Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel, trådlös Bluetooth-högtalare med mikrofon

JBL Flip II   Art.nr: 198683

 • Kraftull bas
 • Dubbla 40mm högtalarelement
 • Inbygd mikrofon för samtal
 • Strömma musik trådlöst via Bluetooth
 • Kompatibel med alla Bluetooth-enheter

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Ohlin 2015-06-30

  Givet köp för 399 kr

  Jag hade prisbevakning på denna när jag var på jakt efter ny BT-högtalare. Köpte en annan tidigare, men slog till på den här också när priset var lågt. Den kommer i en rejäl förpackning som bland annat innehåller ett snyggt fodral av till synes hög kvalitet. Ljudet är för det första imponerande starkt för storleken på högtalaren, och man kan vrida upp till max volymen utan distortioner. Den saknar en gnutta bas och vid hög volym blir ljudet lite burkigt, men man kan absolut leva med det. Jag gav bort den till min far så jag kan inte kommentera batteriets varaktighet, men jag har ingen anledning att misstro beskrivningen, högtalaren lever upp till alla andra förväntningar.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.

Frågor & svar

 • Hejsan Finns det möjlighet att beställa JBL flip 2 i andra färger? Skulle så gärna vilja ha en gul.

  AlbertJ 2015-06-11

  Svar

  • Hej! JBL Flip 2 finns tyvärr bara tillgänglig i svart. //Henrik

   HenrikJ 2015-06-15

Produktbeskrivning

Portabel, trådlös Bluetooth-högtalare med mikrofon

Prisvinnande trådlösa portabla högtalaren Flip2 från JBL ger alla trådlösa surfplattor och telefoner ett fylligt ljud var du än är. Flip2 är byggd med JBL:s skicklighet och engagemang och har två högtalarelement och en inbyggd basport som ger musiken kraftfull bas, dynamiskt djup och tydlig röståtergivning – och allt i en högtalare som ryms i en hand.

Och eftersom din telefon även används för annat än musik ibland så har Flip2 inbyggda mikrofoner och eko- och bruselimineringstekniken SoundClear® så att du kan använda den som handsfree-högtalartelefon och aldrig missa ett enda ord. JBL Flip2 är en trådlös, portabel, uppladdningsbar, batteridriven, aktiv högtalare som du kan ta med vart som helst och som ryms i ena handen.

Moderna högtalarelement och inbyggd basport

Dubbla 40 mm högtalarelement och specialanpassad inbyggd basport för naturtrogen ljudåtergivning så att du inte missar ett enda ord i favoritlåten oberoende av vilken volym du har.

SoundClear® eko- och bruseliminering och optimerad mikrofon

Eko- och bruselimineringen SoundClear® och inbyggd optimerad mikrofon minskar bakgrundsbrus och distorsion ännu mer så att telefonsamtalen med Flip2 är klara och tydliga på alla volymer.

Trådlös Bluetooth-strömning för alla surfplattor och smartphones

Strömma musik från vilken portabel smart enhet som helst till Flip2 – hur enkelt som helst. Enkel Bluetooth-parkoppling via NFC och stabil Bluetooth-anslutning till Flip2 för all din musik.

Smart, bärbar design

Flip2 ser ut och känns lika fantastisk som den låter. Den är en robust och tålig, men fortfarande otroligt smidig att bära med sig.

Med den unika designen på Flip2 kommer du aldrig vilja lämna den hemma. Du kan ta med den till stranden, parken, hotellet, bakgården, badtunnan eller varför inte vid poolen. Möjligheterna är oändliga.