Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Välljudande hörlurar med unik och slitstark design

SOL REPUBLIC Tracks Ultra

  Art.nr: 189993
  • Unik isärtagbar design
  • V12-högtalarelement
  • Mikrofon och fjärrkontroll
  • SonicSoft™-öronkuddar
  • Extremt slitstarka

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SOL REPUBLIC

SOL Republic är ett globalt hemelektronikföretag inriktat på att förbättra människors liv genom bättre hörlurar. Grundat av hemelektronikveteranerna Kevin Lee, Scott Hix och Seth Combs som delar en vision om att befria världen från ihåligt ljudande hörlurar och göra bra ljud tillgängligt för alla. SOL Republic består av musikfanatiker som utvecklar produkter från grunden för att göra hörlurar som inte ser, låter och känns som något annat på marknaden.
För varje stort ögonblick i ditt liv finns det en låt – SOL Republic är övertygade om att det är ditt eget ”Soundtrack Of Life” (SOL).

SOL REPUBLIC Tracks Ultra

SOL Republic är övertygade om att musik har kraften att glädja, beröra och inspirera dig, få dig att springa fortare, tänka bättre och leva mer. De är fast beslutna att förbättra det ytterligare genom bästa ljud, design och teknik.

Tracks är världens första moduluppbyggda hörlur med isärtagbar design, där du kan ta loss hörlurskåporna helt och hållet från huvudbandet, utan att man har tumma på ljudkvaliteten. Tracks Ultra passar musikälskaren som vill ha en hållbar hörlur med kraftfullt ljud och möjlighetetn att mixa och matcha designen på hörlurarna för att anpassa dem till sin personliga stil.

Kraftfullt ljud med V12-högtalarelement

Innanför de silverfärgade öronkåporna är Tracks Ultra utrustade med V12-högtalarelement, som gör dem redo att leverera ljud med djup bas och klar diskant så du kan uppleva den fulla kraften i din musik.

Isärtagbar konstruktion

Öronkåporna på Sol Republic Tracks är helt och hållet löstagbara från huvudbandet med möjlighet för dig att byta ut både kabel och huvudband för att kunna anpassa hörlurarna efter din egna personliga stil. Ingen krånglig montering behövs, du trär bara på kåporna på bandet och justerar dem i lagom höjd för dina öron, det kan inte bli lättare!

Slitstarka och sköna

Tracks har extra breda SonicSoft™-öronkuddar som sitter skönt över dina öron och låter dig njuta av din musik med högsta komfort i flera timmar. Huvudbandet är tillverkat av en mycket avancerad polymerplast för att tåla tuff användning. Du kan vrida, böja eller tappa det utan att det går sönder. Konstruktionen ger dig ett par hörlurar som är både extremt slitstarka samtidigt som de är sköna att ha på sig.

Mikrofon och fjärrkontroll

Kontrollera din musik och besvara telefonsamtal med bara några enkla knapptryck! Tracks Ultra har en inbygggd treknappsfjärrkontroll som låter dig justera volymen, byta låt och svara på inkommande samtal. Den specialbyggda mikrofonen fångar alla ord som sägs med högsta klarhet.

Kompabilitet

SOL Republics hörlurar fungerar ihop med i stort sett alla musikkällor som har en 3,5 mm-kontakt. Mikrofonen och fjärrkontrollen är speciellt anpassad för Apple-enheter. Fjärrkontrollen kan även fungera, men med begränsade funktioner på Android-, Blackberry- och Windows-telefoner.

Komplettera ditt köp

(3 st)
  • 3,5 mm-kontakt
  • Använd dina egna hörlurar på flygplanet
  • Flygplansadapter

69:-

SOL REPUBLIC SOL REPUBLIC Tracks Ultra 1261-00 SOL REPUBLIC SOL Republic är ett globalt hemelektronikföretag inriktat på att förbättra människors liv genom bättre hörlurar. Grundat av hemelektronikveteranerna Kevin Lee, Scott Hix och Seth Combs som delar en vision om att befria världen från ihåligt ljudande hörlurar och göra bra ljud tillgängligt för alla. SOL Republic består av musikfanatiker som utvecklar produkter från grunden för att göra hörlurar som inte ser, låter och känns som något annat på marknaden. För varje stort ögonblick i ditt liv finns det en låt – SOL Republic är övertygade om att det är ditt eget ”Soundtrack Of Life” (SOL). SOL REPUBLIC Tracks Ultra SOL Republic är övertygade om att musik har kraften att glädja, beröra och inspirera dig, få dig att springa fortare, tänka bättre och leva mer. De är fast beslutna att förbättra det ytterligare genom bästa ljud, design och teknik. Tracks är världens första moduluppbyggda hörlur med isärtagbar design, där du kan ta loss hörlurskåporna helt och hållet från huvudbandet, utan att man har tumma på ljudkvaliteten. Tracks Ultra passar musikälskaren som vill ha en hållbar hörlur med kraftfullt ljud och möjlighetetn att mixa och matcha designen på hörlurarna för att anpassa dem till sin personliga stil. Kraftfullt ljud med V12-högtalarelement Innanför de silverfärgade öronkåporna är Tracks Ultra utrustade med V12-högtalarelement, som gör dem redo att leverera ljud med djup bas och klar diskant så du kan uppleva den fulla kraften i din musik. Isärtagbar konstruktion Öronkåporna på Sol Republic Tracks är helt och hållet löstagbara från huvudbandet med möjlighet för dig att byta ut både kabel och huvudband för att kunna anpassa hörlurarna efter din egna personliga stil. Ingen krånglig montering behövs, du trär bara på kåporna på bandet och justerar dem i lagom höjd för dina öron, det kan inte bli lättare! Slitstarka och sköna Tracks har extra breda SonicSoft™-öronkuddar som sitter skönt över dina öron och låter dig njuta av din musik med högsta komfort i flera timmar. Huvudbandet är tillverkat av en mycket avancerad polymerplast för att tåla tuff användning. Du kan vrida, böja eller tappa det utan att det går sönder. Konstruktionen ger dig ett par hörlurar som är både extremt slitstarka samtidigt som de är sköna att ha på sig. Mikrofon och fjärrkontroll Kontrollera din musik och besvara telefonsamtal med bara några enkla knapptryck! Tracks Ultra har en inbygggd treknappsfjärrkontroll som låter dig justera volymen, byta låt och svara på inkommande samtal. Den specialbyggda mikrofonen fångar alla ord som sägs med högsta klarhet. Kompabilitet SOL Republics hörlurar fungerar ihop med i stort sett alla musikkällor som har en 3,5 mm-kontakt. Mikrofonen och fjärrkontrollen är speciellt anpassad för Apple-enheter. Fjärrkontrollen kan även fungera, men med begränsade funktioner på Android-, Blackberry- och Windows-telefoner. Okategoriserade produkter 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter