Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull 12-tums baslåda!

Andersson CRS 2.1

  Art.nr: 167007
 • 12-tums baslåda
 • Uteffekt på 150 Watt RMS
 • Frekvensomfång på 35-200 Hz
 • Basreflexport
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Henke27 2014-09-20

  Mycket prisvärd sub.

  Köpte denna lådan för ca 4 månader sedan och måste säga att jag är mycket nöjd. Går att få riktigt bra tryck och djup bas om man ställer in steget rätt. Kostnaden kan man ju inte heller klaga på. Det enda minuset är att den är väldigt stor och rejäl, så kombi-bil är ett måste om man vill kunna anväda bagageutrymmet. Ett riktigt prisvärt lyft för ljudet i bilen!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ockelbo 2014-04-12

  Helt okej köp

  En helt okej baslåda för 800kr är första basen jag äger men har lyssnat på en hel del och kan därför säga att denna bas är bra men saknas de här riktigt djupa basen men som första bas eller bara som utfyllnad duger den med råge :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Gnarp1 2015-12-14

   Köpte min låda i April 2015, så det har gått några månader. Ganska lätt att installera, sladdarna som följde med kunde varit längre, men jag är helnöjd det dunkar på bra i bagage rummet på min Tyska Girlfriend miss Mercedes 300 E.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Är den aktiv? alltså är det bara att koppla in till stereon och köra? eller är det tvunget att man ska ha ett slutsteg?

  Jeremia 2015-06-09
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Du är tvungen att ha ett slutsteg till baslådan. //Henrik

   HenrikJ 2015-06-10
  • Aktiv/passiv. Är det en aktiv baslåda då sitter det ett slutsteg inne i lådan, då anluter man bara lågnivåkablarna och spelar, finns någon tonkontoll på sidan ev. Passiv är som det låter, den väntar på mat externt ifrån i form av en amplifier av något slag, förförstärkare med separat slutsteg eller en allt i ett, föreslår ett separat, då kan du koppla in många både in och ut källor. Ha inte för mesigt steg till Mutanten, de frestar steget, det kan börja klippa, då de är relativt trögdrivna (db/W/M)

   Usoo1 2015-06-14
 • Tjena. Jag undrar vad som ingår till den här basen. Är det bara själva basen som man får? måste man köpa anslutningskit och slutsteg sepparat? medföljer sladdarna så man kan koppla in den till blen eller måste man köpa till sladdarna? tacksam för svar...

  AndenL 2013-11-07
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej nej de är bara själva basen och lådan ingenting annat så du behöver köpa kablar och slutsteg själv.

   ockelbo 2014-04-12
 • har gått sönder vill köpa basen löst går det

  kaison 2013-07-11
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Högtalartyp Baslåda
Uteffekt (RMS/Nominell) 150 Watt
Uteffekt (Max) 300 Watt
Frekvensomfång till 200 Hz
Frekvensomfång från 35 Hz
Känslighet 88 dB
Dimensioner
Högtalardiameter 12,0tum
Monteringsdjup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Monteringsbredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bredd 535,0 mm
Höjd 405,0 mm
Djup 350,0 mm
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson CRS 2.1 är en basreflex-subwoofer som levererar en djup bas utan anmärkningsvärd distorsion. Den är utrustad med en väljusterad basreflexport för att kunna återge mäktiga bastoner. Baslådan har ett 12-tums baselement på 150 Watt RMS som levererar det där lilla extra som gör ljudet så mycket bättre. Baslådan kan leverera upp till 150 Watt RMS, men den har en peak på 300 Watt, vilket innebär att upp till 150 Watt levererar baslådan ett kraftfullt ljud med en minimal distorsion, för ett mäktigt ljud i bilen.

Andersson Andersson CRS 2.1 Andersson CRS 2.1 är en basreflex-subwoofer som levererar en djup bas utan anmärkningsvärd distorsion. Den är utrustad med en väljusterad basreflexport för att kunna återge mäktiga bastoner. Baslådan har ett 12-tums baselement på 150 Watt RMS som levererar det där lilla extra som gör ljudet så mycket bättre. Baslådan kan leverera upp till 150 Watt RMS, men den har en peak på 300 Watt, vilket innebär att upp till 150 Watt levererar baslådan ett kraftfullt ljud med en minimal distorsion, för ett mäktigt ljud i bilen. Bas & Slutsteg 4,5 2 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Bilstereo
 3. Bas & Slutsteg