Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Portabel, kraftfull högtalare för mobil och surfplatta

Andersson BHS 3.0

  Art.nr: 198703
 • Bluetooth med stöd för NFC-pairing
 • Kraftfullt ljud och inbyggd subwoofer
 • Inbyggd mikrofon för samtal
 • 10 timmars batteritid
 • Inbyggd powerbank på 1A
 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(25 st)

 • MaryamK 2016-09-27

  Helnöjd

  Bra bas och ljud, bra pris dessutom. Enkel att använda. Liknande produkter är dyrare med sämre ljud.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Bertilmannen 2016-09-23

  Tummen upp.

  Extremt bra och prisvärd högtallare tyvär så ser man inte alls knapparn och dom är väldig kännsliga men för det priset ska man inte klaga!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bast2911 2016-09-04

  högtalare

  Osynliga knapparna uppe på högtalaren men annars finns inget att klaga på. Väldigt bra ljud!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • FriskaVindar 2016-01-30
  Topp 1000 skribent

  Riktigt bra!

  Jag kan mest hålla med vad som sagts tidigare. Bra ljud för en så liten burk. Jag uppskattar verkligen möjligheten att ladda telefonen i högtalaren vid strömavbrott, på resa osv där man inte har tillgång till ström.

  Sen är knapparna dåliga, i mörker är det omöjligt att hitta rätt.. dom är för känsliga, men ibland känns det som att dom inte svarar alls.. svagt brus i bluetooth-läge när man inte spelar något i högtalaren också, lite störande ibland.

  Jag köpte den här högtalaren till en ulandssemester vi gjorde för ett par år sedan och den var helt perfekt till det! Sen dess har jag haft med den ut när vi grillat osv och när jag är hemma fungerar den finfint som köksradio. Så väldigt bra värde på den här lilla högtalaren tycker jag!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • janson 2016-04-12

   liten o smidig! kanonljud!!! bra batteri!! helt klart nöjd med den!

 • Montague 2015-10-13

  Suverän liten kompis.

  Smidig och lättanvänd högtalare med relativt bra ljud. Jag har inte testat samtalsfunktionen och mikrofonen än men som köksradio funkar den alldeles utmärkt. Som många andra klagat på kan jag hålla med om att knapparna på ovansidan kunde ha utformats tydligare. Jag har "målat" i dem med vit färg (eller ja... tippex :P ), men hoppas på en förbättring där om det kommer nya modeller. Ett bärhandtag hade inte varit fy skam heller.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Kan man spela upp musik från ett USB-minne på denna produkt?

  Beamerfun 2016-10-18
  Eller
  Avbryt
 • Går denna att ladda via USB?

  Patrik76 2015-05-15
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Produkten laddas via AC-adapter. //Henrik

   HenrikJ 2015-05-20
  • Nej. Däremot så laddar denna produkten din mobil via ett uttag på baksidan. Denna laddas via strömkabel.

   swedesouth 2015-05-28

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 13 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 2 Watt
Integrerad subwoofer Ja
Uteffekt Subwoofer (RMS) 4 Watt
Stöd för NFC Ja
Övriga funktioner Bluetooth för uppkoppling mot telefon
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Fullstor
3,5 mm ljudingång Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Nej
AirPlay Nej
Spotify Connect Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 3.0
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Inbyggd powerbank Ja
Inbyggd mikrofon Ja
Övriga anslutningar -
Dimensioner
Bredd 250,0 mm
Höjd 66,0 mm
Djup 104,0 mm
Vikt 1000 gram
Övrigt
Färg Svart
Inbyggt batteri Ja
Batteritid 10,00 timmar
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Nej
Vattentät Nej
Vattentålig Nej
Medföljande tillbehör 3,5 mm stereokabel, AC-adapter, manual

Produktbeskrivning

Andersson BHS 3.0 låter dig njuta av din favoritmusik var du än är - i tältet, husvagnen, vardagsrummet eller på stranden. BHS 3.0 har ett riktigt imponerande ljud som verkligen visar att man inte behöver offra prestanda för att få ett bärbart alternativ. Högtalaren kan fylla ett helt rum med musik utan problem. Utrustad med två stycken högtalare och en subwoofer får verkligen musiken ett riktigt imponerande, kraftfullt ljud. 

Förutom ljudet är högtalaren fylld med smarta funktioner som Bluetooth, NFC, inbyggd handsfree och touch-knappar på ovansidan så att du enkelt kan byta låtar, höja eller sänka volymen eller svara på samtal utan att ha mobilen till hands.

Inbyggd powerbank

Tack vare USB-porten på baksidan samt det kraftfulla batteriet kan du ladda din telefon eller surfplatta samtidigt som du strömmar musik. USB-porten är på 1 Ampere och har inga problem med att ladda upp dagens smartphones. 

Det uppladdningsbara batteriet klarar av att leverera musik i hela 10 timmar så att du kan vara säker på att högtalaren överlever hela utflykten. Om batteriet börjar ta slut laddar du enkelt upp det med hjälp av den medföljande strömkabeln. Det tar ungefär 5 timmar för batteriet att bli helt laddat. Om du är hemma kan du använda den medföljande strömadaptern medans du spelar upp musik så att batteriet håller sig fulladdat.

NFC-pairing

Att ansluta via NFC är väldigt enkelt. Du håller bara din smartphone som har stöd för NFC över NFC-loggan på högtalaren och väntar tills en ljudton bekräftar att telefonen är parkopplad med högtalaren.Sen är det bara att sätta igång musiken via Spotify, Google Play Music eller andra tjänster som finns tillgängliga idag.

Bluetooth

Eftersom BHS 3.0 både är portabel med 10 timmars batteritid och utrustad med Bluetooth för att enkelt strömma musik kan du glömma allt vad kabel heter när det kommer till musikuppspelning.

Du kan även ansluta din enhet till högtalaren via en 3,5 mm AUX-kabel om Bluetooth saknas. Kabel medföljer i kartongen

Inbyggd handsfree

BHS 3.0 fungerar även som en högtalartelefon tillsammans med den inbyggda, högkvalitativa mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att ringa handsfreesamtal och videosamtal med din telefon, antingen direkt via telefonen eller så använder du dig av FaceTime, Skype eller annan applikation som har stöd för samtal.

Mikrofonen ser till att du hörs tydligt och bakgrundsljudet filtreras bort. Ett perfekt alternativ när du sitter i möte eller lagar mat i köket och händerna är upptagna. När du lägger på samtalet återupptas musiken där den pausade så att du inte missar något av din favoritlåt!

OBS! Mobiltelefon medföljer ej.

Titta även på

Sony SRS-XB2 - Black
(1 st)
 • Bluetooth och NFC-stöd
 • 12 timmar batteritid
 • Extra Bass & Parkoppling

995:-

Andersson Andersson BHS 3.0 Andersson BHS 3.0 låter dig njuta av din favoritmusik var du än är - i tältet, husvagnen, vardagsrummet eller på stranden. BHS 3.0 har ett riktigt imponerande ljud som verkligen visar att man inte behöver offra prestanda för att få ett bärbart alternativ. Högtalaren kan fylla ett helt rum med musik utan problem. Utrustad med två stycken högtalare och en subwoofer får verkligen musiken ett riktigt imponerande, kraftfullt ljud. Förutom ljudet är högtalaren fylld med smarta funktioner som Bluetooth, NFC, inbyggd handsfree och touch-knappar på ovansidan så att du enkelt kan byta låtar, höja eller sänka volymen eller svara på samtal utan att ha mobilen till hands. Inbyggd powerbank Tack vare USB-porten på baksidan samt det kraftfulla batteriet kan du ladda din telefon eller surfplatta samtidigt som du strömmar musik. USB-porten är på 1 Ampere och har inga problem med att ladda upp dagens smartphones.  Det uppladdningsbara batteriet klarar av att leverera musik i hela 10 timmar så att du kan vara säker på att högtalaren överlever hela utflykten. Om batteriet börjar ta slut laddar du enkelt upp det med hjälp av den medföljande strömkabeln. Det tar ungefär 5 timmar för batteriet att bli helt laddat. Om du är hemma kan du använda den medföljande strömadaptern medans du spelar upp musik så att batteriet håller sig fulladdat. NFC-pairing Att ansluta via NFC är väldigt enkelt. Du håller bara din smartphone som har stöd för NFC över NFC-loggan på högtalaren och väntar tills en ljudton bekräftar att telefonen är parkopplad med högtalaren.Sen är det bara att sätta igång musiken via Spotify, Google Play Music eller andra tjänster som finns tillgängliga idag. Bluetooth Eftersom BHS 3.0 både är portabel med 10 timmars batteritid och utrustad med Bluetooth för att enkelt strömma musik kan du glömma allt vad kabel heter när det kommer till musikuppspelning. Du kan även ansluta din enhet till högtalaren via en 3,5 mm AUX-kabel om Bluetooth saknas. Kabel medföljer i kartongen Inbyggd handsfree BHS 3.0 fungerar även som en högtalartelefon tillsammans med den inbyggda, högkvalitativa mikrofonen. Gå sömlöst från att lyssna på musik till att ringa handsfreesamtal och videosamtal med din telefon, antingen direkt via telefonen eller så använder du dig av FaceTime, Skype eller annan applikation som har stöd för samtal. Mikrofonen ser till att du hörs tydligt och bakgrundsljudet filtreras bort. Ett perfekt alternativ när du sitter i möte eller lagar mat i köket och händerna är upptagna. När du lägger på samtalet återupptas musiken där den pausade så att du inte missar något av din favoritlåt!OBS! Mobiltelefon medföljer ej. Bluetooth-högtalare 4,2 25 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Bluetooth-högtalare