Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Modellanpassad DJ-väska för utvalda controllers!

Pioneer DJC-SC1

  Art.nr: 187093
  • Vadderad DJ-väska
  • Perfekt passform
  • Anpassad för DDJ-T1 & DDJ-S1
  • Skyddar mot repor, vibrationer och stötar
  • Extra utrymme för laptop

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Pioneer DJC-SC1 är en modellanpassad, vadderad DJ-väska. Den har ett fack för din controller (DDJ-T1 eller DDJ-S1) samt ett fack för din laptop. Väskan är vadderad för att ge ett säkert skydd mot vibrationer och stötar, och insidan är utformad för att förhindra repor på din controller. Den har handtag placerade på två sidor, samt axelremmar, vilket gör att du kan bära den precis som du tycker är bäst, samt att den har flera smarta fack på insidan för tillbehör och kablar.

 

Modellanpassad för:

Pioneer DDJ-T1

Pioneer DDJ-S1

Fungerar även till:

Pioneer XDJ-AERO

Mått:

Yttermått väska (BxHxD): 750x380x190 mm

Mått controller-fack (BxHxD): 680x95,2x318 mm

Mått laptop-fack (BxHxD): 420x40x300 mm

Pioneer Pioneer DJC-SC1 Pioneer DJC-SC1 är en modellanpassad, vadderad DJ-väska. Den har ett fack för din controller (DDJ-T1 eller DDJ-S1) samt ett fack för din laptop. Väskan är vadderad för att ge ett säkert skydd mot vibrationer och stötar, och insidan är utformad för att förhindra repor på din controller. Den har handtag placerade på två sidor, samt axelremmar, vilket gör att du kan bära den precis som du tycker är bäst, samt att den har flera smarta fack på insidan för tillbehör och kablar.   Modellanpassad för: Pioneer DDJ-T1 Pioneer DDJ-S1 Fungerar även till: Pioneer XDJ-AERO Mått: Yttermått väska (BxHxD): 750x380x190 mm Mått controller-fack (BxHxD): 680x95,2x318 mm Mått laptop-fack (BxHxD): 420x40x300 mm Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter