Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högtalare med riktigt bra ljud och Android-dockning

Andersson SES 2.0

  Art.nr: 185231
 • Android-dockning för laddning
 • Handsfree-funktion
 • Bluetooth
 • 3,5 mm ljudingång
 • USB-laddning för flera enheter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Tindrapaff 2014-04-13

  dåligt ljud

  Burkigt kjud med dålig bas. Det går inte att snurra på anslutningen för dockning.

  Eller
  Avbryt
 • Ldln 2014-04-09

  Lättanvänd

  Tar liten plats i köket. Bra ljud. Diskret och snygg design.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Fyrfotaanders 2013-12-09
  Topp 500 skribent

  Njaaäää

  Tänkte använda den som högtalare till Nexus 7 som i sin tur skulle utgöra klockradio.
  Micro-Usbkontakten är INTE justerbar som det står på kartongen vilket medför att Nexusens display är vänd FRÅN dig i denna mackapär. Fast Andersson SES 2.0 går ändå inte att ha bredvid sängen då den hela tiden ger ifrån sig diverse ljud, även om man pluggar in Line-inkabeln. Så nu står den i uterummet istället.

  Eller
  Avbryt
 • Syntarn75 2013-07-02
  Topp 25 skribent

  Funkar bra

  En helt ok och enkel android-docka till ett acceptabelt pris.

  Positivt: Lätt att synka och använda. Tycker den ger ett ganska bra ljud för storleken, ingen supermaskin men funkar bra i ett mindre rum (typ kök eller sovrum). Lättöverskådliga kontroller för låtbyte, volym och samtal. Bra att man kan ansluta en 3.5 mm enhet och dubbla USB för laddning av flera saker samtidigt.

  Negativt: Känns lite plastig och hård i knappsatsen.
  Saknar Line-Out för möjligheten att kunna koppla den till större system, saknar även någon slags EQ eller liknande ljudförbättring. Ett par lysdioder finns för Power och BT-synk, personligen hade jag gärna haft dem överskådligt i fronten istället för ena kortsidan.

  Förbryllande: På lådan står "2x3W RMS". På andra sidan av ovan nämnda låda står "12W maximum output power". Hur man lyckas få 2x3W till 12 är för mig ett matematiskt mysterium. Dessutom kan man läsa i manualen under "Uteffekt: Effektnivå 2". Vad detta betyder framgår däremot inte.
  Den låter bra dock, även om jag tvivlar starkt på att någon effektangivelse är sanningsenlig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Baker71 2013-07-14

   ang. RMS

   2x3W RMS och 12W max output känns rätt normalt. RMS är hur mycket effekt högtalaren spelar med över en längre stund. Max output är vad den klarar av att ge som allra mest. Ofta när det gäller speciellt billigare produkter skriver man max output som 'vad gen klarar att ge' men i själva verket går det inte att lyssna någon längre tid under de förhållandena, då det inte låter speciellt bra på grund av distortion. Slutligen är det såklart alltid hur man själv tycker att det låter som gäller såklart...

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • kan man inte koppla iphone till denna dockan med bluetooth? för min android telefon funka de perfekt med men inte min iphone? isåfall hur gör jag? ifall de går? försökt på olika sätt går inte

  marcusdennoga 2014-02-24
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Typ Android-docka
Inbyggda högtalare Ja
Integrerad subwoofer Nej
Högtalarteknik Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) 6 Watt
Uteffekt (Max) 12 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 3 Watt
Dockning
Dockningsmöjlighet Ja
Dockningsstöd Alla enheter med Mikro-USB och Android v. 2.1 eller senare
Uppspelning
Optisk enhet -
Ljudförbättring -
Funktioner
Klocka Nej
Timer Nej
Snooze Nej
FM-radio Nej
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
Antal USB-portar 2 st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Nej
Videoutgång 0st
S-videoutgång Nej
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 2.1
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Dimensioner
Bredd 289,0 mm
Höjd 137,0 mm
Djup 117,0 mm
Vikt 0,9 kg
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning AC-adapter
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör AC-adapter, manual

Produktbeskrivning

Andersson SES 2.0 är en välljudande och smidig dockningshögtalare för Android-telefoner. Den kan ladda din Androidtelefon via dockningsanslutningen och samtidigt spela upp musik via Bluetooth. Den har en inbyggd mikrofon för mottagning av samtal under tiden den är dockad, och med två extra USB-anslutningar för laddning samt en 3,5 mm ljudingång för ljuduppspelning kan man ladda och spela upp musik från andra enheter, som iPhone, surfplattor med mera. 

Bluetooth

Philips Bluetooth Andersson SES 2.0 har utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPad, surfplattor och mycket mer. Spela enkelt upp din musik, utan sladdar, snabbt och enkelt. Dockan har dessutom utrustats med en inbyggd mikrofon för handsfree-funktion. Ta enkelt emot inkommande samtal när din mobil är dockad.

Docka din Android

Samsung AndroidAndersson SES 2.0 har utrustats med en Android-docka för alla smartphones utrustade med en mikro-USB anslutning. Den kan endast ladda enheten via dockningsanslutningen, men med Bluetooth kan du spela upp din musik trådlöst, samtidigt som din smartphone laddas. Dockan har dessutom utrustats med två USB-anslutningar för laddning av två extra enheter.Den har dessutom en 3,5 mm ljudingång vilket tillsammans med USB-laddningsfunktionen möjliggör laddning och uppspelning från en andra enhet, som iPhone, surfplattor, MP3-spelare och mycket mer.

OBS! Kan endast ladda enheter via dockningsporten. För att spela upp musik samtidigt måste man spela upp via Bluetooth eller 3,5 mm ljudingång.

Andersson Andersson SES 2.0 BC06M Andersson SES 2.0 är en välljudande och smidig dockningshögtalare för Android-telefoner. Den kan ladda din Androidtelefon via dockningsanslutningen och samtidigt spela upp musik via Bluetooth. Den har en inbyggd mikrofon för mottagning av samtal under tiden den är dockad, och med två extra USB-anslutningar för laddning samt en 3,5 mm ljudingång för ljuduppspelning kan man ladda och spela upp musik från andra enheter, som iPhone, surfplattor med mera. Bluetooth Andersson SES 2.0 har utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPad, surfplattor och mycket mer. Spela enkelt upp din musik, utan sladdar, snabbt och enkelt. Dockan har dessutom utrustats med en inbyggd mikrofon för handsfree-funktion. Ta enkelt emot inkommande samtal när din mobil är dockad.Docka din AndroidAndersson SES 2.0 har utrustats med en Android-docka för alla smartphones utrustade med en mikro-USB anslutning. Den kan endast ladda enheten via dockningsanslutningen, men med Bluetooth kan du spela upp din musik trådlöst, samtidigt som din smartphone laddas. Dockan har dessutom utrustats med två USB-anslutningar för laddning av två extra enheter.Den har dessutom en 3,5 mm ljudingång vilket tillsammans med USB-laddningsfunktionen möjliggör laddning och uppspelning från en andra enhet, som iPhone, surfplattor, MP3-spelare och mycket mer.OBS! Kan endast ladda enheter via dockningsporten. För att spela upp musik samtidigt måste man spela upp via Bluetooth eller 3,5 mm ljudingång. Bluetooth-högtalare 2,8 4 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Bluetooth-högtalare