Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välbyggd kompaktstereo med rikigt bra ljud

Panasonic SC-PMX7EG

  Art.nr: 205744
  • 120 Watt uteffekt
  • Strömma musik via Bluetooth
  • Docka för iPrylar med lightningkontakt
  • CD-spelare
  • Borstad aluminium

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tidlös kompaktstereo med riktigt bra ljudkvalitet

Panasonic är kända för att leverera små men välbyggda high-end system med riktigt bra ljudkvalitet och nya PMX7 är inget undantag. Detta mikrosystem erbjuder både smarta finesser och en imponerande ljudkvalitet. 

Den stilrena, tidlösa designen i borstad aluminium förstärkare ytterligare kvalitetskänslan. PMX7 passar in överallt och den är smidig nog för att placeras på din byrå, i din bokhylla eller på ditt skrivbord utan problem.

Med en mängd olika uppspelningsmöjligheter som Bluetooth, CD, USB- och AUX-ingång blir du aldrig utan musik. Du kan enkelt spela upp musik från både nya enheter och äldre enheter. Det finns också en docka med lightningkontakt för anslutning av nyare iPhone modeller och 5:e generationen av iPod touch.

Njut av trådlös frihet med Bluetooth

Panasonic SC-PMX7 är utrustad med Bluetooth-teknik så att du enkelt kan strömma musik från din telefon, surfplatta eller annan Bluetooth-aktiverad enhet. Med en räckvidd på 10 meter kan du styra musiken från mobilen utan att oroa dig över störningar. Du kan också docka din iPhone direkt i systemet för att samtidigt som du lyssnar på musik ladda mobiltelefonen.

Det finns inga begränsningar när det kommer till uppspelningen av musik. Du kan spela upp musik och ljud från vad som helst. Ditt lokala musikbiblitoket, Spotify, Rdio eller annan tredjeparts applikation du har på tillgänglig på mobilen. Du kan också använda dig av "Panasonic Music Streaming App" som Panasonic utvecklat för att underlätta uppspelning av musik från telefoner, datorer eller surfplattor. Appen laddas enkelt ner från App Store eller Google Play och är självklart helt gratis.

Högkvalitativa komponenter

Högtalarna är väl genomarbetade för att levera bästa möjliga ljud när du lyssnar på musik. 3-vägshögtalarna har separata filer och ett basreflexsystem som ger en bra botten och klang i alla register. En 1,5 cm Pizeo-tweeter adderar det lilla extra som behövs för diskten, så att du verkligen kan njuta av din favoritmusik precis som den ska låta. Oavsett om du spelar upp musik via 3,5 mm stereokabel, Bluetooth eller lyssnar på CD-skivor så kommer du få bästa möjliga kvalitet med PMX7.

Damma av din CD-samling

PMX7 är utrustad med en CD-spelare så att du kan njuta av din favoritmusik lagrad på CD-skivor. Med uppspelning av CD-skivor kan du lyssna på musiken i riktigt hög kvalitet, tillsammans med dom högkvalitativa högtalarna får du ljud i toppklass.

Panasonic Panasonic SC-PMX7EG SC-PMX7EG-S Tidlös kompaktstereo med riktigt bra ljudkvalitetPanasonic är kända för att leverera små men välbyggda high-end system med riktigt bra ljudkvalitet och nya PMX7 är inget undantag. Detta mikrosystem erbjuder både smarta finesser och en imponerande ljudkvalitet. Den stilrena, tidlösa designen i borstad aluminium förstärkare ytterligare kvalitetskänslan. PMX7 passar in överallt och den är smidig nog för att placeras på din byrå, i din bokhylla eller på ditt skrivbord utan problem.Med en mängd olika uppspelningsmöjligheter som Bluetooth, CD, USB- och AUX-ingång blir du aldrig utan musik. Du kan enkelt spela upp musik från både nya enheter och äldre enheter. Det finns också en docka med lightningkontakt för anslutning av nyare iPhone modeller och 5:e generationen av iPod touch.Njut av trådlös frihet med BluetoothPanasonic SC-PMX7 är utrustad med Bluetooth-teknik så att du enkelt kan strömma musik från din telefon, surfplatta eller annan Bluetooth-aktiverad enhet. Med en räckvidd på 10 meter kan du styra musiken från mobilen utan att oroa dig över störningar. Du kan också docka din iPhone direkt i systemet för att samtidigt som du lyssnar på musik ladda mobiltelefonen.Det finns inga begränsningar när det kommer till uppspelningen av musik. Du kan spela upp musik och ljud från vad som helst. Ditt lokala musikbiblitoket, Spotify, Rdio eller annan tredjeparts applikation du har på tillgänglig på mobilen. Du kan också använda dig av "Panasonic Music Streaming App" som Panasonic utvecklat för att underlätta uppspelning av musik från telefoner, datorer eller surfplattor. Appen laddas enkelt ner från App Store eller Google Play och är självklart helt gratis.Högkvalitativa komponenterHögtalarna är väl genomarbetade för att levera bästa möjliga ljud när du lyssnar på musik. 3-vägshögtalarna har separata filer och ett basreflexsystem som ger en bra botten och klang i alla register. En 1,5 cm Pizeo-tweeter adderar det lilla extra som behövs för diskten, så att du verkligen kan njuta av din favoritmusik precis som den ska låta. Oavsett om du spelar upp musik via 3,5 mm stereokabel, Bluetooth eller lyssnar på CD-skivor så kommer du få bästa möjliga kvalitet med PMX7.Damma av din CD-samlingPMX7 är utrustad med en CD-spelare så att du kan njuta av din favoritmusik lagrad på CD-skivor. Med uppspelning av CD-skivor kan du lyssna på musiken i riktigt hög kvalitet, tillsammans med dom högkvalitativa högtalarna får du ljud i toppklass. Dockningsstation 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Dockningsstation