Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

HDMI-kabel för oöverträffat ljud och bild! 10m

Andersson HDMI - HDMI 10m Black   Art.nr: 166792

 • 10 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Version 1.4
 • 3D-stöd / Audio-return / Ethernet
 • Dubbelskärmad

Recensioner

Snittbetyg
(4 st)

 • Stroker 2014-12-26

  Allt fungerar

  Fungerar som den säger.. dvs Inga problem ens när man kör med splitter och 3D.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Zinn 2014-10-13

  Klart nöjd

  Jag fick precis vad jag ville ha och hade förväntat mig med den här kabeln, den gör det den ska utan problem. Bild. och ljudkvalité utan anmärkning. Jag är klart nöjd!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Liljan016 2013-10-24

  Bra och Billig

  Vem tycker om att dra kabel i hemmet?? Och när kabeln dessutom är lite “bångstyrig” att dra fram mellan enheterna så upplevs kabeldragandet ännu jobbigare, men när man väl är klar så är “problemet” som bort blåst. Är man ingen riktig ”finsmakare” så duger kabeln gott och väl, tror att skiljanden mellan denna kabel och en riktig high end inte uppfattas av det mänskliga ögat.
  Jämför gärna olika kablar av samma längd så förstå du säkert att det är roligare att kunna köpa/göra annat för mellanskillnaden.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Hassen 2012-08-27

  HDMI kabel

  Hel OK - lite grov och tjock och svart och bångstyrig men det kanske måste vara så

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Anslutningskabel för:


Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV:n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bild.

10 meters HDMI-kabel med stöd för senaste versionen av HDMI, version 1.4. Guldpläterade kontakter. Perfekt för anslutning av högupplösta signalkällor så som HDTV-mottagare, Blu-ray-spelare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3 till LCD, LED, plasma-TV och projektorer.

Slipp sladdtrasslet!

Med den senaste versionen av HDMI, version 1.4 får du många funktioner i en och samma kabel. Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV:n.

Med HDMI v1.4 inkluderas följande stöd: • Stöd för högre upplösning, 4096x2160 (30Hz)
 • Stöd för Ethernet
 • Stöd för 3D-material
 • Stöd för Audio Return

Alla HDMI-versioner är bakåtkompatibla. Man kan alltså använda version 1.4 till alla HDMI anslutningar men för att kunna utnyttja funktionerna som enbart stöds av version 1.4 så måste enheten man kopplar den till ha stöd för version 1.4.
 

Titta även på

Andersson HDMI - HDMI 15m Black
(8 st)
 • 15 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Version 1.4

499:-

Andersson Andersson HDMI - HDMI 10m Black <p> <strong>Anslutningskabel för:</strong><br> <img src="http://www.netonnet.se/files/Images/blo.jpg"><br> <br> Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV:n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bild.<br> <br> 10 meters HDMI-kabel med stöd för senaste versionen av HDMI, version 1.4. Guldpläterade kontakter. Perfekt för anslutning av högupplösta signalkällor så som HDTV-mottagare, Blu-ray-spelare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3 till LCD, LED, plasma-TV och projektorer.<br> <br> <strong>Slipp sladdtrasslet!</strong><br> <br> Med den senaste versionen av HDMI, version 1.4 får du många funktioner i en och samma kabel. Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV:n.<br> <br> Med HDMI v1.4 inkluderas följande stöd:</p><br><br><ul> <li> Stöd för högre upplösning, 4096x2160 (30Hz)</li> <li> Stöd för Ethernet</li> <li> Stöd för 3D-material</li> <li> Stöd för Audio Return</li></ul><br><p> Alla HDMI-versioner är bakåtkompatibla. Man kan alltså använda version 1.4 till alla HDMI anslutningar men för att kunna utnyttja funktionerna som enbart stöds av version 1.4 så måste enheten man kopplar den till ha stöd för version 1.4.<br> &nbsp;</p> HDMI 4,2 399,0000 new True