Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bilstereo med Bluetooth, USB- och AUX-ingång

Sony DSX-A60BT

  Art.nr: 198715
 • 4x55 Watt
 • Bluetooth och handsfree
 • USB- och AUX-ingång
 • 2 st lågnivåutgångar
 • Fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(16 st)

 • Arstatompa 2016-01-15

  Välbehävlig ersättare

  Ljudligt är den en mycket kraftfull ersättare till den 15 år gamla och dubbelt så tunga OEM radio/CD-spelaren.
  Efter lite micklande med BluetoothT vs LG G4 fungerar det galant med samtal och mobilens musikspelare.
  USB inläsningen är rapp.
  Mobilen kan ligga i fickan och jag kan besvara,ringa och söka i telefonboken.Tekniken gör ibland större hopp.
  Synd bara att ljudet från mobilens videospelare(youtube etc) inte går ut via BT.Men sånt är väl inte tillbörligt under körning med tanke på säkerheten.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • King96 2015-11-20

  Prisväd !

  Grymt bra ljudkvalite ! Otroligt bra ! Väldigt prisvärd!
  Enkel att förstå och fungerar kanon !

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Montyman 2015-07-03

  bra ljud

  radiodelen är lite svagt. Men USB och AUX och BT phone osv. dem är perfekta! Bra ljud lätt att använda själva enheten. Priset är bra för den SONY HIFI-n

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • jbo01 2015-06-09

  Sony bilradio

  Den fungerade direkt utan problem men det tar en stund att läsa in sig på instruktionsboken och veta hur alla möjligheter radion har.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ScaniaMan66 2015-05-16

  Bra prestanda till vettigt pris

  Bra apparat som gör det eden skall, till ett väldigt bra pris. Den saknar lågnivåutgång och displayen är klart en av de billigare, men till det priset är det synd att klaga.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Funkar de att ladda iPhone i USB uttaget samtidigt som man lyssnar på musik med den?

  DanneDman 2015-11-29
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Display
Skärmteknik LCD
Antal rader i display -
Displayfärg Svart med vit text
Pekskärm Nej
Pekskärmstyp -
Uppspelning
Uteffekt per kanal 4 x 55 Watt
Optisk enhet Nej
Stöd DVD-format -
Stöd USB-format MP3, WMA
Stöd minneskortsformat -
Random Play Ja
Resume-funktion Ja
Ljudförbättring Equalizer
Övriga funktioner -
Stöd iPod/iPhone/iPad
Uppspelning Ja
Laddning Nej
Styrning via bilstereo Ja
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Ja
Förval 30st
RDS-stöd Ja
RDS-funktioner EON
Bluetooth
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 2.1
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR, HFP, PBAP
Handsfree Ja
Anslutningar
3,5 mm ljudingång Ja
Antal USB-portar 1 st
Lågnivåutgång 2st
Övriga anslutningar -
Övrigt
Löstagbar frontpanel Ja
Stöd för rattkontroll Ja
Telefondämpning Nej
Knappfärg -
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, installationskit, engelsk bruksanvisning

Produktbeskrivning

Sony DSX-A60BT är en kraftfull och modern bilstereo med mängder av smarta funktioner. Perfekt för dig som vill ha bästa möjliga ljudåtergivning och samtidigt flexibla inkopplingsmöjligheter för att njuta av din favoritmusik.

Bilstereon har en högsta uteffekt på 4x55 Watt och är utrustad med Bluetooth-anslutning med handsfreefunktion samt USB- och AUX-ingång. Dessutom har man tillgång till två stycken lågnivåutgångar för den som vill koppla in externa slutsteg.

Med Sony DSX-A60BT bilstereo är det enkelt att se vad som spelas eller vem som ringer - du får all information du behöver på nolltid när du tittar på den tydliga, ordentligt upplysta LCD-skärmen.

Bilstereon är utrustad med löstagbar frontpanel för att minimera risken att bli utsatt för stöld. Fjärrkontroll medföljer också vilket innebär man kan justera volymen och t.ex. byta låtar även om man sitter i baksätet, smart och smidigt.

Bluetooth-anslutning och handsfree-funktion

Tack vare Bluetooth-funktion (A2DP ) kan man strömma musik trådlöst från telefonen till huvudenheten , dessutom kan man ringa samtal via handsfreefunktionen för bättre trafiksäkerhet.

USB- och AUX-ingång

Tack vare att huvudenheten är utrustad med både USB- och AUX-ingång kan man ansluta de flesta externa källor även om de råkar sakna Bluetooth. Oavsett om du har din musik lagrad på din Androidtelefon, ett USB-minne, en MP3-spelare eller på iPod/iPhone kan du med din nya bilstereo njuta av dina favoriter på enklast möjliga sätt.

Radio med optimal kvalitet

Med din nya bilstereo kan du lyssna på radio trots att du kör i områden med svag FM-signalmottagning tack vare tekniken Digital Clarity Tuner. Möjlighet till 18 förval för FM-bandet gör det dessutom snabbt och enkelt att hoppa mellan sina favoritradiostationer.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sony Sony DSX-A60BT DSXA60BT.EUR Sony DSX-A60BT är en kraftfull och modern bilstereo med mängder av smarta funktioner. Perfekt för dig som vill ha bästa möjliga ljudåtergivning och samtidigt flexibla inkopplingsmöjligheter för att njuta av din favoritmusik.Bilstereon har en högsta uteffekt på 4x55 Watt och är utrustad med Bluetooth-anslutning med handsfreefunktion samt USB- och AUX-ingång. Dessutom har man tillgång till två stycken lågnivåutgångar för den som vill koppla in externa slutsteg.Med Sony DSX-A60BT bilstereo är det enkelt att se vad som spelas eller vem som ringer - du får all information du behöver på nolltid när du tittar på den tydliga, ordentligt upplysta LCD-skärmen.Bilstereon är utrustad med löstagbar frontpanel för att minimera risken att bli utsatt för stöld. Fjärrkontroll medföljer också vilket innebär man kan justera volymen och t.ex. byta låtar även om man sitter i baksätet, smart och smidigt.Bluetooth-anslutning och handsfree-funktionTack vare Bluetooth-funktion (A2DP ) kan man strömma musik trådlöst från telefonen till huvudenheten , dessutom kan man ringa samtal via handsfreefunktionen för bättre trafiksäkerhet.USB- och AUX-ingångTack vare att huvudenheten är utrustad med både USB- och AUX-ingång kan man ansluta de flesta externa källor även om de råkar sakna Bluetooth. Oavsett om du har din musik lagrad på din Androidtelefon, ett USB-minne, en MP3-spelare eller på iPod/iPhone kan du med din nya bilstereo njuta av dina favoriter på enklast möjliga sätt.Radio med optimal kvalitetMed din nya bilstereo kan du lyssna på radio trots att du kör i områden med svag FM-signalmottagning tack vare tekniken Digital Clarity Tuner. Möjlighet till 18 förval för FM-bandet gör det dessutom snabbt och enkelt att hoppa mellan sina favoritradiostationer. Huvudenhet 4,1 16 979 SEK 979 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Bilstereo
 3. Huvudenhet