Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Liten och smidig högtalare med imponerande stort ljud

Bose Soundlink Mini

  Art.nr: 192191
 • Strömma enkelt musik via Bluetooth
 • Lätt att hantera
 • Elegant, tålig design
 • Uppladdningsbart batteri med 7 timmar speltid
 • Laddstation medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(45 st)

 • Henom0000 2015-06-26

  Bose Soundlink Mini

  Toppenljud. Ett enda minus, ingen information om att man själv fick köpa till en strömadapter :( Tydligare information om detta, tack!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • SolnaMicke 2015-06-26

   Adaptern?

   Den ligger i svarta asken med 2 olika uttag :D

 • SolnaMicke 2015-06-25
  Topp 500 skribent

  vilket ljud från en sån liten ask :D

  Kanon! Är det bästa köp jag gjort för mobil - ljud.
  BOSE rules :D

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kingman 2015-06-22

  Kanon

  Blev mycket förvånad att en sån liten låter så mycket. Och det låter bra också.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • siths 2015-05-19

  Jättetoppenbra

  Om man är ute efter en smidig högtalare är detta ett utmärkt köp. Just att den är så liten gör att den är lätt att ta med på t.ex. en resa. Ljudet är minst lika bra som många större och dyrare högtalare. Är lätt att synka ihop med musikkällan vilket kan vara nog så viktigt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Uffe4 2015-05-13

  Imponerande ljud

  Har alltid varit lite tveksam till alla dessa högtalare som bara blir mindre och mindre. Kan det verkligen bli bra ljud? Ja, med den här kan det i alla fall det. Den är ju väldigt liten men vilket ljud!! Fantastiskt! Och smidig att ladda upp via en liten medföljande laddningsplatta.
  Ett minus bara: hade önskat att det fanns en medföljande väska eller något så man kan transportera den säkert när man vill ha en picnic med bra ljud!! Men det är en lite bagatell!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej! Vilken färg är den? Silver eller vit?

  gripenfury 2014-05-06
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Den är i silver (aluminium).

   Servess 2014-05-12
  • Hej Silver.

   Ante72 2014-07-30
  • Borstad aluminium (silver)

   hmmmmmm 2014-08-12
  • Silver.

   Smille 2014-08-17
  • Silver

   nikkot 2014-08-26
  • Metallic silver, grymt snygg!

   Deejay 2014-11-11
  • grå

   Thxex 2015-01-20
  • silver

   Ronos 2015-01-21
  • silver

   jack45 2015-05-08

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt per högtalare (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Högtalartelefon Nej
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Micro USB
3,5 mm ljudingång Ja
Hörlursutgång 0 st
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 180,0 mm
Höjd 51,0 mm
Djup 58,0 mm
Vikt 670 gram
Övrigt
Färg Vit/Grå
Strömförsörjning AC-adapter, Batteri
Batteritid 7,00 timmar
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör Laddstation, väggladdare

Produktbeskrivning

Bättre ljud. Var som helst.

Njut av musik på språng, var du än är. SoundLink Mini Bluetooth högtalaren levererar ett fylligt, verklighetstroget ljud från en ultrakompakt högtalare som får plats i handflatan. Den kopplas trådlöst till din smartphone, surfplatta eller annan Bluetooth-enhet så att du kan lyssna på musik, videoklipp eller spel när som helst, var som helst. Bara ta med den och åk iväg.

Musiken är alltid med oss

SoundLink Mini-högtalaren är så liten och lätt att den får plats i väskan. Den väger bara 0,67 kg. Den är så låg att den kan placeras nästan var som helst och har en låg tyngdpunkt som gör att den nästan är omöjlig att välta.

Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet levererar upp till sju timmars speltid. Och hemma kan du lyssna ännu längre – med laddningsstationen kan du nämligen lyssna under laddningen. Ett tomt batteri laddas oftast fullt på tre timmar.

Bluetooth anslutning

Högtalaren har en räckvidd på omkring 9 m så att du kan njuta av ljudet utan sladdar. Den är enkel att koppla ihop med din smartphone, iPad eller annan Bluetooth-enhet. Och den kommer ihåg de senaste sex enheterna du använt, vilket gör att det är mycket enkelt att ansluta den igen.

Ett stort ljud har aldrig varit mindre

Du kanske inte tror att man kan få ett så bra ljud från en så liten högtalare, men SoundLink Mini- högtalaren är något nytt. Du behöver inte offra prestanda för bärbarhet. Patenterad teknologi i kombination med innovativ drivrutinskonfiguration levererar fullskaligt ljud – inklusive djupa, låga toner – i ett ultrakompakt paket. Det gör att du kan ta med dig musiken till helt nya platser.

Lätt att hantera och elegant design

SoundLink Mini- högtalaren är utformad för slimmad enkelhet. Dess aluminiumhölje i ett stycke är både snyggt och hållbart. Högtalaren har en strömknapp och volymknappar – alla andra funktioner styrs från din Bluetooth-enhet.

Titta även på

Andersson PLS 3.2 - Black
(8 st)
 • Imponerande, kraftfullt ljud
 • Spela upp musik via Bluetooth
 • Smidig anslutning med NFC

1 990:-

Bose Bose Soundlink Mini 60933 Bättre ljud. Var som helst.Njut av musik på språng, var du än är. SoundLink Mini Bluetooth högtalaren levererar ett fylligt, verklighetstroget ljud från en ultrakompakt högtalare som får plats i handflatan. Den kopplas trådlöst till din smartphone, surfplatta eller annan Bluetooth-enhet så att du kan lyssna på musik, videoklipp eller spel när som helst, var som helst. Bara ta med den och åk iväg.Musiken är alltid med ossSoundLink Mini-högtalaren är så liten och lätt att den får plats i väskan. Den väger bara 0,67 kg. Den är så låg att den kan placeras nästan var som helst och har en låg tyngdpunkt som gör att den nästan är omöjlig att välta.Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet levererar upp till sju timmars speltid. Och hemma kan du lyssna ännu längre – med laddningsstationen kan du nämligen lyssna under laddningen. Ett tomt batteri laddas oftast fullt på tre timmar.Bluetooth anslutningHögtalaren har en räckvidd på omkring 9 m så att du kan njuta av ljudet utan sladdar. Den är enkel att koppla ihop med din smartphone, iPad eller annan Bluetooth-enhet. Och den kommer ihåg de senaste sex enheterna du använt, vilket gör att det är mycket enkelt att ansluta den igen.Ett stort ljud har aldrig varit mindreDu kanske inte tror att man kan få ett så bra ljud från en så liten högtalare, men SoundLink Mini- högtalaren är något nytt. Du behöver inte offra prestanda för bärbarhet. Patenterad teknologi i kombination med innovativ drivrutinskonfiguration levererar fullskaligt ljud – inklusive djupa, låga toner – i ett ultrakompakt paket. Det gör att du kan ta med dig musiken till helt nya platser.Lätt att hantera och elegant designSoundLink Mini- högtalaren är utformad för slimmad enkelhet. Dess aluminiumhölje i ett stycke är både snyggt och hållbart. Högtalaren har en strömknapp och volymknappar – alla andra funktioner styrs från din Bluetooth-enhet. Bluetooth-högtalare 4,7 45 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Bluetooth-högtalare