Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bilstereo med DAB+ digital radio!

Pioneer DEH-X6500DAB

  Art.nr: 182710
 • 4 x 50 W MOSFET
 • DAB+ digitalradio
 • CD-spelare
 • AUX- & USB-ingång
 • MIXTRAX

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Mrjockos 2013-08-28

  Kanon Stereo med stort användningsområde!

  I vanlig ordning så är det Pioneer och JVC som levererar i bilstereo djungeln. Detta är absolut inget undantag, och funktionaliteten är mycket stor!

  För egen del är USB och framförallt aux utgången ovärdelig, plugga in en sticka eller köp tillen kabel och kör musik via mobilen, allt från Spotify till radiokanaler.

  Något som är riktigt snyggt på denna modell är belysningen man satsat på runt knapparna, men även runt själva usb ingången, något jag tidigare saknat sena nätter när man ska byta usb minne.

  Priset ligger kanske lite i överkant om man inte använder DAB+ jätteofta, men annars en ren kvalitéts maskin!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nemisis 2013-08-09

  Bästa inköp någonsin

  Den här stereon är fantastisk, helt enkelt det bästa som jag skaffat hittills.
  Mycket enkelt att mixtra med ljud upplevelsen och vilka färger som är på display.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Display
Skärmteknik LCD
Antal rader i display 2
Displayfärg Flerfärgad
Pekskärm Nej
Uppspelning
Uteffekt per kanal 4 x 50 Watt
Optisk enhet CD
Stöd CD-format CD, CD-R, CD-RW
Stöd USB-format MP3, WAV, WMA
Random Play Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Resume-funktion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring ASR (Advanced Sound Retriever), Digital Direct, Equalizer, Högpassfilter, Lågpassfilter, MIXTRAX, SLA (Source Level Adjuster)
Övriga funktioner App-mode, CD-text, ID3-tag-kompatibel
Stöd iPod/iPhone/iPad
Uppspelning Ja
Laddning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Styrning via bilstereo Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Ja
Förval 24st
RDS-stöd Ja
RDS-funktioner Auto AFS, Auto/Manual FS, BSM, PTY, TA
Bluetooth
Bluetooth Nej
Handsfree Nej
Anslutningar
3,5 mm ljudingång Ja
Antal USB-portar 1 st
Lågnivåutgång 2st
Övriga anslutningar -
Övrigt
Löstagbar frontpanel Ja
Stöd för rattkontroll Ja
Telefondämpning Nej
Knappfärg Flerfärgad
Färg Svart
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör Skyddsfodral till frontpanel

Produktbeskrivning

Pioneer DEH-X6500DAB är en bilstereo för dig som uppskattar att lyssna på radio i bilen, men som önskar en högre ljudkvalité. Tack vare DAB+-radio (digital radio) får man en digital ljudkvalité från alla kanaler som sänder radio i digital ljudkvalité. Förutom detta så är bilstereon utrustad med valbara färger för att man ska kunna anpassa utseendet efter egna önskemål, AUX- och USB-ingångar för anslutning av olika bärbara ljudenheter, vilket ger en bredare uppspelningsmöjlighet, och med MIXTRAX kan man njuta av kontinuerliga klubbmixar av din egen favoritmusik.

DAB+ och FM-radio

DAB (Digital Audio Broadcasting) är ett digitalt sändarnät för radio och innebär kort och gott flera kanaler och bättre ljudkvalité. Pioneer DEH-X6500DAB har både DAB+ och FM-radio för möjlighet att ta emot både vanliga analoga radiokanaler samt digitala radiokanaler.

DAB-antenn (AN-DAB1) säljs som separat tillbehör.

Anslutningar

Pioneer DEH-X6500DAB har en 3,5 mm AUX-ingång samt en USB-ingång för en smidig anslutning av portabla ljudenheter som MP3-spelare och mobiler. Bilstereon har även två lågnivåutgångar för inkoppling av slutsteg, extra högtalare eller en subwoofer.

Uppspelning

DEH-X6500DAB har en CD-spelare samt AUX-ingång (3,5 mm) och USB-ingång för anslutning och uppspelning från olika enheter. Förutom detta har den även stöd för iPhone och iPod, som tillåter uppspelning via bilstereon vid anslutning till bilstereon. Funktionen Advanced Sound Retriever återställer automatiskt den ljudklang som har gått förlorad när ljudfilen komprimerades, vilket innebär att även dina MP3-filer kommer att låta bra när de spelas upp i bilen. Den har även radio med möjlighet att ställa in upp till 24 förval.

MIXTRAX

MIXTRAX skapar kontinuerliga klubbmixar av din egen favoritmusik och lyser upp instrumentbrädan med färgeffekter som anpassas till varje låts särskilda takt och känsla.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Pioneer Pioneer DEH-X6500DAB Pioneer DEH-X6500DAB är en bilstereo för dig som uppskattar att lyssna på radio i bilen, men som önskar en högre ljudkvalité. Tack vare DAB+-radio (digital radio) får man en digital ljudkvalité från alla kanaler som sänder radio i digital ljudkvalité. Förutom detta så är bilstereon utrustad med valbara färger för att man ska kunna anpassa utseendet efter egna önskemål, AUX- och USB-ingångar för anslutning av olika bärbara ljudenheter, vilket ger en bredare uppspelningsmöjlighet, och med MIXTRAX kan man njuta av kontinuerliga klubbmixar av din egen favoritmusik. DAB+ och FM-radio DAB (Digital Audio Broadcasting) är ett digitalt sändarnät för radio och innebär kort och gott flera kanaler och bättre ljudkvalité. Pioneer DEH-X6500DAB har både DAB+ och FM-radio för möjlighet att ta emot både vanliga analoga radiokanaler samt digitala radiokanaler. DAB-antenn (AN-DAB1) säljs som separat tillbehör. Anslutningar Pioneer DEH-X6500DAB har en 3,5 mm AUX-ingång samt en USB-ingång för en smidig anslutning av portabla ljudenheter som MP3-spelare och mobiler. Bilstereon har även två lågnivåutgångar för inkoppling av slutsteg, extra högtalare eller en subwoofer. Uppspelning DEH-X6500DAB har en CD-spelare samt AUX-ingång (3,5 mm) och USB-ingång för anslutning och uppspelning från olika enheter. Förutom detta har den även stöd för iPhone och iPod, som tillåter uppspelning via bilstereon vid anslutning till bilstereon. Funktionen Advanced Sound Retriever återställer automatiskt den ljudklang som har gått förlorad när ljudfilen komprimerades, vilket innebär att även dina MP3-filer kommer att låta bra när de spelas upp i bilen. Den har även radio med möjlighet att ställa in upp till 24 förval. MIXTRAX MIXTRAX skapar kontinuerliga klubbmixar av din egen favoritmusik och lyser upp instrumentbrädan med färgeffekter som anpassas till varje låts särskilda takt och känsla. Huvudenhet 4,5 2 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Bilstereo
 3. Huvudenhet