Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Modern bilstereo med Bluetooth!

JVC KD-X250BTEN

  Art.nr: 183246
 • 4x50 Watt MOS-FET
 • USB-ingång
 • Lågpassfilter
 • Bluetooth & Handsfree
 • AUX-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Golfaren2 2014-04-01

  Privärd bilstereo med handsfree

  Utmärkt produkt, letade efter en stereo med handsfree till mobilen och för att kunna strömma musik från mobilen. Fungerar utmärkt. Stereon känner av när mobilen är med och telefonsamtalen kommer i bilstereon utan problem.
  Bra ljud, enkelt montage. Jag köpte två och är nöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jarry 2014-02-06

  Bra köp för pengarna

  Kanon produkt för priset.
  Första intryck, lite plastig, men fungerar som den ska!
  Trodde jag hade dåliga högtalare, men vilken kanonljud den här levererar.
  Rekommenderar, för en papp.
  Bluetooth funkar som den ska!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Yakop 2014-01-15

  Nytt liv i bilen!

  Trodde för ett ögonblick att det var mina stock-högtalare som var kassa och därför köpte jag till en början den här enheten som man kan ansluta till mobilen. Måste säga att jag hade helt fel. Det var den gamla enheten som var helt värdelös och med den här kommer väldigt bra ljud enligt mig och alla funktioner som tex. att kunna lyssna på musik som man har på mobilen och göra ett samtal utan ens att röra telefonen då man gör det enkelt via några knapptryck på enheten och sen är det bara att prata på eftersom det medföljer mikrofon som jag valde att sätta i krysset mellan vindrutan och taket. Funkar helt superbt, kan inte bli bättre! Tveka inte, du kommer inte ångra tusenlappen du slänger iväg.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2013-07-15

  Bra stereo

  Enkel att använda, funkar utmärkt med min Xperia Z, bra ljud i handsfree, syncar lätt via BT, spelar USB, bra radio, extremt mycket ljudinställningar, bra parametrisk eq.. Kan varmt rekomenderas, speciellt för det väldigt låga priset!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Montazami 2013-05-27

  Mitt bästa köp

  Nu kan jag lyssna på mina Spotifylistor i bilen och vilket ljud sen!!!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Danne16 2013-11-20
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Display
Skärmteknik LCD
Antal rader i display Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Displayfärg Svart med vit text
Pekskärm Nej
Uppspelning
Uteffekt per kanal 4 x 50 Watt
Optisk enhet -
Stöd USB-format MP3, WMA
Random Play Ja
Resume-funktion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring D/A-omvandlare, JVC Music Control (App), JVC Playlist Creator, JVC Smart Music Control (App), Loudness
Övriga funktioner -
Stöd iPod/iPhone/iPad
Uppspelning Ja
Laddning Ja
Styrning via bilstereo Ja
Övrig information Endast via USB-anslutning
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
Förval 24st
RDS-stöd Ja
RDS-funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, PBAP
Handsfree Ja
Anslutningar
3,5 mm ljudingång Ja
Antal USB-portar 1 st
Lågnivåutgång 1st
Övriga anslutningar -
Övrigt
Löstagbar frontpanel Ja
Stöd för rattkontroll Ja
Telefondämpning Ja
Knappfärg Blå
Färg Svart
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör -

Produktbeskrivning

JVC KD-X250BT är en bilstereo utrustad med ett flertal funktioner och finesser. Tack vare MOS-FET förstärkare och en uteffekt på 4x50 Watt, en 24-bits D/A-omvandlare, och många andra ljudförbättringar får man ett ljud utan dess like. Den är utrustad med USB-ingång och AUX-ingång för anslutning av bärbara ljudenheter. Anslut din MP3-spelare, mobil eller USB-minne och lyssna på din favoritmusik i bilen.

Denna bilstereo har Bluetooth, vilket innebär att man kan ansluta sin iPhone, smartphone eller annan mobil utrustad med Bluetooth och avnjuta mängder av smarta funktioner. Med Handsfree kan man ta emot samtal utan att vidröra telefonen, för en säker körning och smidigare vardag. Man kan även streama musik, ringa upp, och mycket mer med Bluetooth. Med JVC KD-X250BT kan man även ansluta två telefoner samtidigt vilket är utmärkt för dig som exempelvis har en jobbtelefon och en privat telefon. Med denna bilstereon kan du ta emot handsfree-samtal, köra direktuppspelning av musik, komma åt din telefonbok, få meddelande när du mottagit ett sms samt ansluta två mobiler samtidigt, på ett enkelt och säkert vis.

KD-X250BT har tagit klivet in i den digitala framtiden och har därför inte utrustats med en CD-spelare. Istället har den en AUX-ingång och USB-ingång med stöd för iPod och iPhone samt Bluetooth för uppspelning av MP3, WAV och WMA-filer. Den har dessutom RDS-radio som visar information som program och kanal, och man kan ställa in hela 24 förvalda kanaler för ett snabbt och enkelt byte bland dina favoritkanaler. Dessutom har bilstereon utrustats med en lågnivåutgång för anslutning av subwoofer eller högtalare.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

JVC JVC KD-X250BTEN KD-X250BTEN JVC KD-X250BT är en bilstereo utrustad med ett flertal funktioner och finesser. Tack vare MOS-FET förstärkare och en uteffekt på 4x50 Watt, en 24-bits D/A-omvandlare, och många andra ljudförbättringar får man ett ljud utan dess like. Den är utrustad med USB-ingång och AUX-ingång för anslutning av bärbara ljudenheter. Anslut din MP3-spelare, mobil eller USB-minne och lyssna på din favoritmusik i bilen. Denna bilstereo har Bluetooth, vilket innebär att man kan ansluta sin iPhone, smartphone eller annan mobil utrustad med Bluetooth och avnjuta mängder av smarta funktioner. Med Handsfree kan man ta emot samtal utan att vidröra telefonen, för en säker körning och smidigare vardag. Man kan även streama musik, ringa upp, och mycket mer med Bluetooth. Med JVC KD-X250BT kan man även ansluta två telefoner samtidigt vilket är utmärkt för dig som exempelvis har en jobbtelefon och en privat telefon. Med denna bilstereon kan du ta emot handsfree-samtal, köra direktuppspelning av musik, komma åt din telefonbok, få meddelande när du mottagit ett sms samt ansluta två mobiler samtidigt, på ett enkelt och säkert vis. KD-X250BT har tagit klivet in i den digitala framtiden och har därför inte utrustats med en CD-spelare. Istället har den en AUX-ingång och USB-ingång med stöd för iPod och iPhone samt Bluetooth för uppspelning av MP3, WAV och WMA-filer. Den har dessutom RDS-radio som visar information som program och kanal, och man kan ställa in hela 24 förvalda kanaler för ett snabbt och enkelt byte bland dina favoritkanaler. Dessutom har bilstereon utrustats med en lågnivåutgång för anslutning av subwoofer eller högtalare. Huvudenhet 4,8 5 749 SEK 749 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Bilstereo
 3. Huvudenhet