Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bärbar CD-spelare med ESP och lång speltid

Philips EXP2546

  Art.nr: 150368
 • Spelar MP3-CD, CD, CD-R, CD-RW
 • Upp till 10 timmars musik
 • DBB (Dynamic Bass Boost)
 • 100 sekunders ESP
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(17 st)

 • Loke 2016-06-28
  Topp 10 skribent

  Låg ljudnivå

  Att det ska vara så svårt att få tag på en vanlig portabel CD-spelare av hyfsad kvalitet. Denna är otroligt plastig och ger ett mycket ömtåligt intryck, Det värsta är att ljudnivån, även med högsta volym inställd, är väldigt låg. Då har jag både prövat med de medföljande hörlurarna (som för övrigt är oanvändbara pga. urusel ljudkvalitet) och ett par andra som jag haft liggande. Det sorgliga är att utbudet av portabla CD-spelare är så dåligt.

  Eller
  Avbryt
 • lundis 2016-01-19

  bra cd spelare

  Fungerar väl
  Svårigheter att byta batteri samt svårt att öppna luckan
  Ingen minnesfunktion för återuppspelnin

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mumman 2015-08-11

  Philips EXP 2546

  Pausknappen funkade inte, är nu på verkstad sen 29/7-15. Svårt att byta batterier. Drar mycket energi trots att jag enbart lyssnar på böcker.
  Väldigt små knappar.
  Har inte hört nåt från verkstaden ännu, 14 dagar har dom haft på sig

  Eller
  Avbryt
 • GuggeG 2015-06-24

  fungerar som förväntat

  En enkel Cd-spelares om gör sitt jobb.Hörlurarna som följer med lämnar en hel del övrigt att önska ochkunde får stanna på fabriken. De fungerar nog bäst för den som inte är ute efter att höra ljudet som det är inspelat.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tessan33 2015-05-16

  Dåligt ljud och går ej att stänga av

  Ljudet är jättedåligt och det går inte att stänga av den utan att plocka ur batterierna. Känns som en riktigt billig produkt och är inte värt priset...

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antiskakminne Ja
Ljudförbättring DBB
Hörlursutgång 1 st
3,5 mm ljudutgång Ja
Uppspelning
Stöd CD-format CD, CD-R, CD-RW, MP3
Resume-funktion Nej
Repeterad uppspelning Ja
Slumpvis uppspelning Ja
Programmerad uppspelning Nej
Antal programerbara spår Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 150,0 mm
Höjd 150,0 mm
Djup 28,0 mm
Vikt 380 gram
Övrigt
Övriga funktioner Magic ESP
Strömförsörjning Batteri
Batterityp AA/ LR06
Antal batterier Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteritid 24,00 timmar
Medföljande tillbehör Hörlurar, bruksanvisning

Produktbeskrivning

Den bärbare CD-spelaren Philips eXp2546 kan spela många olika skivformat som CD, CD-R, CD-RW samt MP3-CD och man kan njuta av upp till 10 timmar med musik. Spelaren har ett skakminne på 45 sekunder med en vanlig CD-skiva eller 100 sekunder med en MP3-skiva samt att den har utrustats med Magic Electronic Skip Protection(ESP) som gör att musiken inte hoppar ens när den utsätts för stötar, som när man joggar eller rör på sig mycket.

ESP-funktionen har en intelligent elektronisk buffert som kan lagra olika musikformat, som MP3 och WMA, och justera både innehåll och laserhastighet automatiskt så att du ska kunna lyssna på musik utan avbrott. DBB (Dynamic Bass Boost) förhöjer ljudupplevelsen och ger dig en tydligare och kraftfullare bas både vid höga och låga volymer.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips EXP2546 EXP2546/12 Den bärbare CD-spelaren Philips eXp2546 kan spela många olika skivformat som CD, CD-R, CD-RW samt MP3-CD och man kan njuta av upp till 10 timmar med musik. Spelaren har ett skakminne på 45 sekunder med en vanlig CD-skiva eller 100 sekunder med en MP3-skiva samt att den har utrustats med Magic Electronic Skip Protection(ESP) som gör att musiken inte hoppar ens när den utsätts för stötar, som när man joggar eller rör på sig mycket.ESP-funktionen har en intelligent elektronisk buffert som kan lagra olika musikformat, som MP3 och WMA, och justera både innehåll och laserhastighet automatiskt så att du ska kunna lyssna på musik utan avbrott. DBB (Dynamic Bass Boost) förhöjer ljudupplevelsen och ger dig en tydligare och kraftfullare bas både vid höga och låga volymer. CD-spelare 3,1 17 349 SEK 349 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Bärbart ljud
 3. CD-spelare