Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull, snygg högtalare med Bluetooth

Andersson DBS 2.0

  Art.nr: 198701
 • Totalt 80 Watt uteffekt
 • Strömma musik via Bluetooth
 • Anslut enkelt med NFC
 • USB-ingång för uppspelning och laddning
 • Fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • Mellvis 2015-02-10

  KANON LJUD

  Liten ,enkel men väldigt kraftfull och med ett jätte bra ljud.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ramalla 2015-01-28

  Trasig

  Vet inte egentligen om den va bra eller inte, lite tveksam till andersson sen gamla erfarenheter. Köpte sony istället

  Eller
  Avbryt
 • Christian81 2014-09-16

  Kraftiga kökshögtalare

  Valde denna produkt då den passade bra in i vårat kök då form faktorn var ett krav. Ljudet var helt okey och även basen. Perfekt när vi lagar mat m.m. och enkel att koppla upp för att streama musik från telefonen eller plattan.
  Om man ska vara kritisk så har jag några punkter som kan vara värda att ta upp. På fjärrkontrollen sitter knapparna alldeles fel placerat så man inte kan hålla den ordentligt i handen. Knapparna känns inte helt hundra heller.
  Och på själva högtalaren sitter det knappar för att byta låt fram och tillbaka,vilket kan vara trevligt, men jag tycker man saknar volym knapparna väldigt mycket.
  Om detta var fixat skulle den helt klart få 5 stjärnor.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • SiKth 2014-08-05
  Produkttestare

  Snygg, men bristfällig Bluetooth.

  Det första som slår mig är hur mycket större den är än på bilden. Har en erfarenhet av att de mesta är mindre.
  Den ser riktigt snygg ut och det är en pjäs jag gärna har framme! Diskreta knappar på toppen samt dolda anslutningar på baksidan. En ljusdiod som är stiligt dold i nätet på framsidan.
  Fjärrkontrollen ser ut som en gammal Nokia-telefon men känns betydligt plastigare. Den här kan du trycka tummen rak igenom om när batterierna börja bli dåliga ;) Men gör inte det där där finns inställningar du inte hittar på enheten!

  Jag testar med att koppla den både till iPhone och MacBook Air utan problem. Den till och med berättar för dig när den har kopplat upp, lite fancy!

  Håller du dig inom ett par meter, upp till 5 utan väggar har du inga problem. Men jag upptäcker små små hack i musiken ibland. Speciellt om det är genom en vägg ex. Det tycker jag den bör klara av. Till slut blir detta för mycket för mig jag över går till att dra en sladd. Jag har inget tålamod för dessa avbrott.
  Jag finner mig ändå dra ut strömsladd och ljudkabel till uteplatsen för att koppla in den! Fjärrkontrollen styr enkelt låtarna på Spotify inne på datorn.

  Den har, förutom Bluetooth, även 3,5mm AUX-anslutning, USB samt NFC.
  NFC verkar jag har missförstått eller så är det så här dumt. Precis samma sak som Bluetooth, men med kortare räckvidd?
  Provade men en väns telefon och han måste ju fortfarande trycka in en kod, så jag ser inte vart det går snabbare än Bluetooth, och sen måste telefonen ligga inom 0,5m från enheten? Jag fattar ingenting. Som sagt, antingen missar jag nånting eller så har dom lanserat något som inte alls kan konkurrera med Bluetooth. Kanske överföringshastighet, men där räcker ju Bluetooth gott och väl.

  Ljudet är okej, den slår aldrig över vid mycket höga volymer. Men basen saknas, speciellt i visa genrer. Jag använder den på altanen och de duger faktiskt fint.
  Alternativt för mig andra dator högtalare men då ska det bäras ut baslåda och två små högtalare.

  - Hackigt ljud vid Bluetooth
  - Ingen batteridrift
  - Billig fjärrkontroll

  + Flera anslutningskällor
  + Snygg design

  Alltså.
  Inte jätte imponerad av Bluetooth ljudet, men snygg design och enkla funktioner. Jag använder den ofta så jag är nöjd :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Dweebling 2014-06-05
  Produkttestare

  Bra ljud och ren design

  Till att börja med tycker jag att designen precis i min smak. Enkel, ren och drar åt retro hållet.

  Under högtalaren sitter två långa gummi-remsor som fungerar som fötter. Så den står stabilt på alla ytor.
  Inkoppling och sammakoppling kunde inte vara enklare, bara sätt igång och sammakoppla. Sedan behövs ingen kod utan de kopplas ihop automatiskt.

  Det medföljer 3.5mm sladd vilken fungerar utmärkt men många köper ju en högtalare med Bluetooth just för att slippa sladdar. Det har fungerat felfritt mellan Samsung Note II och högtalaren när jag strömmat från Youtube eller musikspelaren i telefonen eller musiktjänst.
  Inga avbrott eller andra problem.
  Det fungerade även perfekt från min Packard Bell dator som har inbyggd Bluetooth.

  Man får dock tänka på att om kvalitén på musiken man strömmar är av sämre kvalité så kan högtalaren knorra och skorra. Man får hålla sig till musik som har bra kvalité.

  USB uttag för de tillfällen när man vill ha musiken på en USB-sticka.
  NFC ger också plus i kanten.

  Ljudkvalitén är bra för denna peng. Det går att dra upp volymen rejält utan missljud.
  Fjärkontrollen väldigt liten och lätt.

  Enda minus sidan har varit att notifieringar spelas upp vilket är störande. Det går att ändra genom att tex stänga av volymen för notifieringar men då missar man ju det senare.
  Tex när man spelar upp playlist på Youtube och får en kalender-notifiering i telefonen så plingar det till i högtalaren också innan den fortsätter med musiken.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 80 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 40 Watt
Inbyggda högtalare Ja
Integrerad subwoofer Ja
Högtalartelefon Nej
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Fullstor
3,5 mm ljudingång Ja
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 3.0
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Övriga anslutningar NFC
Dimensioner
Bredd 398,0 mm
Höjd 226,0 mm
Djup 139,0 mm
Vikt 300 gram
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning AC-adapter
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Manual, fjärrkontroll, 3,5 mm ljudkabel

Produktbeskrivning

Njut av din favoritmusik trådlöst

Andersson DBS 2.0 är utrustad med Bluetooth-teknik så att du enkelt kan strömma musik från din telefon, surfplatta eller annan Bluetooth-aktiverad enhet. Att ansluta är simpelt, antingen använder du dig av den inbyggda NFC-tekniken eller så ansluter du manuellt.

Om din Bluetooth-aktiverade enhet är utrustad med NFC så håller du bara enheten nära högtalarens NFC-sensor för att parkoppla högtalaren och mobilen så att du kan strömma ljud och musik i hög kvalitet.

DBS 2.0 har en räckvidd på 10 meter så du behöver inte oroa dig för att anslutningen ska brytas om du strömmar från din mobil. Du kan utan problem luta dig tillbaka i soffan medan du lyssnar på din favoritmusik från Spotify, ditt musikbibliotek eller kanske vill du koppla av med en podcast?

Tidlös, snygg design

DBS 2.0 har en tidlös design med snygga detaljer av borstat aluminium som gör sig perfekt överallt i ditt hem. Det enda du behöver för att driva enheten är anslutning till ett vägguttag sedan är möjligheterna oändliga. Använd den tillsammans med en radioapplikation på din telefon i köket, vakna till din favoritmusik i sovrummet eller höj stämningen i vardagsrummet.

Spelar upp musik från alla dina enheter

Om du har enheter som inte använder sig av Bluetooth kommer fortfarande DBS 2.0 till användning. Högtalaren har både AUX- och USB-ingång så att du kan spela upp musik från alla dina enheter utan problem.

Med USB-ingången kan du ladda din enhet samtidigt som du spelar musik. Perfekt om du vill ladda din telefon under natten eller behöver fylla på med batteri snabbt och smidigt. Du kan också ansluta ett USB-minne och spela upp musiken du lagrat på minnet. AUX-ingång möjliggör anslutning av enheter som saknar både USB och Bluetooth, till exempel MP3-spelare.

Full kontroll över uppspelningen

Andersson DBS 2.0 kommer med en medföljande fjärrkontroll som matchar den tidlösa designen av högtalaren. Fjärrkontrollen ser till att du har full kontroll över uppspelningen, oavsett om du lyssnar på musik eller podcast. 

Du kan enkelt justera ljud eller basstrykan, byta spår eller snabbspola fram och tillbaka. Du har också möjligheten att ändra uppspelningsläge, det vill säga byta mellan Bluetooth, USB eller AUX.

Andersson Andersson DBS 2.0 Njut av din favoritmusik trådlöstAndersson DBS 2.0 är utrustad med Bluetooth-teknik så att du enkelt kan strömma musik från din telefon, surfplatta eller annan Bluetooth-aktiverad enhet. Att ansluta är simpelt, antingen använder du dig av den inbyggda NFC-tekniken eller så ansluter du manuellt.Om din Bluetooth-aktiverade enhet är utrustad med NFC så håller du bara enheten nära högtalarens NFC-sensor för att parkoppla högtalaren och mobilen så att du kan strömma ljud och musik i hög kvalitet.DBS 2.0 har en räckvidd på 10 meter så du behöver inte oroa dig för att anslutningen ska brytas om du strömmar från din mobil. Du kan utan problem luta dig tillbaka i soffan medan du lyssnar på din favoritmusik från Spotify, ditt musikbibliotek eller kanske vill du koppla av med en podcast?Tidlös, snygg designDBS 2.0 har en tidlös design med snygga detaljer av borstat aluminium som gör sig perfekt överallt i ditt hem. Det enda du behöver för att driva enheten är anslutning till ett vägguttag sedan är möjligheterna oändliga. Använd den tillsammans med en radioapplikation på din telefon i köket, vakna till din favoritmusik i sovrummet eller höj stämningen i vardagsrummet.Spelar upp musik från alla dina enheterOm du har enheter som inte använder sig av Bluetooth kommer fortfarande DBS 2.0 till användning. Högtalaren har både AUX- och USB-ingång så att du kan spela upp musik från alla dina enheter utan problem.Med USB-ingången kan du ladda din enhet samtidigt som du spelar musik. Perfekt om du vill ladda din telefon under natten eller behöver fylla på med batteri snabbt och smidigt. Du kan också ansluta ett USB-minne och spela upp musiken du lagrat på minnet. AUX-ingång möjliggör anslutning av enheter som saknar både USB och Bluetooth, till exempel MP3-spelare.Full kontroll över uppspelningenAndersson DBS 2.0 kommer med en medföljande fjärrkontroll som matchar den tidlösa designen av högtalaren. Fjärrkontrollen ser till att du har full kontroll över uppspelningen, oavsett om du lyssnar på musik eller podcast. Du kan enkelt justera ljud eller basstrykan, byta spår eller snabbspola fram och tillbaka. Du har också möjligheten att ändra uppspelningsläge, det vill säga byta mellan Bluetooth, USB eller AUX. Bluetooth-högtalare 3,5 6 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Bluetooth-högtalare