurar och göra bra ljud tillgängligt för alla. SOL Republic består av musikfanatiker som utvecklar produkter från grunden för att göra hörlurar som inte ser, låter och känns som något annat på marknaden.
För varje stort ögonblick i ditt liv finns det en låt – SOL Republic är övertygade om att det är ditt eget ”Soundtrack Of Life” (SOL). 

SOL REPUBLIC Amps - Black

SOL Republic är övertygade om att musik har kraften att glädja, beröra och inspirera dig, få dig att springa fortare, tänka bättre och leva mer. De är fast beslutna att förbättra det ytterligare genom bästa ljud, design och teknik.
Amps inear-hörlurar är framtagna för att leverera fantastiskt ljud, design och teknik. Amps passar musikälskaren som vill ha kraftfullt ljud, snygg design och bekväm passform.

Kraftfullt ljud med i4-element

Utrustade med i4-högtalarelement ger Amps djup bas och klar diskant så att du kan uppleva den fulla kraften i din musik.

Säker passform

Amps har StayFit™ med vinklad design  för att passa perfekt i örat. Kombinerat med hela fyra olika storlekar på öronproppar kommer du säkert hitta rätt storlek för just dina öron som garanterar den bästa komforten för många timmar fyllda av sköna musikupplevelser.

Öronproppar hela livet

Är du trött på att tappa bort öronpropparna till dina inears? Inte nog med att det följer med fyra par öronproppar - du får även nya skickade till dig om du skulle tappa bort dem! Kontakta vår leverantör Brands For Success så löser de nya öronproppar till dig så länge du har dina lurar kvar - inga konstigheter!

Mikrofon och fjärrkontroll

Kontrollera din musik och besvara telefonsamtal med bara några enkla knapptryck! Amps har en inbygggd treknappsfjärrkontroll som låter dig justera volymen, byta låt och svara på inkommande samtal. Den specialbyggda mikrofonen fångar alla ord som sägs med högsta klarhet.

Kompabilitet

SOL Republics hörlurar fungerar ihop med i stort sett alla musikkällor som har en 3,5 mm-kontakt. Mikrofonen och fjärrkontrollen är speciellt anpassad för Apple-enheter. Fjärrkontrollen kan även fungera, men med begränsade funktioner på Android-, Blackberry- och Windows-telefoner.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

SOL REPUBLIC SOL REPUBLIC Amps - Black 1101-31 SOL REPUBLIC SOL Republic är ett globalt hemelektronikföretag inriktat på att förbättra människors liv genom bättre hörlurar. Grundat av hemelektronikveteranerna Kevin Lee, Scott Hix och Seth Combs som delar en vision om att befria världen från ihåligt ljudande hörlurar och göra bra ljud tillgängligt för alla. SOL Republic består av musikfanatiker som utvecklar produkter från grunden för att göra hörlurar som inte ser, låter och känns som något annat på marknaden. För varje stort ögonblick i ditt liv finns det en låt – SOL Republic är övertygade om att det är ditt eget ”Soundtrack Of Life” (SOL).  SOL REPUBLIC Amps - Black SOL Republic är övertygade om att musik har kraften att glädja, beröra och inspirera dig, få dig att springa fortare, tänka bättre och leva mer. De är fast beslutna att förbättra det ytterligare genom bästa ljud, design och teknik. Amps inear-hörlurar är framtagna för att leverera fantastiskt ljud, design och teknik. Amps passar musikälskaren som vill ha kraftfullt ljud, snygg design och bekväm passform. Kraftfullt ljud med i4-element Utrustade med i4-högtalarelement ger Amps djup bas och klar diskant så att du kan uppleva den fulla kraften i din musik. Säker passform Amps har StayFit™ med vinklad design  för att passa perfekt i örat. Kombinerat med hela fyra olika storlekar på öronproppar kommer du säkert hitta rätt storlek för just dina öron som garanterar den bästa komforten för många timmar fyllda av sköna musikupplevelser. Öronproppar hela livet Är du trött på att tappa bort öronpropparna till dina inears? Inte nog med att det följer med fyra par öronproppar - du får även nya skickade till dig om du skulle tappa bort dem! Kontakta vår leverantör Brands For Success så löser de nya öronproppar till dig så länge du har dina lurar kvar - inga konstigheter! Mikrofon och fjärrkontroll Kontrollera din musik och besvara telefonsamtal med bara några enkla knapptryck! Amps har en inbygggd treknappsfjärrkontroll som låter dig justera volymen, byta låt och svara på inkommande samtal. Den specialbyggda mikrofonen fångar alla ord som sägs med högsta klarhet. Kompabilitet SOL Republics hörlurar fungerar ihop med i stort sett alla musikkällor som har en 3,5 mm-kontakt. Mikrofonen och fjärrkontrollen är speciellt anpassad för Apple-enheter. Fjärrkontrollen kan även fungera, men med begränsade funktioner på Android-, Blackberry- och Windows-telefoner. In-ear 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Hörlurar
  3. In-ear