Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tidlös design och utmärkt ljudkvalitet

Geneva Model L Wireless

  Art.nr: 198789
  • Strömma musik med Bluetooth (apt-X)
  • DAB/DAB+ och FM-radio
  • CD-spelare
  • Ljudingång för anslutning av telefon, MP3, surfplatta eller dator
  • LED-display

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Tidlös design och utmärkt ljudkvalitet i ett paket

Geneva Model L Wireless är ett komplett stereosystem. Ett hantverk tillverkat i pianolackerat trä. Med sin kompakta storlek och fräscha, tidlösa design passar den perfekt in i ditt vardagsrum.

Med två uppsättningar av diskant och bas, placerade i separata inkapslingar för bästa möjliga ljudkvalitet, får du ett riktigt detaljerat och dynamiskt ljud samtidigt som den djupa basen mullrar. Hela rummet fills av levande musik med härliga 180 watt uteffekt och den patenterade  tekniken EmbracingSound™, en ljudteknologi som också återanvänds i Geneva modell S, M, XL och XXL.

Du blir aldrig utan musik

Exceptionell ljudprestanda tillåter Model L att spela upp DAB/DAB+ radio med högsta möjliga kvalitet. Radio har aldrig låtit så bra innan. Du har också möjligheten att lyssna på din favoritstation via FM-radio.

Om du inte vill lyssna på radio kan du ansluta din Bluetooth-enhet, till exempel iPhone, dator, MP3-spelare, och uppleva trådlös frihet och utmärkt ljudkvalitet. Med hjälp av apt-X teknik kan du njuta av din favoritmusik i hög kvalitet, trots att den strömmas. Du slipper avbrott och störningar, du kan foksuera på musiken.

Du kan också spela upp hela din skivsamling med den inbyggda CD-enheten. Perfektvför musikälskare som föredrar CD-skivor för musikuppspelning av riktigt hög kvalitet. Model L Wireless har också stöd för AirPlay och möjligheten att ansluta alla olika typer av enheter via analoga anslutningar som 3,5mm stereo-ingång och RCA-ingång. Har du till exempel en skivspelare med inbyggda RIAA-förstärkare kan du ansluta den via RCA-ingången och uppleva dina LP-skivor på nytt.

Kombination av funktion och design

Som med alla stereosystem från Geneva kombineras funktionalitet med design. Utöver alla smarta funktioner för uppspelning av media kommer Wireless M med TouchLight kontroller, en diskret LED-display och fjärkontroll för bekymmersfri kontroll när du till exempel sitter i soffan

Komplettera ditt köp

(9 st)
  • 2 meter
  • 3,5mm hane-3,5mm hane
  • Guldpläterade kontakter

99:-

Geneva Geneva Model L Wireless 30-1025 Tidlös design och utmärkt ljudkvalitet i ett paket Geneva Model L Wireless är ett komplett stereosystem. Ett hantverk tillverkat i pianolackerat trä. Med sin kompakta storlek och fräscha, tidlösa design passar den perfekt in i ditt vardagsrum. Med två uppsättningar av diskant och bas, placerade i separata inkapslingar för bästa möjliga ljudkvalitet, får du ett riktigt detaljerat och dynamiskt ljud samtidigt som den djupa basen mullrar. Hela rummet fills av levande musik med härliga 180 watt uteffekt och den patenterade  tekniken EmbracingSound™, en ljudteknologi som också återanvänds i Geneva modell S, M, XL och XXL. Du blir aldrig utan musik Exceptionell ljudprestanda tillåter Model L att spela upp DAB/DAB+ radio med högsta möjliga kvalitet. Radio har aldrig låtit så bra innan. Du har också möjligheten att lyssna på din favoritstation via FM-radio. Om du inte vill lyssna på radio kan du ansluta din Bluetooth-enhet, till exempel iPhone, dator, MP3-spelare, och uppleva trådlös frihet och utmärkt ljudkvalitet. Med hjälp av apt-X teknik kan du njuta av din favoritmusik i hög kvalitet, trots att den strömmas. Du slipper avbrott och störningar, du kan foksuera på musiken. Du kan också spela upp hela din skivsamling med den inbyggda CD-enheten. Perfektvför musikälskare som föredrar CD-skivor för musikuppspelning av riktigt hög kvalitet. Model L Wireless har också stöd för AirPlay och möjligheten att ansluta alla olika typer av enheter via analoga anslutningar som 3,5mm stereo-ingång och RCA-ingång. Har du till exempel en skivspelare med inbyggda RIAA-förstärkare kan du ansluta den via RCA-ingången och uppleva dina LP-skivor på nytt. Kombination av funktion och design Som med alla stereosystem från Geneva kombineras funktionalitet med design. Utöver alla smarta funktioner för uppspelning av media kommer Wireless M med TouchLight kontroller, en diskret LED-display och fjärkontroll för bekymmersfri kontroll när du till exempel sitter i soffan Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter