Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bluetooth-högtalare med uppladdningsbart batteri

JBL Charge Blue

  Art.nr: 190128
  • Bluetooth/3,5mm stereoanslutning
  • Effekt på 2x5 W
  • Uppladdningsbart batteri med upp till 12 timmars speltid
  • Ladda din telefon etc via högtalaren

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Charge är den perfekta portabla Bluetooth-högtalaren för den som vill ha möjligheten att ta med sig musiken i sommaren och samtidigt njuta av högklassig återgivning. Inbyggt uppladdningsbart batteri med upp till 12 timmas speltid innebär att man har gott om tid att njuta.

Tack vare det inbyggda batteriet och en vanlig USB-port på JBL Charge-högtalaren kan man även ladda andra externa enheter via högtalaren, allt som behövs är en laddkabel som fungerar via USB-kontakten på högtalaren.

Med dess unika design kan man använda högtalaren både liggande och stående. Det är du som bestämmer och med JBL Charge får du denna frihet.

Bluetooth

Trådlös Bluetooth-anslutning Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten.

3,5mm stereoingång för flexibel anslutning

Tack vare 3,5mm stereoanslutning på högtalaren kan man även koppla in enheter som saknar Bluetooth, perfekt för äldre musikkällor som MP3-spelare, CD-spelare och liknande.

JBL JBL Charge Blue JBLCHARGEBLUEU JBL Charge är den perfekta portabla Bluetooth-högtalaren för den som vill ha möjligheten att ta med sig musiken i sommaren och samtidigt njuta av högklassig återgivning. Inbyggt uppladdningsbart batteri med upp till 12 timmas speltid innebär att man har gott om tid att njuta. Tack vare det inbyggda batteriet och en vanlig USB-port på JBL Charge-högtalaren kan man även ladda andra externa enheter via högtalaren, allt som behövs är en laddkabel som fungerar via USB-kontakten på högtalaren. Med dess unika design kan man använda högtalaren både liggande och stående. Det är du som bestämmer och med JBL Charge får du denna frihet. Bluetooth Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. 3,5mm stereoingång för flexibel anslutning Tack vare 3,5mm stereoanslutning på högtalaren kan man även koppla in enheter som saknar Bluetooth, perfekt för äldre musikkällor som MP3-spelare, CD-spelare och liknande. Okategoriserade produkter 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter