Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Portabel, kraftfull högtalare för mobil och surfplatta

Andersson BHS 3.0

  Art.nr: 198703
 • Bluetooth med stöd för NFC-pairing
 • Kraftfullt ljud och inbyggd subwoofer
 • Inbyggd mikrofon för samtal
 • 10 timmars batteritid
 • Inbyggd powerbank på 1A

Recensioner

Snittbetyg
(22 st)

 • FriskaVindar 2016-01-30

  Riktigt bra!

  Jag kan mest hålla med vad som sagts tidigare. Bra ljud för en så liten burk. Jag uppskattar verkligen möjligheten att ladda telefonen i högtalaren vid strömavbrott, på resa osv där man inte har tillgång till ström.

  Sen är knapparna dåliga, i mörker är det omöjligt att hitta rätt.. dom är för känsliga, men ibland känns det som att dom inte svarar alls.. svagt brus i bluetooth-läge när man inte spelar något i högtalaren också, lite störande ibland.

  Jag köpte den här högtalaren till en ulandssemester vi gjorde för ett par år sedan och den var helt perfekt till det! Sen dess har jag haft med den ut när vi grillat osv och när jag är hemma fungerar den finfint som köksradio. Så väldigt bra värde på den här lilla högtalaren tycker jag!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
  • janson 2016-04-12

   liten o smidig! kanonljud!!! bra batteri!! helt klart nöjd med den!

 • Montague 2015-10-13

  Suverän liten kompis.

  Smidig och lättanvänd högtalare med relativt bra ljud. Jag har inte testat samtalsfunktionen och mikrofonen än men som köksradio funkar den alldeles utmärkt. Som många andra klagat på kan jag hålla med om att knapparna på ovansidan kunde ha utformats tydligare. Jag har "målat" i dem med vit färg (eller ja... tippex :P ), men hoppas på en förbättring där om det kommer nya modeller. Ett bärhandtag hade inte varit fy skam heller.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Ciljan 2015-06-16

  Kanonnöjd!

  Är supernöjd med köpet. Bra ljud till riktigt bra pris!
  Enkel att förstå sig på. Enda nackdelen är väl de halvt osynliga knapparna uppe på högtalaren. Händer titt som tätt att jag kommer åt någon annan knapp än volymknapparna.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Hardrock75 2015-06-04

  Mycket ljud för pengarna

  Lyssnar på rock och hårdrock när jag snickrar ute och till detta funkar denna perfekt

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Papprik 2015-05-26

  Bra ljud men korkad konstruktion!

  Plus

  *Ljudet är bra för priset, ganska rent och klart och med ok tryck i basen.

  * Den är snygg och känns gedigen.

  * Lågt pris!

  Minus

  *Fullständigt vansinnig konstruktion av reglagen.De syns inte om man inte vinklar högtalaren mot ljuset. Dessutom är de av "touch-karaktär" vilket tillsammans med att de är osynliga gör att man kommer åt dem när man inte vill.

  *Jag har problem med att byta blåtands-källa på mitt ex. Enda sättet är att stänga av den och stänga av den "förra" källan och sedan sätta på den igen, då hittar den den nya källan varannan gång ungefär.

  *Om du stänger av den går volymen ner till nästan noll när du sätter på den igen istället för att behålla samma nivå som den hade när den stängdes av. Irriterande!

  *Jag har ett bakgrunds-surr som hörs ganska tydligt vid låg volym eller "spröd" musik.

  Man får frågan om jag skulle rekommendera den till en vän; jag skulle berätta ovanstående och sen fick vännen bestämma själv. Jag tänker dock behålla den!

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Avbryt
  • Papprik 2016-01-28

   Ska tillägga att jag skrev mitt omdöme och köpte mitt ex när den kostade 399:-. För nuvarande pris skulle jag inte köpa den!!

Frågor & svar

Avbryt
 • Hur ansluter jag via Bluethoot. blivit av med beskrivningen

  Hasse1123 2016-05-22
  Avbryt
 • Går denna att ladda via USB?

  Patrik76 2015-05-15
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Produkten laddas via AC-adapter. //Henrik

   HenrikJ 2015-05-20
  • Nej. Däremot så laddar denna produkten din mobil via ett uttag på baksidan. Denna laddas via strömkabel.

   swedesouth 2015-05-28

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 13 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 2 Watt
Integrerad subwoofer Ja
Uteffekt Subwoofer (RMS) 4 Watt
Stöd för NFC Ja
Övriga funktioner Bluetooth för uppkoppling mot telefon
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Fullstor
3,5 mm ljudingång Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Nej
AirPlay Nej
Spotify Connect Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 3.0
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Inbyggd powerbank Ja
Inbyggd mikrofon Ja
Övriga anslutningar -
Dimensioner
Bredd 250,0 mm
Höjd 66,0 mm
Djup 104,0 mm
Vikt 1000 gram
Övrigt
Färg Svart
Inbyggt batteri Ja
Batteritid 10,00 timmar
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Nej
Vattentät Nej
Vattentålig Nej
Medföljande tillbehör 3,5 mm stereokabel, AC-adapter, manual

Produktbeskrivning

Andersson BHS 3.0 låter dig njuta av din favoritmusik var du än är - i tältet, husvagnen, vardagsrummet eller på stranden. BHS 3.0 har ett riktigt imponerande ljud som verkligen visar att man inte behöver offra prestanda för bärbarhet. Högtalaren kan fylla ett helt rum med musik utan problem. Utrustad med två stycken högtalare och en subwoofer får verkligen musiken ett riktigt imponerande, kraftfullt ljud. 

Förutom ljudet är högtalaren fylld med smarta funktioner som Bluetooth, NFC, inbyggd handsfree och touch-knappar på ovansidan så att du enkelt kan byta låtar, höja eller sänka volymen eller svara på samtal utan att ha mobilen till hands.

Inbyggd powerbank

Tack vare USB-porten på baksidan samt det kraftfulla batteriet kan du ladda din telefon eller surfplatta samtidigt som du strömmar musik. USB-porten är på 1 Ampere och har inga problem med att ladda upp dagens smartphones. 

Det uppladdningsbara batteriet klarar av att leverera musik i hela 10 timmar så att du kan vara säker på att högtalaren överlever hela utflykten. Om batteriet börjar ta slut laddar du enkelt upp det med hjälp av den medföljande strömkabeln. Det tar ungefär 5 timmar för batteriet att bli helt laddat. Om du är hemma kan du använda den medföljande strömadaptern medans du spelar upp musik så att batteriet håller sig fulladdat.

NFC-pairing

Att ansluta via NFC är väldigt enkelt. Du håller bara din smartphone som har stöd för NFC över NFC-loggan på högtalaren och väntar tills en ljudton bekräftar att telefonen är parkopplad med högtalaren.Sen är det bara att sätta igång musiken via Spotify, Google Play Music eller andra tjänster som finns tillgängliga idag.

Bluetooth

Eftersom BHS 3.0 både är portabel med 10 timmars batteritid och utrustad med Bluetooth för att enkelt strömma musik kan du glömma allt vad kabel heter när det kommer till musikuppspelning.

Du kan även ansluta din enhet till högtalaren via en 3,5 mm AUX-kabel om Bluetooth saknas. Kabel medföljer i kartongen

Inbyggd handsfree

BHS 3.0 fungerar även som en högtalartelefon tillsammans med den inbyggda, högkvalitativa mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att ringa handsfreesamtal och videosamtal med din telefon, antingen direkt via telefonen eller så använder du dig av FaceTime, Skype eller annan applikation som har stöd för samtal.

Mikrofonen ser till att du hörs tydligt och bakgrundsljudet filtreras bort. Ett perfekt alternativ när du sitter i möte eller lagar mat i köket och händerna är upptagna. När du lägger på samtalet återupptas musiken där den pausade så att du inte missar något av din favoritlåt!

OBS! Mobiltelefon medföljer ej.

Titta även på

Sony SRS-XB2 - Black
(1 st)
 • Bluetooth och NFC-stöd
 • 12 timmar batteritid
 • Extra Bass & Parkoppling

995:-

Andersson Andersson BHS 3.0 Andersson BHS 3.0 låter dig njuta av din favoritmusik var du än är - i tältet, husvagnen, vardagsrummet eller på stranden. BHS 3.0 har ett riktigt imponerande ljud som verkligen visar att man inte behöver offra prestanda för bärbarhet. Högtalaren kan fylla ett helt rum med musik utan problem. Utrustad med två stycken högtalare och en subwoofer får verkligen musiken ett riktigt imponerande, kraftfullt ljud. Förutom ljudet är högtalaren fylld med smarta funktioner som Bluetooth, NFC, inbyggd handsfree och touch-knappar på ovansidan så att du enkelt kan byta låtar, höja eller sänka volymen eller svara på samtal utan att ha mobilen till hands. Inbyggd powerbank Tack vare USB-porten på baksidan samt det kraftfulla batteriet kan du ladda din telefon eller surfplatta samtidigt som du strömmar musik. USB-porten är på 1 Ampere och har inga problem med att ladda upp dagens smartphones.  Det uppladdningsbara batteriet klarar av att leverera musik i hela 10 timmar så att du kan vara säker på att högtalaren överlever hela utflykten. Om batteriet börjar ta slut laddar du enkelt upp det med hjälp av den medföljande strömkabeln. Det tar ungefär 5 timmar för batteriet att bli helt laddat. Om du är hemma kan du använda den medföljande strömadaptern medans du spelar upp musik så att batteriet håller sig fulladdat. NFC-pairing Att ansluta via NFC är väldigt enkelt. Du håller bara din smartphone som har stöd för NFC över NFC-loggan på högtalaren och väntar tills en ljudton bekräftar att telefonen är parkopplad med högtalaren.Sen är det bara att sätta igång musiken via Spotify, Google Play Music eller andra tjänster som finns tillgängliga idag. Bluetooth Eftersom BHS 3.0 både är portabel med 10 timmars batteritid och utrustad med Bluetooth för att enkelt strömma musik kan du glömma allt vad kabel heter när det kommer till musikuppspelning. Du kan även ansluta din enhet till högtalaren via en 3,5 mm AUX-kabel om Bluetooth saknas. Kabel medföljer i kartongen Inbyggd handsfree BHS 3.0 fungerar även som en högtalartelefon tillsammans med den inbyggda, högkvalitativa mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att ringa handsfreesamtal och videosamtal med din telefon, antingen direkt via telefonen eller så använder du dig av FaceTime, Skype eller annan applikation som har stöd för samtal. Mikrofonen ser till att du hörs tydligt och bakgrundsljudet filtreras bort. Ett perfekt alternativ när du sitter i möte eller lagar mat i köket och händerna är upptagna. När du lägger på samtalet återupptas musiken där den pausade så att du inte missar något av din favoritlåt!OBS! Mobiltelefon medföljer ej. Bluetooth-högtalare 4,2 22 699 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Bluetooth-högtalare