Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten och smidig wake-up-light med klockradio!

Avant CRW-600

  Art.nr: 169598
 • Ökande ljus
 • Kompakt design
 • FM-radio
 • 10 ljusnivåer
 • Tid, datum, alarm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Att vakna till ett högljutt alarm varje morgon är något de flesta avskyr, men nu kan man undvika detta. Med den nya CRW-600 Wake Up Light kan man välja att vakna lugnt och harmoniskt till ljudet av naturen och stigande ljusstyrka. Detta för att få en så naturlig och avslappnad väckning som möjligt, och en bra start på dagen. Utrustad med back up-batteri. Ifall det skulle förekomma exempelvis ett strömavbrott så kommer klockan att fungera i upp till en vecka.
 

FM-radio
Avant Wake Up Light är utrustad med FM-radio för en större valfrihet. Lyssna på radio, eller välj att vakna till radio istället för naturljud eller alarm. Du väljer det som kommer att passa just dig bäst. Eller varför inte variera? Eftersom Wake Up Light har utrustats med så många olika funktioner kan du välja det som passar just dig bäst eller variera precis som du själv önskar.
 
 
10 olika ljusnivåer
Med Wake Up Light blir LED-ljuset starkare och starkare fram tills det att larmet går igång. På så vis förbereder man kroppen på att vakna upp och du får ett mer naturligt uppvaknande. På så vis blir det både enklare och mer behagligt att vakna upp, och risken för morgonstress minskas. Du kan även använda Avant Wake Up Light för att gradvis sänka ljuset, för en bekväm övergång från dag till natt. Somna lika behagligt som du vaknar.
 
 
4 olika väckningsljud
Du kan välja mellan fyra olika naturljud för att du ska kunna vakna upp till det som passar just dig bäst, eller för att du helt enkelt ska kunna variera. Du kan välja att vakna till porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor. Du kan även välja att vakna till någon utav de sex olika alarm-signalerna om du hellre skulle vilja det.
 
 
Klocka och datum
Avant Wake Up Light är utrustad med en klocka som visar både år, månad, vecka, dag och tid. För att du ska kunna ställa in klockan så att den passar just dig bäst, så kan du välja om du vill att den ska visa tiden i 12- eller 24-timmars dygn. Med batteri back-up kan du vara säker på att vakna på inställd tid även om det exempelvis skulle förekomma ett strömavbrott.
 
 

Funktioner:

 • FM-radio
 • Vakna till naturljud, alarm eller radio
 • 4 olika naturljud. Välj mellan porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor
 • 6 olika alarmljud
 • 10 olika ljusnivåer
 • Gradvis ökande ljusstyrka
 • Visar tid i 12- eller 24-timmars dygn
 • Visar år, månad, vecka, dag och tid
 • Back up-batteri i upptill en vecka
 • Mått (BxHxD): 12,5x13,7x14
 • Vikt: 300 g

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Avant Avant CRW-600 LT-435 Att vakna till ett högljutt alarm varje morgon är något de flesta avskyr, men nu kan man undvika detta. Med den nya CRW-600 Wake Up Light kan man välja att vakna lugnt och harmoniskt till ljudet av naturen och stigande ljusstyrka. Detta för att få en så naturlig och avslappnad väckning som möjligt, och en bra start på dagen. Utrustad med back up-batteri. Ifall det skulle förekomma exempelvis ett strömavbrott så kommer klockan att fungera i upp till en vecka.   FM-radio Avant Wake Up Light är utrustad med FM-radio för en större valfrihet. Lyssna på radio, eller välj att vakna till radio istället för naturljud eller alarm. Du väljer det som kommer att passa just dig bäst. Eller varför inte variera? Eftersom Wake Up Light har utrustats med så många olika funktioner kan du välja det som passar just dig bäst eller variera precis som du själv önskar.     10 olika ljusnivåer Med Wake Up Light blir LED-ljuset starkare och starkare fram tills det att larmet går igång. På så vis förbereder man kroppen på att vakna upp och du får ett mer naturligt uppvaknande. På så vis blir det både enklare och mer behagligt att vakna upp, och risken för morgonstress minskas. Du kan även använda Avant Wake Up Light för att gradvis sänka ljuset, för en bekväm övergång från dag till natt. Somna lika behagligt som du vaknar.     4 olika väckningsljud Du kan välja mellan fyra olika naturljud för att du ska kunna vakna upp till det som passar just dig bäst, eller för att du helt enkelt ska kunna variera. Du kan välja att vakna till porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor. Du kan även välja att vakna till någon utav de sex olika alarm-signalerna om du hellre skulle vilja det.     Klocka och datum Avant Wake Up Light är utrustad med en klocka som visar både år, månad, vecka, dag och tid. För att du ska kunna ställa in klockan så att den passar just dig bäst, så kan du välja om du vill att den ska visa tiden i 12- eller 24-timmars dygn. Med batteri back-up kan du vara säker på att vakna på inställd tid även om det exempelvis skulle förekomma ett strömavbrott.     Funktioner: FM-radio Vakna till naturljud, alarm eller radio 4 olika naturljud. Välj mellan porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor 6 olika alarmljud 10 olika ljusnivåer Gradvis ökande ljusstyrka Visar tid i 12- eller 24-timmars dygn Visar år, månad, vecka, dag och tid Back up-batteri i upptill en vecka Mått (BxHxD): 12,5x13,7x14 Vikt: 300 g Okategoriserade produkter 2,2 12 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter